The Best of Apetit

The Best of Apetit https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324501/bmid_the-best-of-apetit-X44-324501.jpg 5 13 2

Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme vám na 150 nejoblíbenějších, vyzkoušených, doslova neprůstřelných a do posledního detailu vyladěných receptů – zkrátka těch ‚nej‘. Na 232 stranách najdete všechno od efektních předkrmů přes bleskové těstoviny, které si v redakci vaříme často k obědu, zamilovaná hlavní jídla či největší party hity až po božské dezerty nebo klasická jídla… Ať se rozhodnete vařit cokoli, s námi máte úspěch zaručený!... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Burda
více info...

Přidat komentář

JancaMia
07.11.2018 4 z 5

Průřez recepty časopisu Apetit z let 2004-2016, časopis je moje srdcovka krom dvou čísel mám snad všechna co kdy vyšla včetně speciálů . Nicméně musím se přiznat že za ty roky je na časopisu znát že redakce se měnila a podle ní i recepty .
Kniha je plně funkční a plná zajímavých receptů pro různé chvíle. (a téměř všechno seženete za rohem:) )

Aleen
21.02.2017 5 z 5

Asi je to tím, že časopis Apetit je moje srdcovka - odebírám jej již léta a často podle něj vařím, ale pro mně naprosto skvěle připravená kuchařka. Nebude překvapením členění kapitol, to je naprosto běžné (polévky, předkrmy....). Pro ty, kteří neznají časopis bude překvapením, a to milým, že recepty skvěle fungují. Velmi dobře se podle nich připravují jídla a grafická stránka knihy je také naprosto bezchybná.