Těžká rozhodnutí

Těžká rozhodnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259244/mid_tezka-rozhodnuti-E0x-259244.jpg 3 6 1

Přední americké politička a bývalá ministryně zahraničních věcí ve svých vzpomínkách, které zahrnují období 2009 až 2013, přibližuje především své působení ve vládě prezidenta Barracka Obamy. Věnuje se záležitostem kolem Afghánistánu a arabského jara, všímá si vývoje v Rusku a zvláštní pozornost věnuje revoluci v Egyptě, teroristickému útoku v libyjském Benghází a řadě dalších světových událostí. V dubnu 2015 ohlásila kandidaturu na prezidentku USA.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Hard Choices , 2013


více info...

Přidat komentář

Kapis
27.10.2017 odpad!

Tak jsem si tím včera početl v Levných knihách a takové náloži sprostých lží, překrucování a narcistického pokrytectví jsem nebyl vystaven v tak krátké expozici hodně dlouho. Krvelačná bába, která má na svědomí několik rozvrácených zemí a statisíce mrtvých, přičemž takové rozbití Libye si prosadila i proti vůli nejvyšších generálů Pentagonu, se málem stala i prezidentkou. Místo ní je tam ten bláznivý Trumpetista, u kterého jsem už ztratil veškeré naděje, že by se politika USA změnila, ale kdyby tam byla Hitlary de fašos Clingonová, tak jsem si jist, že např. Sýrie by nebyla už téměř osvobozena od džihádu a zem by se zmítala v ještě větším krvavém chaosu, než Libye. A možná by už rozjížděla další smrtící válku někde jinde, vše samosebou ve jménu lidských práv a demokracie.

Váleční zločinci by neměli psát knihy, ale měli by, když už ne být napíchnutí na kůl, tak aspoň stanout před soudem. Na tyhle lidi jsou ale lidské soudy krátké, věřím proto, že pořádně tupý kůl ji nemine aspoň v pekle, kam patří. A nedivím se, že tuto bichli v pevné vazbě nikdo nekupuje v Levných knihách ani za 39 Kč.

Štítky knihy

životopisy, biografie političky

Autorovy další knížky

Hillary Clinton
americká, 1947
2022  88%Vláda teroru
2004  73%Živá historie
2015  53%Těžká rozhodnutí

Kniha Těžká rozhodnutí je v

Právě čtených2x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x