Pan O

Pan O https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495219/bmid_pan-o-fvZ-495219.png 4 234 50

Můj klenot série

< 2. díl >

Říkejte mi prostě Pan O. Protože VAŠE potěšení je moje superschopnost. Vyvolat v ženě pocit bože, to je skvělý je podstatou všeho, a pokud to chlap nedokáže, měl by sakra z ložnice vypadnout. Mluvím o extázi, při který se kroutí prsty na nohou, která vyrazí dech a donutí ženskou popadat prostěradlo. Takovou, jakou pokaždý dopřávám já. Předpokládám, že to ze mě dělá superhrdinu rozkoše, a mojí misí je vždy splnit svůj úkol. Jasně, jsem závislý na rozdávání, ale přistupte blíž a najdete taky muže se sexy zevnějškem, výbornou prací, vtipem ostrým jako břitva a srdcem ze zlata. Jo, život je fajn... A pak mě vyvede z míry, když mě jistá žena požádá, abych ji naučil všechno o tom, jak si získat muže. Jedinej problém? Je to sestra mýho nejlepšího kamaráda, ale je příliš lákavá na to, abych jí odolal – zvlášť, když se dozvím, že sladká, sexy Harper má taky nemravnou mysl a chce jí dobře využít. Co by se mohlo pokazit, když dám ženě, po který jsem tajně toužil, bez závazků lekce ve svádění? Nikdo se to nedozví, ani když si pošleme pár oplzlejch sextovek. Dobře, pár stovek. Nebo když se jí zasekne zip na šatech. Ne o tamto! Nebo když na mě ve vlaku před celou rodinou udělá ty mrdavý oči. Problém je, že čím víc nocí s ní trávím v posteli, tím víc dní s ní chci strávit mimo postel. A poprvý v životě nepřemýšlím jen o tom, jak přimět ženu křičet rozkoší – přemýšlím o tom, jak ji na dlouho udržet v náručí. Vypadá to, že skutečná Dobrodružství pana Orgasma teprve začínají....... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Mister O , 2016


více info...

Přidat komentář

Tesset
17.04.2024 3 z 5

Bylo to fajn, ale trošku slabší než první díl. Dost věcí se tam opakovalo, ale to se děje dost často. Pořád fajn pohodovka.

Laf
29.03.2024 3 z 5

Plus této knize dávám za to, že je psaná z mužského pohledu. Je to taková odpočinková a nenáročná kniha, u které vypnete. Nebylo to špatné, ale jednička se mi líbila víc.


Vendy1993
23.02.2024 4 z 5

Další skvělý díl této série. Fakt žeru když příběh vypráví chlap...není to pak tak ukňourané ;) A tenhle díl byl hodně věcí jen ne ukňouraný :) ale opět se budu opakovat když napíšu, že děj je poněkud provařenej ;) v podstatě to byl první díl jen s jinými jmény a trošku jinou zápletkou....ale četlo se to fakt dobře, má to i dost dobrej humor takže nakonec jen jedna hvězda dolů ;)

Eva_Skala99
28.01.2024 5 z 5

Druhý díl dle mého názoru ještě lepší než první. Čtivě napsáno, postavy jsou skvělé, děj je svižný, kniha nemá hluchá místa. Skvělá, opravdu skvělá kniha a rozhodně jdu na další díl. Doporučuji!

Senza Jenka
02.11.2023 3 z 5

Jednička se mi líbila víc. Tohle je moc (moc nadrženého blouznění, moc tápání) a zároveň málo (málo příběhu). A s tou permanentní erekcí by nutně musel skončit v nemocnici...

Terkaodkafe
07.09.2023 2 z 5

No tak klišé nad klišé. Ani ty žhavé scény nebyly zas tak žhavé, ale četlo se to dobře, taková jednohubka na léto.

Lucie.285
08.07.2023 4 z 5

Příjemné oddechové čtení s hezky popsanými žhavými scénami. To autorce opravdu jde. Plus nechápu jak to dělá, ale mužské vnitřní monology nemají chybu a čtení jsem si fakt užila a i mě pobavily. Nečekejte žádné extra dějové zápletky. Prostě romantika se sexy scénami a to vše z mužského pohledu. Což je příjemná změna.

Books_by_Dee
08.06.2023 3 z 5

IG: books_by_dee

Čtení mě trvalo na mé poměry docela dlouho, tj 5 dní, ale nebylo to proto, ze by to byla knížka nezajímavá, jen prostě nebyl čas.

První díl téhle série se mi přece jen o maličko líbil víc. Tenhle díl byl stejně vtipný, stejně sexy, měli jsme tu skvělou chemii mezi hlavními postavami, super peprný scény, ale něco mi tam chybělo. O konci ani mluvit nebudu , protože to byl prostě zvrat na jednu stránku a kdyby tam nebyl tak to bude možná lepší. (čekala jsem spíš naštvaného bráchu a ne tuhle trapnost, která šla dle mě v jejich situaci krásně vyřešit).

Za mě fajn vtipná sexy oddychovka. ale chvilku si dám teď od autorky pauzu, i když na mě čeká v knihovně i jej třetí díl Slušný vybavení .

Jita160
28.04.2023 4 z 5

,,Můj nejlepší kamarád má sexy sestru ...kouzelníci.Jsem mistr co se týče rozdávat ženám rozkoš. Proto mě Harper má velká kamarádka a skvělá kouzelnice požádala abych byl její učitel randit a naučil umění sexu. Sex je moje učebna ,ale láska je jazyk,kterýmu sotva rozumím. Jenže Harper mě okouzlí tak, že jsme se do sebe oba bláznivě zamilovali, přesto že mě její bratr varoval ,že když zjistí že si začnu něco s jeho sestrou tak mě oholí hlavu a natře mě obočí na růžovou.
Jak myslíte,že to dopadlo?"

michaela5515
25.04.2023 4 z 5

Nenáročné a přesně takové čtení, jaké jsem zrovna potřebovala. Myslím, že konec byl od začátku jasný, ale nic to nemění na tom, že jsem se na konci usmívala jako blázen. Erotické scény popsány velmi dobře a místy jsem se velmi pobavila.

MAU256
05.04.2023 4 z 5

Nick i Harper se mi moc líbili, měli mezi sebou skvělý humor a chemie samozřejmě také nechyběla. Kniha je tak z poloviny o sexu, ale to přece ničemu nevadí. Začalo to jednoho dne v Central Parku, když si chtěla Harper vystřelit ze svého bratra, a to scénkou, kterou pro něj s Nickem nachystali. A právě tímto kouskem to pro ně začalo. Sice jim to chvilku trvalo, než to pochopili, ale nakonec to Harper i Nick našli. Knížku jsem si užila, pro odpočinkové čtení můžu jen doporučit.

To je důvod, proč mi líbání a milování s tebou nikdy nepřipadalo jako lekce. Nepřipadalo mi to jako trénování, Nicku. Vždycky mi to připadalo opravdový.

Pro mě to taky bylo vždycky skutečný, řeknu tiše. Vždycky to byla pravda.

Ketfl
04.04.2023 4 z 5

Předchozí díl, Můj klenot, mě příliš nezaujal, takže jsem Pana O pořád odkládala. Nicméně dostala jsem chuť na pěknou romanticko-erotickou odpočinkovou knihu, kterou si užiju a nebudu muset u ní moc přemýšlet, takže na Pana O konečně přišla řada. A musím říct, že mě moc baví, když je kniha napsaná z pohledu hlavního hrdiny. Je to dost osvěžující. Nick byl sympaťák se zajímavou prací. I Harper byla moc sympatická a její práce mě zaujala ještě víc než ta Nickova. Dvojice měla mezi sebou skvělý humor i chemii, takže se kniha opravdu skvěle četla. Jasně, kniha je převážně o sexu a měla nějaké svoje mouchy, ale v závěru jsem od ní dostala to, co jsem očekávala. Zápletka v příběhu byla sice minimální, ale nezpůsobilo mi to žádné velké zklamání. Celkově jsem s příběhem spokojená a těším se na další díl, který je o bratrovi Nicka - o Wyattovi.

dam.si.knihu
18.03.2023 4 z 5

Tohle je druhá kniha v sérii od autorky Laren Blakely a musím říct, že jsem opět nebyla zklamaná. Tohle je přesně ten druh knihy, který si chcete přečíst pro lepší náladu a užit si tak pohodové čtení. Je pravda, že více kál polovina knihy je o sexu ale víte co? Ono to ničemu vůbec nevadí, protože autorka to umí skvěle napsat a nepřijde Vám to nudné.

Takže za mě další skvělý a humorný erotický román, od kterého nepotřebujete velká očekávání. Možná jen tu skvělou atmosféru.

adela2230
17.03.2023 5 z 5

Druhý díl se mi líbil více než první. Je skvělé, že je to vyprávěné z pohledu muže, tudíž je kniha aspoň trochu jiná.

daniela.kol
12.03.2023

Jediné, co se mi líbí na knihách této autorky je, že jsou psány z pohledu mužů. Ale jinak mě knihy nenadchly. Můj klenot jsem ještě aspon dočetla. O druhé knize to samé říct nemůžu. První čast byla jen o tom jak ji chce a co by s ní dělal a v další časti to jen dělali. Každy s*x rozepsaný zdlouhavě na několik stránek. Toť celá kniha.

dencazrnu
05.03.2023 4 z 5

Druhý díl z této série se mi o chlup líbil více, než díl předchozí. Je důležité upozornit, že autorka rozhodně nešetřila pikantními scénami a o sex zde není nouze! Jsem ráda, že Nick není tak obrovský narcista jako tomu bylo u Spencera v předchozím díle. I tak bych ale ocenila, kdyby muži v této sérii trošku krotili svá ega :D Každopádně kniha se čte dobře, díky krátkým kapitolám vám stránky mizí pod rukama. A přiznám se, že u závěru jsem i lehce uronila slzu. Tak pokud hledáte pikantní a oddechové čtení, vzhůru do toho!

katallinka
28.02.2023 2 z 5

Kniha je originální, stejně jako první díl, mužským pohledem na věc. Bohužel jsem se hrozně trápila a kniha mně vůbec nebavila, takže tento styl psaní není nic pro mě.

Lovana
14.02.2023 4 z 5

První díl mě hodně bavil, a tak jsem se hodně těšila na pokračování, ale bohužel tentokrát jsem celkem zklamaná.

Hlavní postavy jsem si oblíbila rychle, v tom žádný problém nebyl, ale co mi hodně vadilo byla víceméně úplná absence jakéhokoliv děje, ze začátku tam ještě malinko nějaký děj byl, ale zhruba od třetiny knihy už šlo opravdu jen o jedno, a kromě toho už se v knize opravdu nic jiného nedělo.

U prvního dílu jsem se i více nasmála, tady jsem se maximálně párkrát pousmála, ale nic víc... A zhruba 120 stran mi trvalo, než se mi vůbec podařilo se začíst, po tom už jsem zbytek knihy sfoukla rychle, ale tam už mi zase poněkud chyběl děj...

Za mě byl teda první díl o dost lepší, a to přesto, že Nick mi byl sympatičtější než Spencer v díle prvním... Každopádně se ale pustím i do třetího dílu a uvidím, jak budu hodnotit tento až si ho přečtu.

Hodnocení 3,5*/5*

knihomolkaJani
12.02.2023 3 z 5

Kniha Pan O se mi líbila více jak Můj klenot, ovšem opět je to styl nenadchne, neurazí.. Co se zde ale opravu povedlo jsou se*uální scény, je jich zde hodně, ale jsou napsány velmi dobře.. Rovněž knize nemůžu upřít vtip a docela zajímavého hlavního hrdinu.

Osobně mi trochu chybí i ženský pohled.

FejKýý
07.02.2023 3 z 5

Když jsem začala číst knihu, tak jsem si řekla, že mě baví více než první díl. Po čase se to však otočilo a za mě byl zbytek toho dílu lepší ten první než tento, zápletka tam úplně zas tak moc nebyla, v tom prvním byla větší a aspoň se nějak víc řešila a ne jen dvě strany jak v této knize. A taky máte pocit, že v téhle knize bylo více sexu než v té jedničce? Po čase už toho na mě bylo příliš. Asi jsem v tuhle chvíli, chtěla více ten děj, než jen sex. Každopádně jsem ráda, že se tam objevili v příběhu i postavy z prvního dílu i když ne moc často. Ale i tak po tom všem se těším na třetí díl. Víte, že jich autorka napsala už šest? Nevím proč jsem počítala s tím, že je to trilogie.

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy další knížky

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O
2023  77%Slušný vybavení
2023  79%Pořádný terno
2024  %Divoká jízda

Kniha Pan O je v

Právě čtených4x
Přečtených344x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených6x
Knihotéce234x
Chystám se číst107x
Chci si koupit16x
dalších seznamech8x