Těstoviny sušené, čerstvé a plněné

Těstoviny sušené, čerstvé a plněné https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306496/bmid_testoviny-susene-cerstve-a-plnene-dSe-306496.jpg 5 2 1

Základ nápaditých receptů jídel tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů. Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono, zpestří chuť i vůni podávaných pokrmů. Údaje o době vaření, náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem, pomohou při výběru i přípravě. Lákavé fotografie Vás přesvědčí, že bez těstovin to v současné kuchyni nejde.... celý text

Žánr:
Kuchařky

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Pasta & Co. - secca, fresca, ripiena , 2006


více info...

Přidat komentář

Peleus
18.06.2018 4 z 5

Kniha bohužel zapadne hned z několika důvodů:
1. nevím proč, ale většina lidí si ne zcela oprávněně domnívá, že těstoviny přece zvládne zadní levou. Nakonec kečup to jistí.
2. těstovinové recepty jsou obvykle součástí polytématických kuchařek, tudíž mezi knihou od Jaimieho Olivera nebo Zdeňka Pohlreicha a Pasta & Co. - secca, fresca, ripiena zřejmě rozhodne přece jenom slavné jméno.

A to je právě škoda, neboť se jedná o vhodný přírůstek do vaší domácí kuchařské knihovny. Těstoviny to nejsou jenom mořské plody nebo putanesca. I v kombinaci s "obyčejnou" zeleninou vás čekají pozoruhodné výsledky!