Čtyři vteřiny rozhodnou

Čtyři vteřiny rozhodnou https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248941/bmid_ten-tiny-breaths-ctyri-vteriny-rozh-n8n-248941.jpg 4 442 76

Deset malých nadechnutí série

< 3. díl >

Cain Ford zasvětil poslední léta pomoci ženám, které zaměstnává ve svém striptýzovém klubu. Touží zbavit se dávného pocitu viny, ale zvolil opravdu správnou cestu, když obětoval vlastní osobní život? Charlie Rourkeová potřebuje zmizet ze světa a začít nový život, pokud nechce zemřít násilnou smrtí nebo skončit ve vězení – jenže jí přijde do cesty nečekaná překážka: láska, která ohrozí nejen ji, ale i muže, který pro ni znamená všechno.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Four Seconds to Lose , 2013


více info...

Přidat komentář

bezzink
31.03.2024 3 z 5

Pro me zatim nejslabsi ze serie. Charlie mi byla nesympaticka a nedalo se mi s ni soucitit. Taky ten vek mi k jejimu chovani vubec nesedel. Cain jako pravy superman vse vyresil lusknutim prstu.

ikess
17.03.2024 5 z 5

Tento díl mě hodně bavil. Je to opravdu pohádka pro dospělé, Cain je skvělý. Reality to moc nepobralo, ale kdo čeká milou pohádku, tady ji najde :-)


monika0181
09.09.2023 5 z 5

Na díl s Cainem jsem se hrozně těšila. Líbila se mi jeho postava již v prvním díle. Dějové zvraty Vás drží ve střehu. Tajemství je na obou stranách, ale nevadilo mi, že se táhla celou knihou. Některým příběhům to ubližuje, tady mi to dějově sedlo. Za mě spokojenost a doporučuji přečíst celou sérii.

nina3905
13.08.2023 5 z 5

Ďalší skvelý príbeh, ktorý vo vás vyvolal pocity radosti, bolesti, strachu, eufórie, znechutenia, očakávania, smútku... Za mňa bola zatiaľ z celej série najprepracovanejšia práve táto tretia časť. Kladne hodnotím, že kniha bola písaná nielen z pohľadu Charlie, ale aj Caina. Autorka a jej štýl písania som si zamilovala.

kristy.books
27.07.2023

Na príbeh Caina som sa tešila. Obľúbila som si ho už v predchádzajúcich častiach, aj keď v nich nedostal toľko priestoru. Niečo na ňom jednoducho bolo, takže som sa o ňom chcela dozvedieť viac. Tento diel sa niesol v trochu inom duchu ako jednotka a dvojka, odohrával sa prevažne v priestoroch nočného klubu, ale opäť to bolo fajn čítanie.

Cain nie je typický majiteľ podniku pre dospelých, ako by sa dalo čakať. Hoci pracuje v prostredí krásnych a väčšinou obnažených žien, nikdy to nezneužil a svojich zamestnankýň sa ani nechytil, práve naopak. Zamestnával ženy, ktoré mali problémy, a snažil sa im pomáhať najviac, ako vedel. Bol to skvelý šéf a muž, kvôli čomu som si ho obľúbila. Som rada, že sme ho mali šancu viac spoznať a dozvedieť sa o jeho minulosti. Nemal to jednoduché, zažil mnoho zlého, no napriek tomu z neho vyrástol chlap s hlavou i srdcom na správnom mieste.

Charlie sa dostala do pasce, z ktorej nebolo úniku. Človek, ktorý ju mal chrániť, ju naopak vystavil nebezpečenstvu a nútil ju robiť veci, ktoré nechcela. Bola odhodlaná ujsť a začať odznova, no na to si najskôr potrebovala ušetriť peniaze, preto začala pracovať v nočnom klube. Ľuďom okolo seba musela neustále klamať, čo ju dosť ubíjalo, najmä kvôli tomu, že jej podali pomocnú ruku a starali sa o ňu. Miestami mi jej bolo fakt ľúto, vôbec si neviem predstaviť, že by som sa ocitla v podobnej situácii.

Medzi Cainom a Charlie to iskrilo od prvého stretnutia, no zároveň bolo medzi nimi mnoho prekážok (Cainove zásady a minulosť, Charliene lži), ktoré celú situáciu dosť komplikovali. Páčilo sa mi, že romantika bola spestrená aj určitou "akčnou" zápletkou, takúto kombináciu mám rada.

Petra101
25.09.2022 3 z 5

První dva díly jsem četla už dávno a líbily se mi,ale tento třetí.. já nevím,utahané,místy nudné,že jsem knihu odkládala... Konec přeslazený,ale pravý happy end. Už asi nejsem cílová skupina tohoto žánru..před pár lety bych ho ale žrala :) on má tajemství,ona má tajemství,ale přesto se milujou..

michaela5515
19.06.2022 4 z 5

Příběh Caina a Charlie nebyl špatný, ale přece jen mi tam něco chybělo. Jsem ráda, že jsme se něco dozvěděli o Cainovi a proč dělá to, co dělá. A taky, že to nakonec dobře dopadlo.

petraj30
23.05.2022 3 z 5

Tento díl na mě vůbec nezapůsobil. Je mi to líto, ale jdu proti proudu. Od začátku mi dělalo strašný problém se začíst. Myslela jsem, že to pomine, až se kniha přenese do jiné fáze, ale bylo to pořád stejně utahané a pro mě bohužel i nudné.
Charlie mi byla protivná. Vadilo mi na ní úplně všechno a ani tu její lásku bych jí nevěřila.
Cain byl sice skvělý, ale ani přesto jsem si k němu nedokázala najít cestu.
Vůbec nevím, co se stalo, ale tato kniha jakoby do celé série snad ani nepatřila. Snad ten závěrečný díl si zlepší reputaci.

NikolaSkop
23.01.2022 5 z 5

Za me nejlepsi dil z cele serie! :)

čef
17.01.2022 4 z 5

Styl vyprávění je jistě zajímavý, obsah již méně. Plno striptýzu, šuk.., pardón, erotiky, drogy a velikánská láska. Také spousta řečí a konzumace veškerých druhů nápojů. Zápletka průhledná, závěr jasný už předem. Prostinké to čtení.

Raislin
03.01.2022 5 z 5

Tato série mě neuvěřitelně baví! Kniha je skvěle napsaná a nelze odložil. Oba hrdinové tohoto příběhu byli skvělí se spoustou ran osudu. Oba samozřejmě vše společně zvládnou a proto tyhle příběhy moc ráda čtu. Jednoznačně stojí za přečtení.

Fallon443
29.12.2021 4 z 5

Tak tahle série je úžasná! Autorka má skvělý styl psaní, který Vás nutí číst dál a dál.
I když jsem si knihu neskutečně užívala, tak mi přišla chvilkami zdlouhavá a občas nudná oproti předchozím dílům, které jsem hodnotila plným počtem hvězdiček.
Za mě je zatím nejlepší druhý díl a už se těším až si přečtu ten závěrečný. Momentálně můžu tuhle sérii rozhodně doporučit.

petulkapeta
01.10.2021 5 z 5

Tak to byl super příběh, Caina jsem mela rada uz od prvniho dilu i když byla jeho minulost drsna nezkazilo zo jeho budoucnost...a Charlie no ta na tom byla podobne,jen jsem cekala ze bude ke Cainovi upřímná když on se svěřil ji

Andynka
24.09.2021 5 z 5

Zase další super kniha ze série deset malých nadechnutí.
Tohle byl další silný příběh o drogách, životě a lásce.
I když se svým způsobem každá kniha zabývá podobným tématem.
Představte si skupinu hodně dobrých přátel, a každý z nich má opravdu velký problém.... buď jim zkazila život rodina a nebo jim život rodinu sebral. Je to vesměs pořád to samé, jen pokaždé podané úplně jinak.
A to mě na tom právě docela dost baví !
A o to víc tento díl. Když jsem totiž viděla, že kniha má přes 400 stran, tak jsem protáčela oči , že to bude patlanina. Ale naopak.... zase skvělé! hltala jsem každou stranu.
A jako jsem opravdu ráda, že je to kniha o Cainovi... protože, když už ho autorka popisovala v prvním dílu, tak jste toho sexy muže chtěli poznat víc zblízka .
A ani po celé knize se mi nepřestal v představách líbit. :D

Janulkaxxx
06.09.2021 5 z 5

První díl byl fajn, ale do druhého dílu se mi nechtelo a tak jsem sérii nechala rozectenou. Po nějaké době jsem hledala knihu s tématem mafie a našla tuhle knihu a musím říct že se mi moc líbila, daleko víc než první díl.

PetraBery
05.08.2021 3 z 5

Třetí pokračování a asi jsem mezi jednotlivými díly série měla dát prostor i jiným knihám. Osud o Cainovi byl stejně čtivý, autorka to umí, ale mě čtení nebavilo tolik jako knihy o Kacey a Livii. Hodnotím lepším průměrem a na poslední knihu ze série se budu těšit někdy až si budu chtít odlehčit od vážnějšího žánru.

Kristy.Seb
17.07.2021 4 z 5

Další i díl série byl skvělý. Ač příběh trochu vybočoval od předešlých příběhu. Ale skvělý!

princesse
21.06.2021 5 z 5

Opět jsem si skvěle početla. Nečekala bych, že se mi série bude takhle dobře číst a přečtu všechny díly po sobě. Jsem prostě zvědavá jaký bude další příběh a kdo v něm bude "hrát" hlavní roli. Rozhodně jdu na poslední a už teď mě mrzí, že další už mě nečeká. Skvělá oddechovka co frčí. Doporučuji.

lihate
31.03.2021 5 z 5

"Nebojím se ničeho.
Nebojím se jí.
Bojím se ji mít.
Bojím se ji ztratit."

No doprdele... Já asi nemám slov. Jak ještě může zatraceně tahle série gradovat? Tenhle díl byl fantastický i přesto, že téma mafie a všechno to kolem nesnáším. Tady mi nevadilo, naopak mě bavilo, že je to jiné, než klasické romány. Příběh byl složitý, měl spoustu kliček a stále se něco dělo. Nešlo se mi odlepit oči od knihy a stále jsem si říkala, že ještě jednu kapitolu. Je to neuvěřitelné, čeho je autorka schopná, vyvolá ve vás spoustu emocí a pocitů - euforii, strach, smutek, bolest, radost, děs, znechucení, vzrušení, touhu řvát, křičet, brečet, ječet..., všechny se střídají nepravidelně během čtení a pokud vás to chytne není možný je neprožívat s nimi. Je úžasný mít přátele, na které se můžeme kdykoliv obrátit a spolehnout se, že nám pomůžou, ať se děje cokoliv.
Líbí se mi, že je kniha psána i z pohledu Caina a ne jen Charlie. Děsivé je na celém příběhu uvědomění si, že každý je vychováván svými rodiči, které si nevybíráme a zpočátku jiný život neznáme. Bohužel se toho dá zneužít.
Myslím, že kniha apeluje na titul jedné z mých nejoblíbenějších knih. Opravdu jsem se při čtení bavila.

"Zpomalit? Když ty zatracené hodiny tikají jako šílené? Ne! Ne! Ne!"

"Visím na kyvadle, které se houpá sem a tam mezi noční můrou a splněným snem."

barb_B
23.03.2021 1 z 5

Tady půjdu asi proti proudu... ALE za mě ne. Námět sice originální, ale taaaaaak nevyužitý... za mě to byl jeden velký chaos. Hl. hrdinka mi nebyla vůbec sympatická. Povrchní a ani jsem ji nevěřila tu lásku k Cainovi. Cain byl trošku sympatičtější, ale s Charlie se mi k sobě nehodili. Nebavila. A přitom tak skvělý a originální námět. Škoda. Jedna hvězda za námět.

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

K. A. Tucker
kanadská, 1978
2015  86%Deset malých nadechnutí
2015  89%Jedna malá lež
2015  86%Čtyři vteřiny rozhodnou
2015  89%Pátá cesta k pádu
2024  82%Osud hněvu a plamene

Kniha Čtyři vteřiny rozhodnou je v

Právě čtených6x
Přečtených638x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených47x
Knihotéce334x
Chystám se číst184x
Chci si koupit33x
dalších seznamech6x