Ten, kdo odešel

Ten, kdo odešel https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240785/mid_ten-kdo-odesel-240785.jpg 4 102 30

Riskovala byste budoucnost kvůli jedné noci s minulostí? Molly Greeneová má všechny důvody být se svým životem spokojená. Nechce nic měnit. Chce, aby všechno zůstalo tak, jak je. Její manžel Jack má jiný názor. Rád by založil rodinu, ale Molly se na to necítí připravená. Neschopnost učinit tak zásadní rozhodnutí začne nahlodávat doposud fungující vztah. Rozčarování narůstá na obou stranách... V náhlém hnutí mysli se Molly rozhodne pro malou revoltu: pošle zprávu bývalému příteli. Co na tom, že nezávazně pozdravíte člověka, se kterým jste pár let sdíleli život? Jste přece dospělí a víte, co děláte. Nebo si to aspoň myslíte. Molly svého unáhleného činu okamžitě lituje. To ovšem ještě netuší, jakou lavinu událostí ona zdánlivě nevinná zpráva spustí. Z Mollyina poklidného života se postupně stává peklo...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

The One That Got Away


více info...

DominaCZ
DominaCZ
23.05.2023 odpad!

Trapárna. Nuda. Jako o puboších, ne dospělých


Ona mu neumí říct že děcka prostě nechce??No ten by jel, takhle na mě furt tlačit...pochybuju že by se rodiče a celý okolí furt jen zajímalo kdy konečně zabřezne ...vazbě by jí nedošlo že ňou chlap manipuluje, tlačí ji, neuměla by mu říct NE i když propíchal kondomy??
Věřila by kámoškám že mít fakáně=dospět??
Jsou spolu 4 roky, manželé, a chrápou sloku jen s kondomem??

pydla
pydla
19.07.2021 3 z 5

Kniha " Ten kdo odešel " je oddechovka s prvkem thrilleru. Čte se snadno, myšlenkové pochody hrdinky jsou občas dívčí, na to jakou provádí práci a kolik ji je let, ale co už. Její kamarádky bych nesnesl, ale v závěru se zachovaly vzorně. Expřítel, který chce Milly zpátky je tak trochu sociopat. Děj je jednoduchý, realistický, nechá Vás číst bez nároků na přemýšlení. Jako muž knihu, která je určená ženám, mohu doporučit k přečtení, pánové prominou.


kob
kob
22.03.2019 2 z 5

Hlavní hrdinka se chová jako sedmnáctiletá, přitom už je jí přes třicet a motiv Leova chování jsem vlastně nějak nepochopila.

marci137
marci137
08.12.2018 3 z 5

Postav v knize moc není, takže se dobře čte. Nemusí se u knihy ani přemýšlet :)
Konec se mi zdál uzavřený poměrně dost rychle, ale i tak byla fajn a klidně si ji někdy přečtu zas.

SPOILER: Děj dobrý, chvíli mi nedocházelo, že je její bývalý vlastně takový stalker.

xena_petra
xena_petra
29.10.2018 4 z 5

Kniha byla dobrě napsaná, moc se mi líbila, ale konec se mi zdál nedokončený a další díl není (nebo jsem ho alespoň nenašla). Každopádně knihu doporučuji.

Zlatinka.Emilly
Zlatinka.Emilly
28.10.2018 4 z 5

Zezačátku mi kniha připadala bláznivá, zvláště úvodní komunikace tří kamarádek, které se jevily jako puberťačky. Nakonec se z toho vyvinul docela zajímavý příběh. I když se příběhem měla táhnout temná dějová linka, já v tom žádný "masakr" nespatřila. Prostě obyčejný život obyčejných lidí s obyčejnými životními úskalími a jeden blázen navrch. Nic, co by mě mělo zastavit k přemýšlení, jestli se pro mne po přečtení této knihy, stane Facebook něčím nebezpečným.

blonďatá.luc
blonďatá.luc
03.08.2018 3 z 5

Další zklamání, v poslední době je jich nějak moc na můj vkus. Na knížku jsem se po přečtení knihy Milenka mého muže neskutečně těšila, bylo to něco takového jiného, zajímavého, čtivého. To bohužel nejde říct o této knize. Přišlo mi, že děj téměř neexistuje a i když to je spíše takový společenský román/román pro ženy, čekala jsem, že tam těch komplikací bude více, že to bude například více vyhrocené nebo alespoň lépe popsané. Přesto si kniha 3* zaslouží, protože místy byla čtivá a to finále mě docela překvapilo (i když mě úplně neoslnilo) - jen bych ocenila o pár stránek více, třeba nějaký epilog o rok později nebo něco podobného.

flowerrose
flowerrose
20.05.2018

Kniha též nepatří mezi mé oblíbené žánry,nicméně dobře se mi četla,měla spád.
A jak bych ji posoudila?No,když to budu brát ryze objektivně,tak poukazuje na to,že nikdy vlastně nevíte,co se skrývá za motivem jednání člověka.Někteří lidé jsou svým jednáním tkzv.průhlední,druzí nám dají trošku zabrat,než je pochopíme a pak tu máme asi tak to 1% procento osob s psychopatickými rysy.Tito lidé jdou pro neznalé osoby odhalit jen velmi těžko.Neboť jsou to mistři manipulace s okolím a často ani oni sami nevědí proč vlastně hrají tu "hru".A to je možná i odpověď na otázku.....proč ji nenechal na pokoji?Protože to byl prostě psychopat.Řekla bych,že autorka i tak trochu poukazuje na skryté nebezpečí sociálních sítí,virtuální komunikace,kde opravdu nelze odhadnout,kdo je právě na druhé straně chatu natož ještě odhalit jeho skutečné záměry......A to i když si myslíme,že adresáta dobře známe.

Synysterka
Synysterka
26.02.2018

Kniha je mimo můj žánr, ale chtěla jsem nějaký oddych a oddych jsem dostala, kniha se mi líbila, akorát konec nějaký urychlený, čekala bych ho trochu rozvedenější, každopádně mě kniha nezklamala.

petra4080
petra4080
23.08.2017 2 z 5

Neumím vysvětlit co přesně mi na knížce nesedí, ale je to přítomné v celém příběhu.
Konec byl příliš rychlý a podivný.
Číst se to dá, ani jsem se přímo nenudila, ale....

Hanilelai
Hanilelai
13.03.2017 1 z 5

Kniha psaná pro naivní ženy, které mají věřit v happyend, i kdyz udělají špatnou věc v manželství...Realita by byla prostě jiná. Červená knihovna mi prostě nesedla

veronika3072
veronika3072
11.03.2017 5 z 5

byla jsem naprosto nadšená a její konce miluju. Nikdy to nekončí tak jak to předpokládáte a vtáhne vás to natolik že máte až pocit že jste to vy kdo dělá co hlavní hrdinka. Naprosto dokonale zpracované

aneta3874
aneta3874
06.06.2016 3 z 5

Proč ji nenechal jít? Byla to má první kniha od této autorky a musím říct, že já a romány pro ženy rozhodně nejdou dohromady. Musela jsem celou dobu kroutit hlavou nad tím, jak stupidní ženská se nakonec může dočkat happyendu. Kdyby se Jack Molly zbavil již na začátku a definitivně, byli bychom ušetřeny dalších 250. stránek naprosté a zoufalé nudy.

e.llis
e.llis
18.05.2016 1 z 5

Já...moc nevím co k tomu dodat. Jedna hvězda mluví za vše.
Možná to prostě nebyla knížka pro mě, ale děj byl zdlouhavý, Molly ufnukaná,...
Je mi líto, ale tohle prostě nevyšlo.

aneta3874
aneta3874
05.05.2016 3 z 5

Já nesnáším ženské romány! A tak jsem se pustila do čtení této knihy s dávkou nechuti. Dostala jsem ale možnost si ji koupit za 50 Kč. Zdálo se mi, že se to vyplatí. Rozhodně jsem ale získala novou zkušenost a dalších 400 stránek slaďoučkého povídání jedné zoufalky s happyendem. Možná z důvodu preference jiného žánru, mě kniha nenadchla. Příběh je ale rozhodně poutavý a pro ženy na mateřské ideální. Příběh mě osobně ale přišel stupidní, předvídatelný a fádní, ale posuďte sami.

locin
locin
28.04.2016 4 z 5

Mrzí mě jediné.. Ten konec...
Byla sem zvědavá na Danovu reakci, poté co zjistí jak to vlastně celé bylo. A o to sem v podctatě byla ochuzena. I když je mi jasné jak to celé dopadlo.. :)

Leniiis
Leniiis
14.04.2016 5 z 5

Od knížky jsem nečekala kdo ví co a to bylo možná dobře, protože jsem byla moc mile překvapena :) pořád se něco dělo, o napětí nebyla nouze, i přesto však řadím knížku do takovejch těch lehčích oddechovek, která se ne každýmu musí zalíbit.

Pajina68
Pajina68
12.04.2016 4 z 5

Ze začátku jsem se nemohla do knihy dostat, ale konec měl spád a nakonec mě kniha velice zaujala. Všem doporučuji.

Nunynka
Nunynka
14.02.2016 5 z 5

Kniha mě bavila od začátku do konce. Byla taková čtivá a pořád se něco dělo. Fakt super.

Bibinky
Bibinky
17.10.2015 3 z 5

Co napsat, někdo píše, že konec nečekal . Já zase už od poloviny knihy právě takový konec očekávala, jen se to trochu táhlo a v posledních řádcích bylo vše ujasněno :) za mě oddechové čtení na jeden den ;)

Štítky knihy

nevěra partnerské vztahy rodina romantika

Autorovy další knížky

Lucy Dawson
britská
2014  75%Milenka mého muže
2015  72%Ten, kdo odešel

Kniha Ten, kdo odešel je v

Právě čtených1x
Přečtených153x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených5x
Knihotéce86x
Chystám se číst84x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x