Oči plné snů

Oči plné snů https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166522/temne-dedictvi-oci-p-166522.jpg 4 60 12

Temné dědictví série

< 2. díl

Smrt přítelkyně a učitelky Evelyn Ballingerové zavede paranormální poradkyni Gwen Frazierovou zpátky do malého městečka Wilby v Oregonu a ke vzpomínkám, jež by raději zapomněla. Přede dvěma lety totiž jistý vrah pronásledoval členy Ballingerova výzkumného týmu včetně Gwen. A ačkoliv patřila k těm, kteří přežili, Gwen si je jistá, že mezi těmi dvěma událostmi je nějaká souvislost... Do Wilby přijíždí také vyšetřovatel Judson Coppersmith, aby Gwen pomohl na žádost svého přítele. Sám se potýká s řadou problémů, od svého výjimečného talentu až po noční můry, jež mu nedopřejí odpočinku. Okamžitě ucítí ke Gwen silnou přitažlivost, ale nesmí se jí poddat, i když je jejich vyšetřování zavádí do snového světa, do spletitých podvodů a do paranormálních plamenů touhy, jimž není snadné odolat...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Dream Eyes


více info...

Přidat komentář

pip11
24.07.2021 5 z 5

Moc pěkné a plynulé pokračování, tentokrát o Gwen, která potřebuje najít vraha své postarší přítelkyně. Tento díl se mi opět líbil, bylo zde napětí při pátrání po sériovém vrahovi, příběh nic nepostrádal. Škoda jen, že není třetí část.

Kudík
14.07.2021 4 z 5

Judson i Gwen byli skvělí, a to i za občasné pomoci Nicka, ale top byl pro mě Max. :) Prostě urostlé kočky mají hodnotu * navíc. ;) Příběh zajímavý, pachatelé jasní i překvapující, resp. ten poslední byl už trochu moc. Po dvou dílech mi jde z toho množství para a PSI hlava kolem, takže chvilku potrvá, než se prokoušu ke "Společnosti arkány", o které je zde zmínka, a na kterou se teprve chystám.


MAU256
04.05.2021 5 z 5

Moc pěkné čtení. Překvapil mne konec, protože jsem nečekala vraha v tomto podání. A zas nechyběla troška romantiky a také se objevili naši známí Jones a spol., už mi začínali chybět :). Těším se na další knihu od této autorky.

moudivlacek
30.12.2020 4 z 5

Pěkné odreagování, příběh Judsona a Gwen, kteří pátrají po skutečném vrahovi její přítelkyně. Zároveň roste nejen přitažlivost mezi nimi, ale i nebezpečí kolem nich. Všechno je to propojeno i s ostatními sériemi o paranormálnu - např. Společnost arkány. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci a skvěle se doplňují.

angelbooks
01.12.2017 5 z 5

Nic přehnaného. Pěkná pohodička. Kniha opět nezklamala, dokonce jsem byla ke konci docela napnutá. Knihu jsem totiž dočetla po docela dlouhé době a tak mě vrah celkem překvapil. :)
Rozhodně doporučuji.

Laf
09.09.2017 4 z 5

Líbilo se mi to. Příběh mě zaujal tak, jak běžel i s těmi zvraty. Jako odpočinkové čtení výborná volba.

helenkan
24.09.2016 4 z 5

Na muj vkus až moc paranormálna.

munka
18.04.2016 3 z 5

Kniha má neoslnila, ale ani nesklamala. Dalo sa to čítať...

Nynuska86
28.01.2015 3 z 5

Knížka není úplně špatná, ale... Romantiky velmi málo, paranormálna až moc a jako detektivka docela slabé. Starší historické romance autorky, ve kterých nebylo žádné paranormálno mi přišly nesrovnatelně lepší. Ale jako oddechovka to jde :-)

NikinkaFantasy
18.12.2014 3 z 5

Mám být upřímná? Bylo to zklamání. První díl mě nadchl, ale tohle bylo... pff. Chyba? Jasně, Judsona a Gwen jsem si oblíbila, ale ten děj byl tak nezáživný, že i největší optimistický čtenář by knížku nejradši propíchl... Prostě to bylo nudné a předpokládané. Jen Judsona a jeho myšlení jsem si oblíbila. A pak tam byli Nick a Elias. To jsou úžasní chlapi.

mariva
09.08.2014 4 z 5

Příjemná odpočinková četba. Zase jedna z knih Společnosti Arkány, která není až tak příliš překombinovaná, jako ty z daleké budoucnosti.

modranka
10.02.2014 3 z 5

Pre mňa tento príbeh bol veľkým sklamaním. Slová s výrazom "para" (niečo) som narátala takmer dve stovky. Po čase som bola alergická aj na slovo parapet. Dej sa akosi strácal, často som sa pristihla, že čítam, ale nevedela som, čo chce autorka povedať. Oproti prvej časti to bolo hodne nerealistické, navyše mi pri energii PSI nesedí ani výraz "talent". Skôr by sa mi tam hodilo slovo "schopnosť"- existuje predsa schopnosť vnímať energiu a nie mať talent vnímať energiu. No, u mňa je to len za 3 hviezdičky, aj to len preto, lebo je to sùčasťou série.
Predpokladám, že až tretia časť bude prepojená so Spoločnosťou Arcany - aspoň mi to tak vyplynulo zo záveru knihy. Avšak časovo posunuté z viktoriánskej doby do súčasnosti.