Tělo není automat!

Tělo není automat! https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447342/bmid_telo-neni-automat-st8-447342.jpeg 4 18 9

Kniha nejen o těle a pohybu, ale především o souvislostech zdravého životního stylu. Převzít zodpovědnost za své tělo je ten nejjednodušší a zároveň nejzákladnější krok na cestě ke zdraví. A na něj není nikdy pozdě. Kniha pro všechny, bez rozdílů! Začněte dnes, protože Tělo není automat!

Přidat komentář

Sova15
05.02.2023 5 z 5

Knížka je stručná, jasná. Srozumitelná i laikovi. má nás motivovat nejen k pohybu, ale i k větší lásce k našemu tělu a porozumění jemu. Opravdu jsem začala doma cvičit a oprášila jídelníček od poradkyně.
A navíc Matěj je bezva trenér, absolvovala jsem u něj kurz zdravá záda a jen chválím. A mezi námi děvčaty - sympaťák. Škoda, že už v Ústí nemá kurzy. Tak se alespoň vrhnu na jeho další knihu.

RosElisen
29.06.2021 5 z 5

Velmi hezky napsaná kniha o fungování lidského těla.


meowth
10.06.2021 5 z 5

Výborná kniha! Skvěle a jednoduše popsáno, jak to v našem těle funguje a jak zdánlivě malé a obyčejné věci dokáží ovlivnit cely náš zdravotní stav. Je to skvělá startovací kniha pro někoho, kdo se začíná zabývat zdravým životním stylem. Měla by být dostupná už ve školách!

veruptackova
12.05.2021 4 z 5

Tohle není kniha plná pouček a odborných studií. Pro někoho, kdo se zdravým životním stylem zabývá už nějakou dobu, bude takhle kniha možná trochu málo. Autor klouže po povrchu některých problémů a spíše se snaží, aby se čtenář zamyslel nad základními věcmi a pochopit souvislosti. Přiznám se, že jsem se při listování knihou trochu zarazila, jak chlap chce radit ženám po porodu, protože v knize najdete i kapitolu věnovanou právě období těhotenství. Po přečtení musím říct, že právě kapitola Devět měsíců změn se mi líbila z celé knihy asi nejvíc. A spoustu věcí se mi už povedlo aplikovat i do běžného života. :-)

Kniha Tělo není automat je napsána s jistou pokorou. Opravdu se mi líbí přístup Matěje Šulce a to, že nenutí jeden určitý směr, ale poukazuje na možnosti, které vám pomohou zlepšit život. Navíc je kniha velmi čtivá a doplněna o nádherné ilustrace Dana Růžičky.

Knižní střípky
17.03.2021 3 z 5

Jak sám autor říká (mimochodem je to hodně velký sympaťák), nechtěl psát anatomii, učebnici ani motivační knihu. Chtěl napsat knihu o zdraví, o péči o naše tělo a o svém celkovém náhledu a zkušenostech týkajících se tohoto tématu. A to se mu povedlo.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky

uteklazreality
18.10.2020 3 z 5

... poznejte své tělo, cesta ke zdraví, zdravý životní styl, pohyb, respekt
.
Víte jak vaše tělo funguje? Co potřebuje k tomu, aby vám sloužilo co nejdéle? Na jaké palivo jezdí váš mozek? Je mnoho otázek na které neznáme odpověď a možná ani nechceme znát. Tělo nám jakš takš funguje, doktora nevidělo 10 let, tak co, dyk je to v pohodě. Hm, já vám nevím. Sama jsem zažila to, když mi tělo z ničeho nic vypovědělo službu a dávalo mi dost intenzivně najevo, že tolik práce a vytížení už prostě neunese. Začala jsem přemýšlet a hledat cestu, jak to dělat jinak. Pokud se bojíte, jako předtím já, zkuste knihu od Matěje Šulce. Je to první krůček a nebolí to, nebojte ☺️
.
*Tělo není automat od Matěje Šulce*

Jane23
08.09.2020 5 z 5

Skvěle podaná kniha pro každého, kdo se zajímá o souvislosti fungování lidského těla. Kdo už trochu ví, tak pro něj je to takové spíš opakování, ale jako otevírač očí je skvělá. Doporučuji třeba jako skvělý dárek, když někomu chcete darovat zdraví.

vampyrcik
16.08.2020 4 z 5

Prima rychlé čtení o kontextovém cvičení.

makacek
10.07.2020 4 z 5

Lehke cteni na tena sebepoznani, pece o zdravi, ale bez vnucovani jedine spravne cesty. Propojeni obecne znamych poucek v jeden celek. Zajimave cteni pro zacatecniky/obycejne lidi, kteri se chteji o svem tele neco dovedet, jak funguje a jak se o nej starat.

Autorovy další knížky

2020  79%Tělo není automat!
2021  87%Od paty k hlavě

Kniha Tělo není automat! je v

Právě čtených1x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě9x
Knihotéce12x
Chystám se číst16x
Chci si koupit10x