Taryho svět

Taryho svět https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463975/bmid_taryho-svet-kSY-463975.jpg 1 10 3

Životní salta krále YouTubu. V Taryho životě se v posledních letech odehrála spousta přemetů a salt, ale s těmi si jako správný parkourista uměl vždycky poradit. Stačilo několik vychytaných triků a ocitl se zpátky na vrcholu. Jakým výzvám musel v poslední době čelit a jak ho změnily? Kam ho zavedlo jeho podnikání? A jaké to je, stát se poprvé otcem? Tary má tentokrát v plánu prásknout na sebe úplně všechno a prozradit ty nejlepší triky, jak se stát úspěšným youtuberem.... celý text

Přidat komentář

radusak9806
30.04.2021

Musím říci, že přečíst ukázku mi dokonale stačilo.
Číst jak někdo baziruje na pořádku, jen pokud to není na něm. O drbání na řiti, smrděni na záchodě, kde partnerka (která zveřejnila vidělo sracího přítele) zavírá, aby nebyl vidět.
Infantilní Taryho: Taky když je to lepší, nechat věci na podlaze než mokré v tašce a smajlici.
No neříkám svého kupce si to najde, ale tuhle knihu nechám jít svou cestou.

StarPopcorn
30.03.2021 odpad!

Ego + for Taras
Naprostá kravina


Rawen616
29.03.2021 odpad!

Nedávno jsem v našem knihkupectví našel knihu o vlakových brzdách a jejich údržbě. Rozhodně mi to přišlo zajímavější než tento skvost z pera amorálního exota který udělá cokoliv, jen aby si ho vůbec někdo všiml(fakt mi nepřijde ok medializovat svůj rodinný život včetně fotek z porodnice - je ale otázkou jestli je větší blb ten kdo to dělá nebo ten kdo je ochoten si to koupit)
Tuto "knihu" bych zařadil do své osobní oblíbené kategorie - "kniha rovnou do kamen".