Tarot grálu

Tarot grálu https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103622/tarot-gralu-cAu-103622.jpg 5 2 2

Tarot Grálu znovu vypráví bájný příběh Svatého Grálu – jedné z nejproslulejších záhad, jaké svět kdy znal. Hledání této vzácné křesťanské relikvie je zde ztvárněno jako obraz naší cesty za pochopením svého vlastního života. Na Velkých arkánech jsou znázorněny postavy z období více než dvoutisícileté fascinující historie Grálu – včetně tajemných templářských rytířů, jednoho z nejvlivnějších středověkých uskupení. Tarotové barvy představují čtyři grálské posvátné předměty: kámen, meč, kopí a nádobu. Sada obsahuje knihu a 78 karet.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Tarot of The Grail Code


více info...

Přidat komentář

veusa
29.05.2017 5 z 5

Úžasný tarot. Vlastním více druhů tarotových sad a tato mě naprosto uchvátila. Krásné zpracování, linie příběhu když se dají karty vedle sebe..... Skvělý tarot na výklad i osobní meditační práci nad kartami :-)

Nelishka
20.05.2014 5 z 5

S tímhle tarotem jsem naprosto spokojená. Každý kdo vlastní jakékoliv tarotové karty ví, že si jej musí TAROT vybrat sám.
Tarot Grálů nám vypráví příběh Malých a Velkých Arkán a málokdo ví, že když se dají karty dohromady vytvoří linií příběhů a různých pohledů na svatý Grál.


Autoři knihy

John Matthews
britská, 1948
Giovanni Caselli
italská, 1939

Kniha Tarot grálu je v

Přečtených5x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x