Večírek s hořkým koncem

Večírek s hořkým koncem https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506434/bmid_vecirek-s-horkym-koncem-gwk-506434.jpg 5 21 4

Tara série

< 11. díl >

Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam. Brzy dojde k vraždě a hned nato k další. Násilí i záhad přibývá a Tara má opět plné ruce práce.

Přidat komentář

Honzin
10.02.2024 5 z 5

Zatím nejlepší, co jsem od autorky četl. Já vidím dva styly, jeden "dějový" a jeden "vyprávěný Tarou". Ten dějový je super a ten vyprávěný to trošku zlehčuje (Tara + komisař). Ale je to čtivé.
U mnoha autorů bych pro přehlednost uvítal jmenný seznam hlavních hrdinů.

Len2očka
28.09.2023 5 z 5

Knížka byla super,všechno bylo zamotané a propletené,postupně se vše vybarvuje,já si čtení užila náramně.


kolacky
03.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Dobře zamotané tak, že nevím, proč Lívie i Laura Páleníkovi tvrdily, že je Klářin táta, když to ve skutečnosti byl Rychetský? Ze vzteku? Kvůli pomstě? V tom případě si to zasloužily.

Modrina
04.05.2023 5 z 5

Superwoman Tara, IQ negativní synovci, vrchní inspektor s pokročilou demencí a příběh zamotaný tak, že by člověk podezíral sám sebe - smícháním těchto ingrediencí vznikne totálně nestravitelná šlichta. Tedy vznikla by, kdyby to nenapsala Veronika Černucká. Mně se kniha hodně líbila, příběh sice zamotaný, ale vše do sebe krásně zapadlo. Já jsem velmi spokojená.