Tantrický orgasmus pro ženy

Tantrický orgasmus pro ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354075/bmid_tantricky-orgasmus-pro-zeny-hzb-354075.jpg 4 19 6

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ – UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ! Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti Východu. Naučíte se, jak cirkulovat orgasmickou energii, proč je důležitější stimulace prsou než vaginy, seznámíte se s technikou vědomého milování a jak mohou ženy napomoct mužské erekci. Tantrický orgasmus pro ženy ukazuje, že existují aspekty sexuality, které se týkají pouze žen, a ty lze velmi dobře využít při ovlivňování a posilování sexuálního prožitku – jak ženy, tak i jejího partnera.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Erotika

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Tantric Orgasm for Women , 2004


více info...

zuzankac
zuzankac
09.08.2022 1 z 5

Tak tohle není můj šálek kávy. Knížku jsem si zakoupila, abych rozvíjela svou vnímavost, citlivost a sexualitu - jenže ona nabízí pouze cvičení pro páry. Autorka zřejmě neuznává masturbaci a stimulaci klitorisu. A co když nemám partnera? Pak knížka teda není pro mě. A nebo si mám denně hladit prsa a někoho si rychle najít. Ehm.

Pralinka1910
Pralinka1910
17.02.2021 5 z 5

Hledala jsem romantickou knížku. Do vyhledávače jsem zadala klíčové slovo “ romantika” a “ pro ženy” a vyskočil na mě tento titul. Nejprve jsem zpracovala úlek, přečetla všechny komentáře a pak, díky nim knížku stáhla. Po přečtení musím uznat, ze to byl fajn omyl. Někam mne to posunulo.
Autorkam všech komentářů posílám palec a nenapadá mne co bych ještě k obsahu dodala...
Jen mám potřebu si poznamenat:

“Chcete-li zažít dobrodružství, nejlepší je nečekat až na příště.“

“Šťastný bude muž, jehož život obohatí dobrodružný duch jeho ženy.”


crazyslunicko
crazyslunicko
25.07.2020 4 z 5

Zajímavý pohled na uvolnění svého ženství a celkově svého těla a dosažení orgasmu. Jsou zde názorně vyobrazeny i vhodné pozice při sexu. Je zde detailně popsán sex v těhotenství, po porodu i v menopauze. Jedna kapitola se věnuje i homosexuálním párům.

Handygirl
Handygirl
20.12.2019 5 z 5

Krásná kniha. Je to takový balzám pro ženskou duši pro potvrzení toho co už dávno ženy ví a cítí. Doporučuji přečíst všem ženám i mužům co chtějí žít a zažívat opravdovou lásku. :)

Bohyně
Bohyně
19.02.2018 5 z 5

Úžasná kniha , která pomůže ženám k dosažení orgasmu a ukáži jim i jinou tvář sexuality než jakou my zde na západě známe. Diana Richardson čtenářky vede k uvědomění sebe sama. Knihu všem vřele doporučuji.

RenataP
RenataP
07.11.2017

A je vlastně jedno, jestli jsou to slzy bolesti, prohlédnutí, dojetí nad tím, že vám konečně někdo rozumí, nebo slzy štěstí a dojetí nad tím, že vaši ženské duši i tělu někdo tak dokonale rozumí.
Ta péče, podávaná přes písmenka, kterou autorka dovedla k naprosté dokonalosti, je velmi léčivá v tom, že urovnává ženskou psychiku tam, kde má být. Tedy nikoliv dotlačena na své hranice tím, že jsme nuceni žít jako muži a žít jejich styl sexuality, ale jak ten pocit popsat??? Hm... asi jako když se po celodenní námaze při ryze mužské práci dostanete konečně do vany plné horké vody a levandulové pěny....Asi tak.

Štítky knihy

láska sexualita tantra orgasmus

Autorovy další knížky

Diana Richardson
jihoafrická, 1954
2014  75%Vědomé milování
2017  85%Tantrický orgasmus pro ženy
2019  0%Tantrický sex a menopauza

Kniha Tantrický orgasmus pro ženy je v

Právě čtených2x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce31x
Chystám se číst42x
Chci si koupit29x