Tajomstvo siedmich závojov

Tajomstvo siedmich závojov https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242756/bmid_tajomstvo-siedmich-zavojov-242756.jpg 4 32 7

Od autora bestselleru Tajomstvo príťažlivosti sŕdc! Vo svojej novej knihe rozoberá sedem síl, ktoré zahmlievajú naše vnímanie, a ukazuje nám, ako sa dá oslobodiť spod závojov zaužívaných schém, strachu, vnútorných konfliktov a sebaklamu. Cesta k pravde vedie cez odstránenie siedmich ilúzií, ktoré pred nami zahaľujú pravú skutočnosť ako závoje. Len čo si to uvedomíme a nadvihneme ich, všetko v našom živote bude oveľa jednoduchšie a uspokojivejšie: vyriešia sa konflikty, prehĺbia vzťahy, vytvorí sa priestor pre vnútorný pokoj a stabilitu. Konečne si budeme môcť zariadiť život podľa vlastných predstáv.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Die 7 Schleier vor der Wahrheit , 2009


více info...

Přidat komentář

DYRKA98
05.04.2021 5 z 5

Zatím nejlepší kniha od autora, doporučuji!

anansie
17.09.2020 5 z 5

Velmi pěkná knížka, která srozumitelně provází jednoduchými návody ke zvědomění si svého vnitřního fungování a prožívání. Už samo čtení je zvědomovací a jako další techniku, kterou autor používá, je pozorování svých myšlenek, pocitů, emocí, strachu a hlavně svých přesvědčení, o kterých nevíme. Jde v podstatě o metodu všímavosti - mindfullness nebo o buddhistickou meditaci, ale autor to hezky popisuje tak, aby čtenář věděl, čeho si všímat. Součástí jsou i krátké názorné příběhy lidí. Velmi se mi líbila kapitolka o emocích, kde autor vystihl i typy vztahů podle toho, jak kdo v nich nakládá se svými emocemi. Ne vždy je však každému dáno, že dojde k úplnému uzdravení. Jak říká autor: "Není ve vaší moci zařídit, aby se to opravdu stalo. To je věc životního plánu dotyčné osoby." Takže můžeme na sobě pracovat, ale to, jakého stupně uvědomění sebe sama dosáhneme, ovlivnit nemůžeme.


Dendyna
06.04.2019 5 z 5

Zaujala a vřele doporučuji

jakubkec
19.04.2018 5 z 5

Tahle kniha mi ukazala pravdu a vysvobodila me ze sebeklamu za me 100%. Urcite doporucuji lidem kteri ztratil partnera a nedokazou jit dal. (jste totiz v sebeklamu. Vas rozum vas chrani pred bolesti ale kdyz si ji pripustite bude trvat chvili a pak budete svobodni a svuj zivot si budete opet uzivat.

mariva
06.11.2015 2 z 5

Ze začátku se mi kniha zdála zajímavá, ale postupně se dost opakovala a metody zde doporučované na mě asi nefungují.

Sayuri
04.11.2015 5 z 5

Ve skutečnosti nám nemusí dělat problém pokora, laskavost a podobné ctnosti, třeba můžeme být svatí ale pořád můžeme mít pocit, že se sebou bojujeme. Některé věci přehlížíme právě přes závoje. U každého jiný závoj, ale v podstatě stačí jeden a už omezuje nejen úhel pohledu ale i náš život. Moc doporučuji poznat závoje, o nic se nemusíte snažit, stačí přečíst a uvědomění přijde samo.

Mi-šu-le
21.05.2014 4 z 5

Hezká kniha, příjemné a zajímavé čtení.