Tajomstvo príťažlivosti sŕdc

Tajomstvo príťažlivosti sŕdc https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82500/tajomstvo-pritazlivosti-srdc-82500.jpg 3 82 14

Táto kniha odhaľuje existenciu tajomnej sily vyžarovania a príťažlivosti, ktorá pôsobí v nás všetkých a určuje náš život. Vysvetľuje komplexné znalosti v desiatich tajomstvách, ktoré sprevádzajú skutočné prežité príbehy. Každé tajomstvo ukrýva prastaré poznanie. Kto sa ním riadi, obohatený novým vedomím začne priťahovať tých, po ktorých túži, pretože nič v živote nie je náhoda. To, ako jednotlivé vzťahy vznikajú a vyvíjajú sa, nemá nič spoločného so šťastím alebo so smolou. Príčinou všetkého, čo sa v nás odohráva, je určitá sila. Tá spája nás všetkých. Má vplyv na to, či jeden druhého nájdeme, alebo nie. Je pôvodcom toho, čo cítime a ako sa správame. A rozhoduje o tom, či vznikne láska. Keď tejto sile porozumieme a vedome ju formujeme, bude v našom živote priťahovať presne tých ľudí a javy, po ktorých túžime. ... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Das Geheimnis des Herzmagneten , 2008


více info...

Přidat komentář

whale77
31.01.2022 odpad!

(SPOILER) Vůbec nevím, kdy (a hlavně proč) jsem si tuhle knížku koupila. Nejsem moc na „ezo“ věci, ale občas to zkusím. Ležela mi roky v knihovně, když mi ji moje hippie, svobodná kamarádka s nadšením doporučila. Prokousávala jsem se tím strašně dlouho, milionkrát jsem to chtěla odložit, ale patřím k „dočítačům“. Možná je problém v tom, že nehledám vztah a tudíž jsem nebyla ani cílovou skupinou, nicméně snažila jsem se v tom odhalit, co autor říká. A bohužel to nešlo. V hlavě mi neuvízlo absolutně nic, nejen protože každá myšlenka byla omílaná tisíckrát jen jinými (zbytečnými) slovy, ale i všechna souvětí byla krkolomná (trojí negace místo jednoduché věty v pozitivním tvaru).
Dost mi také vadil všudypřítomný rozkazovací způsob, jako by tohle jediné měl být správný způsob jak žít. V každé kapitole se navíc objevoval příkaz „pozorujte / sledujte lidi“, což ve mně trochu vyvolává pocit paranoii.
Zkraje jsem se utěšovala, že mě aspoň budou bavit ony příběhy ze života – ale ty byly tak vyumělkované a primitivní, že ač jsem se tomu zasmála, spíš to bylo k pláči. Takže vlastně jo, něco mi v hlavě uvízlo: že Michael a Astrid se rozhodli dřít do 40 a pak že si budou rentiérovat, ale Astrid umřela už v 38. Nebo, Katce vadilo, že zatímco ona doma uklízí jak fretka, tak její partner při tom kouká na TV a čte si noviny – doporučení autora: měla by si ráno přivstat, dojít mu koupit čerstvé houstičky a když už bude venku, koupit mu i ty noviny, to jí ten problém vyřeší.
Takže pardon, ale moje přitažlivost srdce, ať přepínám vnitřním přepínačem sebevíc, vyzařuje v tomto případě jen odpad :-(

DYRKA98
05.04.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila, obsahuje i případy ze života :)


Ashi
12.08.2020 4 z 5

Chystám se ji výhledově přečíst znovu, líbí se mi grafické zpracování. Četla jsem ji v teen věku a tehdy mi přišla těžce stravitelná, ale věřím, že teď už pro mě bude pochopitelnější.

Guepp
14.07.2020 3 z 5

Vizualni zpracovani z ni na prvni pohled dela obycejny kýč, sama bych si ji nekoupila. Jsem proto moc rada, ze se ke mne nahodou dostala. Neobjevite v ni nic prevratneho, ale je tam spis uvedomeni - tyto myslenky znam uz X let, ale stejne vedu porad stejny zivot. Asi je chyba spis v nas, ze nejsme schopni veci aplikovat nez v knihach, ktere nalepkujeme "nic zajimaveho autor neprinesl".
Vnitrni design knihy se mi ze zacatku nelibil, ale potom mi prislo, ze ctu neco tajemneho, posvatneho, neobvykleho...
Bylo to prijemne cteni, plno veci jsem si ujasnila. Urcite doporucuji.

anansie
12.08.2019 4 z 5

Knihu jsem vybrala po přečtení Tajemství plánu vašeho života, ze které jsem byla nadšená. Přitažlivost srdce mě už tolik nenadchla, spousta myšlenek se zde opakuje stále dokola a někdy jsou myšlenky málo konkrétní a neúplné, ale i přesto zde lze najít nové podněty a je možné je číst stále dokola. Nikdy neomrzí a naladí do stavu spokojenosti tady a teď. Samozřejmě jen toho, kdo se v podobně zaměřených záležitostech již trochu orientuje a ví, o čem je řeč.

gabinova
08.03.2017 5 z 5

Skvělá kniha skvělého autora. Zájemcům o tuto tematiku vřele doporučuji.

Danafantom
31.01.2015 4 z 5

Jak už poznamenali mnozí přede mnou, takových knížek je hodně. Samozřejmě, že v nich je stále to stejné dokola. Ale já si to čtu pořád dokola ráda. Takovým knížkám říkám nalejvárna. A tahle nalejvárna je hezky zpracovaná.

Al.lio
31.08.2014 2 z 5

Bohužel se také přikláním spíše k zápornému hodnocení. Některé myšlenky jsou určitě ku pomoci, ale jinak je to pořád dokola. Oceňuji citáty, kterými je kniha proložena a naopak se mi moc nelíbily 'příkladové příběhy'. Není to vysloveně špatná kniha, na druhou stranu si myslím, že s touhle tematikou existuje plno povedenějších knih. Tohle už je ale na každém z nás, co v určitém momentě hledáme a co každému z nás nejlépe sedne. :-)

Miken008
27.06.2014 odpad!

Po perfektní knize Tajemství od Rhondy Byrne jsem sice nečekal nic lepšího, ale že bych byl až natolik zklamaný? Přišlo mi že autor vykrádá sám sebe, neustále cucá z prstu věci které ho zrovna v okamžiku napadly a omílá je pořád dokola. Nejhorší na tom je, že se jedná o úplně obyčejné věci, které v životě fungují, kterým se snažil dát pozlátku jakéhosi mystična, což se ale vůbec nepovedlo...
Za sebe musím říct, ne děkuji...

Mi-šu-le
21.05.2014 4 z 5

Skvělá kniha.

niknikita
27.04.2014 5 z 5

Někdy mívám sama v sobě spoustu otazníků a tak si sem chodím pro odpovědi...

anthea
04.04.2013 odpad!

Knihu jsem celou nepřečetla, ale nemám dobrý pocit z dávání nějakých návodů (tajemství, jak je to tu označováno), jak si člověk sám určí, co se stane. A hodně mě na tom vadí, že se kniha tváří jako kniha o lásce, ale láska přeci není to, co si sám člověk zařídí a co získá. Musí se přeci taky dávat ze sebe. Láska není jen nějaká přitažlivost srdce.

Mia...
01.03.2013 5 z 5

Tahle kniha není nějak moc v ničem o nic více zvláštní ani lepší než ostatní knihy tohoto typu, je perfektní jako spousty dalších takto zaměřených. Pro mě je ovšem výjimečná tím, že byla první a pomohla mi změnit život. Od té doby je vše jinak, vše lepší, ba naopak skvělé. Protože tohle úžasné dílko dokáže pomoci lidem pochopit, že můžeme být šťastní a můžeme mít, co chceme. Jen je třeba vědět jak na to. Tak do toho :)

Martinella
18.12.2010 5 z 5

Četla jsem tuto knihu a je v ní velká pravda, kterou si málokdo uvědomuje. Když ji člověk pochopí, najednou pozná že je vše velmi jednoduché. Škoda jen, že si v této hektické době netačíme uvědomovat že stačí opravdu málo, abychom byli šťastní :)).