Tajný projekt KGB

Tajný projekt KGB https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10083/tajny-projekt-kgb-10083.jpg 4 8 3

Autor seznamuje čtenáře s tím, co se skrývá za objevem záhadného tvora v Egyptě a s objevem indicií a důkazů technologicky vyspělé civilizace dávnověku. Zabývá se také paranormálními schopnostmi egyptského božstva a vlivem Atlantidy v Čechách.

Přidat komentář

metrolog
19.07.2022 1 z 5

Po přečtení knihy tohoto autora s názvem "Kdo otevřel bránu pekel" jsem mu dal ještě jednu šanci po vzoru Cimrmana, zda bude i tato tak slabá jako ta první. A nebyl jsem zklamán (tedy vlastně zklamán jsem byl) - ano byla. O tajném projektu se samozřejmě nedovíte nic! Ono se v podstatě, pokud se touto literaturou alespoň trochu zajímáte, nedovíte nového také nic. Navíc to málo se neustále opakuje, zdroje povětšinou chybí, zdá se, že jsou získány z jiné záhadologické literatury a originální zdroje jistě autor neviděl ani z vlaku. Je jasné, že se autor tímto tématem vůbec nezajímá a napsal takové nepovedené slohové cvičení na téma Dänikenovy omyly, aneb jak to vidím já. Ono když se podíváte jen na názvy všech 112 knih autora, které jsou zde uvedené, musíte zákonitě nabýt dojmu, že je odborník prakticky na všechno (a na nic). No, více už toho od tohoto autora raději nebudu zkoušet, protože obecně velmi nerad dávám tak nízká ohodnocení.

aht
16.04.2014 2 z 5

Docela jsem se na tuto knihu těšil. Ale název je více než matoucí. Bohužel už z prvních stránek jsem zjistil že jde o těžký přešlap. Kniha neobsahuje nic kvůli čemu by ji měl kdokoli číst. Rozhodně nedoporučuji sečtělým záhadologům. Dänikenův Egypt, Atlantida... Ne, ne a ne. Kniha mi přišla neskutečně rozvláčná, jako kdyby autor zjistil 3 dny před termínem že je potřeba z osnovy udělat 112 stránek.


Nibiru
03.06.2013 5 z 5

Úžasně zajímavá knížka. Ačkoliv si troufám trvdit, že o záhadách této planety toho vím hodně, skutečnosti, které autor nějak získal z archivů KGB jsou pro mě zcela nové a omračující.