Tajný jazyk byznysu

Tajný jazyk byznysu https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195051/bmid_tajny-jazyk-byznysu-195051.jpg 1 2 1

Publikace je určena manažerům, obchodníkům a všem lidem, kteří mají zájem o hlubší pohled do problematiky neverbální komunikace. Čtenáři získají dostatečný teoretický základ. Na řadě příkladů z praxe také poznají jak využít neverbálních signálů ve svůj prospěch. Autor dále vysvětluje, jak se v řeči těla partnera při komunikaci orientovat a přiblížit se jeho skutečným pocitům a náladám.... celý text

Inika
Inika
23.12.2015 1 z 5

Tu a tam mívám potřebu si pořídit nějakou "sebekultivační" knížku ale ne vždy mám šťastnou ruku. A tenhle titul je jedním z takových přehmatů. Na první pohled se to tváří zajímavě, v úvodu autor dokonce píše o tom, jak nechce sklouzávat ani k přehnaně akademické publikaci ani k populistické brožuře, jenže právě tomu druhému se vůbec nevyhnul.
Zajímavé to může být možná pro někoho, kdo včera zaslechl pojem "řeč těla" poprvé. Přínosné informace z té knížky bych spočítal na prstech jedné ruky. Ale aspoň že tam jsou, jinak bych litoval nákupu úplně.
Navíc i podle píle jazykové korektorky paní S. Konečné je jasné, že vydavateli o úspěšnost toho titulu příliš nešlo. Pár příkladů: "Tajný jazyk byznysu a používání jejích pravidel může být velmi zábavné." nebo "Dokážu lidem říct, co měli na oběd...."

Autorovy knížky

Kevin Hogan
americká
2010  20%Tajný jazyk byznysu

Kniha Tajný jazyk byznysu je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x