Tajnosti

Tajnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159594/bmid_tajnosti-yK7-159594.png 4 327 76

T.A.J.N.O.S.T.I. série

1. díl >

Žádné soudy. Žádná omezení. Žádný stud. Ano, takhle to chodí ve spolku T.A.J.N.O.S.T.I., kde si ženy mohou splnit tajné fantazie a vybudovat ženské sebevědomí. Není to klub pro každého – jeho členky si samy vybírají další kandidátky, mezi těmi, které trpí nedostatkem láskyplné pozornosti a absencí sexu. Hlavní hrdinka tohoto žhavého románu, Cassie Robichaudová, je pětatřicetiletá vdova, již manžel ve všech ohledech zanedbával. Vstupem do spolku T.A.J.N.O.S.T.I. se Cassie obrátí život naruby – spolu s poznáním, jak nádherný může být sex jí do života vstupuje i láska. A tak Cassie může začít s Krokem prvním: Podrobení…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Secret , 2013


více info...

Přidat komentář
Mikiem
Mikiem
06.01.2024 5 z 5

Sladký románek na pokračování se mi moc líbil,sem zvědavá na druhý díl série,čekala jsem, že to dopadne ke konci jinak,ale to už tak většinou bývá,
a nemohlo by být pokračování druhé knihy,dávám palec nahoru

majavcelicka
majavcelicka
20.10.2023 3 z 5

Mě bohužel tato kniha nebavila. Přeskakovala jsem dost odstavců a četla ji i dlouho. Ke konci mě to začalo bavit, ale teda ten konec....mě dost šokoval. A i by mi docela zajímalo pokračování, tak teď nevím...


Pauvka
Pauvka
19.10.2023 4 z 5

Po prvnich 3 strankach jsem myslela, ze knizku odlozim, alr vydrzela jsem a jsem za to rada. Knizka me opravdu bavila, jen ten konec.. Tesim se na druhy dil

CiaKawlone
CiaKawlone
11.10.2023 4 z 5

No po zavření prvního dílu této knihy mě nenapadá říct nic jiného než "Bylo to milé!" Knížka obsahuje dobrý nápad i celkem pěkně napsaný, ale chybí tomu takové to "wau". Ke stržení hvězdy přispívá i nedokonalý popis hlavní hrdinky a popis partnerů/dalších postav. Lépe byl popsaný snad jen ten první a pak je to takové zbytečně ploché. Jsem zvědavá, co mě čeká v druhém díle.

sarka4934
sarka4934
17.06.2023 2 z 5

Četla jsem sérii, u druhé mě tedy překvapíl otevřený konec a absence třetího dílu. Jelikož čtu podobnou literaturu, jak pro relax, tak zábavu, musím uznat, že zrovna tato série je taková "easy" oproti jiným dech beroucím, jak na děj, popis atd.

shecoola
shecoola
04.11.2022 4 z 5

(SPOILER) Dostala sa mi do rúk slovenská verzia tejto knihy a priznám sa, trochu mi (aj napriek tomu že som Slovenka), tá slovenčina vadila, bola taká kostrbatá, umelá, mnohé výrazy, hlavne v priamej reči, by tak v skutočnosti neboli povedané (zaluhala som, vyriekla som, neobalamutím ich, ty si nepočula klaksón?...). Takže už tu som niekedy obracala oči (dúfam, že v češtine je preklad knihy lepší).
Taktiež sa mi nepáčilo vykanie každého s každým v celej knihe, prišlo mi to také neosobné.
Po celý čas som mala problém predstaviť si Cassie. Ako vlastne vyzerala? Postrádala som jej opis (ok, bola malá a mala plné prsia). Predstavovala som si ju tak nejak obyčajne, oplácane, nevýrazne... potom som zistila, že sú z nej všetci paf, tak som pozmenila predstavu na štíhlu a atraktívnu... Zvrat v jej osobnosti bol enormný, neviem, či by sa hanblivá žena, ktorá celoživotne trpela nízkym sebavedomím a absenciou sociálnych, emočných a sexuálnych skúseností, dokázala poddať vždy novému cudziemu chlapovi. Ešteže bol každý jeden z nich sexi, krásny, atleticky vyšportovaný, svalnatý, voňavý, roztomilý a nežný. A zvláštne bolo, že vlastne aj ona bola pre každého z nich nádherná, sexi, úžasná a perfektná.
No, nebyť toho konca, ktorý ju napokon usmernil od lásky k spolku, tak by to celé vyznelo až moc dokonalo. Každopádne čtivé, šteklivé, a také.. rozprávkové.

Fidibus
Fidibus
22.08.2022 4 z 5

(SPOILER) Opravdu originální námět - společnost žen, která si vybere vždy jednu nesmělou adeptku a formou zkoušek s muži ji učí si uvědomit samu sebe. Za odměnu dostává přívěsek na náramek, celkem 10. Na konci si vybírá muže, případně službu ve společnosti. Bohužel ve chvíli, kdy si Cassie vybere svou lásku, je vše jinak.
Dobře se to čte, různé sexuální fantazie, ale přitom celkově o ženách.

p.pavlina
p.pavlina
16.08.2022 4 z 5

Celkem pohodové čtení na jedno odpoledne. Kniha je napsána čtivě. Román je lehce lechtivý, nic přehnaného.

Kris1001
Kris1001
18.07.2022 5 z 5

Obálkou a krátkým popisem nevšední kniha, která mě zaujala při jednom šmejdění v Levných knihách.
Skutečně se jedná o hezky čtivý lechtivý příběh mladé ženy, která poznává sama sebe, co se jí líbí a různé situace s cizími muži, o kterých by si lecjaká žena mohla nechat zdát ;) Mnohdy jsou situace s neznámými fešáky popisovány detailně a barvitě.
Oddechové čtení po večerech, kdy se člověk skoro vžije do děje, nemůže se odtrhnout a musí číst další a další kapitoly :D

Ála1968
Ála1968
10.04.2022 3 z 5

Lehčí erotická romance,příjemné čtení na odpoledne.

Jita160
Jita160
08.01.2022 4 z 5

Kniha má mé velké sympatie,je originální,vzrušující a k zamyšlení. Lechtivý i když bohužel nereálný příběh o pětatřicetileté vdově Cassie,který její manžel zanedbával.
Když žena ztratí sebevědomí je z ní šedá myška.
Club T.A.J.N.O.S.T.I. (nevíte kde ho najdu :-D:-D:-D) splní Cassie její tajné fantazie a sexuální touhy.Prostě ji dopřeje nabít ztracené sebevědomí tím,že ji vypraví na sexuální výpravy a ukáže,že je krásná,žádoucí a velmi sexy.
Četlo se to skvěle a já se moc bavila i zasnila.
Rozhodně si pokračování přečtu.

georginaa
georginaa
08.10.2021 4 z 5

V první řadě mě nadchnul sám příběh o zralé ženě s minimem zkušeností co se sexu týče. Není se co divit, když měla muže, který nezvládal sám sebe, natož ještě ženu. Vlastně ani nevěděla co má chtít, když nic nezažila, až ji otevřela oči Matilda, která ji podala pomocnou ruku a snažila se, aby Cassie opět našla sebevědomí, sebeúctu a proměnila své sny za činy. Každý partner má své touhy a záleží jak je umí podat ženě. Tím Cassie nabere své zkušenosti a pak stačí si vybrat toho, ke komu cítí jak vášeň, tak lásku a porozumění. Jenže vše se nevyvine dle svých představ. Snad se vše vyjasní v druhém díle.

dooky
dooky
28.09.2021 4 z 5

Celkem mě to bavilo, nicméně to za mě mohlo být ještě propracovanější. Škoda stoprocentně nevyužitého potenciálu. Námět byl totiž super.

Ishir
Ishir
21.08.2021 5 z 5

Tato kniha je žhavá a sexy.

Dasule
Dasule
09.08.2021 5 z 5

Konečně to nebyla klasická romantická pohádka :-)

Zvíďa
Zvíďa
16.07.2021 2 z 5

Není to nic složitého ani extrémně propracovaného ale bavilo mě to. Líbí se mi styl psaní, díky kterému se mi to četlo rychle. Konec byl lehkým překvapením i přes to si však neplánuji přečíst 2 díl, až tak jsem si hlavní hrdinku a příběh nezamilovala.

cukrovka
cukrovka
11.06.2021 5 z 5

Příjemně čtivá erotická oddechovka.

Ka-čí
Ka-čí
06.11.2020 4 z 5

Tato kniha mě bavila jako odpocinkove čtení super,druhý díl už je o ničem..

janina66
janina66
08.10.2020 4 z 5

Nevím proč jsem tuto knihu ještě nehodnotila. Četla jsem už dávno, ale moc se mi líbila. Milá, čtivá a pohádková kniha. Samozřejmě jednodušší děj erotického příběhu o vdově Cassii. Je to příjemné, lehce lechtivé čtení na relaxaci.

Jiřina18
Jiřina18
15.09.2020 4 z 5

Byla to taková hezká nereálná pohádka. Četlo se docela dobře, ale konec mě dost sklamal

Štítky knihy

sex láska erotika romantika

Autorovy další knížky

L. Marie Adeline (p)
kanadská
2013  77%Tajnosti
2013  79%Hříšné tajemství

Kniha Tajnosti je v

Právě čtených4x
Přečtených541x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených29x
Knihotéce263x
Chystám se číst132x
Chci si koupit16x
dalších seznamech2x