Tajné sestry

Tajné sestry https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287673/mid_tajne-sestry-ru8-287673.jpg 4 103 34

Madeline a Daphne si byly kdysi blízké jako sestry – dokud je nerozdělilo tajemství, které by je teď mohlo přivést do hrobu... Znaly jeho jméno, jméno muže, který brutálně napadl dvanáctiletou Madeline v hotelu její babičky. Myslely si, že znají i jeho osud. Že už jim nikdy nebude moci ublížit... Přesto už jejich životy nikdy nebudou stejné... Madeline se vrací do Washingtonu po záhadné smrti své babičky. A ve starém, opuštěném hotelu – v místě, jež už nikdy nechtěla spatřit – obsahují poslední slova umírajícího muže varování: tajemství, o němž se s Daphne domnívaly, že je pohřbené navěky, bylo odhaleno. Nyní, po téměř dvaceti letech, musí Madeline a Daphne opět spojit své síly. Madeline nedůvěřuje policii, a tak zavolá Jacka Raynera, odborníka na bezpečnost. Navzdory tajemstvím a záhadám, jež ho obklopují, je Jack jediný, komu může věřit. Spolu s Jackovým bratrem Abem uzavřou čtyři mladí lidé spojenectví proti vrahovi, který se nezastaví před ničím, aby skryl pravdu...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Secret Sisters , 2015


více info...

Přidat komentář

TaLu
23.10.2023 4 z 5

Dobrodružný příběh se špetkou romantiky. Autorka nás přivádí na ostrov, kde je ve starám hotelu pohřbeno nejedno tajemství. Vnučka původní majitelky přijíždí, aby s pomocí dávné kamarádky a pohledného osobního strážce odhalila minulost a zachránila tím přítomnost nejen sobě.
Je to jeden z nejlepších příběhů, který jsem o paní spisovatelky četla. Mám v jejích románech raději dobrodružství. Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala, pro chvíle odpočinku. Zaujal mě psaný úvod od autorky, kde se přiznává, že v hlavě naprosto jasně viděla úvodní scénu. Musím s ní souhlasit, úvodní scéna vyloženě svou opravdovostí láká číst dál a dál.

Atara16
27.08.2023 5 z 5

Pěkně čtivá detektivka se zajímavým koncem na jedno odpoledne.


Vatter83
24.08.2023 4 z 5

Romantická detektivka. Proč ne. Bylo to příjemné čtení s detektivní zápletkou okořeněné láskou, romantikou, erotikou, nicméně v decentním poměru k záhadám, vraždám a napětí. Moje první kniha od této autorky, líbila se mi.

moudivlacek
15.08.2023 4 z 5

Detektivka protknutá romantickým příběhem. Staré tajemství se klube na svět a strhává s sebou všechny hlavní hrdiny. I když jsem uhádla ty zlobivé, nenudila jsem se. Motiv je starodávný jako lidstvo samo a stále existující. Ti dobří hrdinové příběh krásně protknou a dokreslí! Vždyť někdy se sice nedá něco naplánovat a mít jistotu, přesto žít s milovaným protějškem za pokus stojí.

TerezaMondeková
03.07.2022 5 z 5

Z knihy jsem nadšená! Za mě je to nejlepší kniha od autorky. Skvělá zápletka, tajemství, záhady, vraždy, napětí, nebezpečí, překvapení, ale i špetka erotiky. Líbilo se mi prostředí malého tajemného městečka a starého záhadného hotelu. Oblíbila jsem si hlavní hrdiny, ale i vedlejší postavy. Samozřejmě jsem tipovala, kdo by mohl mít všechno na svědomí, ale i tak jsem byla na konci překvapená. Snad bude od autorky více podobných knih.

petulik330
28.04.2022

Od této autorky jsem zatím četla jen samé romány s historickou tématikou, tak tato kniha pro mě byla překvapením.
Kniha obsahuje romantiku, staré tajemství, vraždy... Moc působivá kombinace se sympatickými postavami.

ivana7717
12.03.2022 4 z 5

Veľmi dobre napísaná romantika s kriminálnou zápletkou buď na dlhé zimné večery alebo v lete na dovolenku. Príbeh sa odvíja rýchlo, sympatické hlavné postavy. Za mňa 4 hviezdičky.

pip11
24.10.2021 5 z 5

Rychle ubíhající příběh, s dobrou atmosférou a zajímavým dějem. Příjemně napínavé čtení s neočekávanými zvraty. Rozhodně nejsem zklamaná a knihu jsem si užila.

saez
16.08.2021 4 z 5

Sladká detektivka. Vezmeš si to na sluníčko, přečteš to v souhrnu za dva dny, protože čtivé to je, za den to zapomeneš a můžeš číst další. Za mě to přesně splňuje představu letního čtení.

Viviana-Mori
12.08.2021 3 z 5

Inu, strašně prvoplánové vztahy v knize, taková temnější červená knihovna. Příběh sám o sobě není špatný, čte se dobře, ale ta láska tam byla strašně okatá, celý děj byl v mnohém velmi předvídatelný a to tak, až mě to někdy rozesmávalo.
Žádný velký zázrak, ani z pointy si na zadek nesednete, ale jako relax na dovolenou, do letadla atd., celkem dobré čtení.

MAU256
01.05.2021 5 z 5

Knížka se mi líbila, i když ze začátku tam bylo mnoho postav, které se mi trošku pletly, ale když se do toho člověk začetl, tak se to pak vyvíjelo dobře. Zase nechyběla nějaká ta romantika, zápletka super, do posledka jsem netušila, jak to skončí, nečekala jsem jen tolik mrtvolek, ale už se těším na další čtení.

majka45
10.02.2021 5 z 5

Než jsem se vrhla na knížku, přečetla jsem si pár komentářů....příště to raději neudělám. Stále jsem čekala něco špatného, ale kniha byla pěkná, dobře se četla...a rychle

Nerissa
15.01.2021 1 z 5

(SPOILER) Na rovinu řeknu, že se mi to nelíbilo. Všechny postavy včetně hlavních hrdinů mi byly nesympatické. Děj mi přišel zbytečně překombinovaný. Vždy, když jsem si myslela, že už konečně mají vraha, našel se další - vlastně to bylo až k smíchu. Vztah hlavní hrdina a hrdinka byl pro mě naprosto nevěrohodný, nudný, o ničem. Způsob zbavení se traumatu, tím, že o tom někomu řeknou... Ach, kdyby to bylo tak snadné i v realitě. Třešnička na dortu byla, když naše veleúspěná, veledůležitá manažerka nabídla práci kamarádce - bez ohledu na jakékoliv reference, jen aby tam byl ten kýžený "šťastný konec"... No, za mě to bylo naivní a nezáživné a ani jako oddechovka to nesplnilo účel :).

Kudík
20.07.2020 4 z 5

Madeline a Daphne jako "tajné sestry". Kniha je sice napínavá, postavy sympatické, docela dobrý počet vražd, ale i tak to autorka umí lépe. Zde se mi nejvíce líbila předmluva a prolog, a tím jsem se namlsala. Ale oceňuji zápletku a vidím to na 3,5* .

kofola33
01.04.2020 4 z 5

Romantika spojena s detektivni zapletkou, zadne velke prekvapeni se nekonalo, nicmene se to dobre cetlo, autorka nezklamala. Me romanticke ja si prislo na sve....a ted zase k poradnym thrillerum.

munka
23.02.2020 4 z 5

Knihy paní Quick mám veľmi rada, tak som uvítala, že prečítaním tejto si splním ďalší bod výzvy. Romantický príbeh s detektívnou zápletkou, alebo detektívna zápletka spojená s romantikou. Z každého trochu, ako oddychovku doporučujem.

Artep5244
27.12.2019 4 z 5

Příjemně napínavé čtení plné zvratů se zajímavou detektivní zápletkou. Několikrát jsem byla překvapena vývojem příběhu. Kdo je vrah jsem tušila správně, ale rozhodně by mě nenapadlo, že do celé záležitosti bude zapletena ještě jedna osoba, která na mě celou dobu působila jako figura stojící někde vzadu.

miruska1
24.10.2019 5 z 5

Za mňa , skvěla kniha.

alekis
03.10.2019 3 z 5

Takhle to dopadá, když se kriminální případ zkříží s romancí... Spousta mrtvol, spousta padouchů.... dva zamilované páry... A samozřejmě, happyend. Takový čokoládový bonbón, sladký cukřík mezi jiným čtením :)

Twinny
28.12.2018 3 z 5

Podprůměrná, spíše oddechová detektivka. Možná proto je zde označena jako román. Tak jak to mám brát? Co to vlastně je? No, je mi to vlastně jedno. Tento komentář píši po dvou letech od přečtení a ještě pořád si živě pamatuji obálku. Ale děj jako by se mi z hlavy vypařil. Vůbec si nevzpomínám. Na nic.

Autorovy další knížky

Jayne Ann Krentz
americká, 1948
2004  83%Galantní pomsta
2008  87%Zkrocený netvor
2007  83%Nebezpečná láska
2011  80%Až na dno
2004  80%Placená společnice

Kniha Tajné sestry je v

Přečtených151x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených5x
Knihotéce157x
Chystám se číst54x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x