Tajné dějiny budoucnosti aneb Zrcadlo historických mystérií

Tajné dějiny budoucnosti aneb Zrcadlo historických mystérií https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58634/tajne-dejiny-budoucnosti-58634.jpg 2 4 1

Tajné dějiny budoucnosti?- nesmysl, paradox? Ale kdo ví a může bezpečně říci, že to, k čemu směřuje lidstvo v budoucnosti, už na naší planetě jednou nebylo? Možná, že historie toho nepatrného kousku ve vesmíru nám známého jako Země, byla z kosmického prostoru daleko více ovlivňována než si myslíme, nebo chceme připustit.

Přidat komentář

tenax
21.09.2013 2 z 5

Velké zklamání navzdory atraktivnímu názvu. Kniha se skládá ze dvou naprosto nesouvisejících částí. V první - Záhady dějin - se autor stručně zabývá některými historickými záhadami, např. Atlantidou, alchymisty, narozením Ježíše Krista, Janem Křtitelem, praotcem Čechem a husitskými válkami. Na tato témata potřebuje necelých 40 stránek, takže logicky jsou informace kusé, neúplné a nedostačující. Druhá, delší část - Tajná mystéria pro budoucnost - je věnována UFO, paleo-SETI hypotéze, tzv. pitvě mimozemšťana, vyřizování osobních sporů s Magazínem 2000 a obecným úvahám o ufologii a vývoji lidského rodu. Každá kapitola by se snad dala použít jako samostatný článek do nějakého magazínu, ale na knihu je to zoufale málo. Škoda, od tohoto autora jsem čekal víc.

Štítky knihy

budoucnost

Kniha Tajné dějiny budoucnosti aneb Zrcadlo historických mystérií je v

Přečtených5x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x