Tajná tantrická cesta lásky ke štěstí a naplnění v partnerském vztahu

Tajná tantrická cesta lásky ke štěstí a naplnění v partnerském vztahu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426381/bmid_tajna-tantricka-cesta-lasky-ke-stes-o9H-426381.jpg 2 2 3

Mimořádná kniha představující pohled soudobého tantrického mistra na lásku, intimitu a vztahy. Založená na desetiletích zkušeností z výuky a praxe, vyčnívá Tantrická cesta lásky z kontextu moderní literatury o tantře moudrostí, zdravým rozumem a srdečností. Přináší scházející přísady šťastného, naplňujícího a trvale se rozvíjejícího milostného vztahu.... celý text

Duchovní literatura Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Lux Divina
Originální název:

The Secret Tantric Path of Love to Happiness and Fulfillment in a Couple Relationship


více info...

Přidat komentář

Elinor5
16.04.2020

waw! Tato kniha v češtině! Jsem ji četl v původním autorském jazyku a je skvělá. Tak to budu zkoušet i v češtině. Aspoň tím si procvičuji i češtinu a také určitě objevím další skryté strany knihy které jsem si poprvé a po druhé nevšiml. Děkuji moc, že jste to vydali. Nečekaná dnešní radost.

Lena364
26.03.2020

Kniha je poměrně obsáhlá a velmi povznášející, srozumitelně napsaná. Kdybych se tyto informace dozvěděla dříve, mohla jsem si ušetřit mnoho trápení ve vztazích a vlastně i obecně. Snad v každé kapitole jsem objevila nějakou inspiraci do svého života a jsem si jistá, že se ke knize budu opakovaně vracet.


Isidore
21.03.2020

Skvělá kniha. Už jen předmluva mě velmi nadchla. Kéž bych uměl k sexualitě přistupovat s takovou posvátností jako autor.

Autorovy knížky

Gregorian Bivolaru
rumunská, 1952
2019  30%Tajná tantrická cesta lásky ke štěstí a naplnění v partnerském vztahu

Kniha Tajná tantrická cesta lásky ke štěstí a naplnění v partnerském vztahu je v

Právě čtených2x
Přečtených2x
Doporučených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x