Tajemství šťastných vztahů

Tajemství šťastných vztahů https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505165/bmid_tajemstvi-stastnych-vztahu-LhQ-505165.jpg 4 11 5

Přední česká lektorka partnerských vztahů a intimity. Přináší zcela nový pohled na sexualitu a metody, jak tuto oblast využít pro zdraví, štěstí a osobní rozvoj. Učí, jak žít lásku a vášeň v jednom vztahu i po mnoha letech.

Přidat komentář

lucygreen
16.03.2024 4 z 5

Super kniha i autorka. Denisu jsem potkala na Healing festivalu 23 a její přednáška se mi moc líbila. Jsem ráda za její práci a za to, že jsem si knihu přečetla. Většinu času mě opravdu hodně bavila a četla se rychle. Jen občas mi přišlo, že se témata a rady opakují, tak to třeba tolik zábavné nebylo, ale celkově převažuje super dojem.

Hobitka
13.01.2024 4 z 5

Zajímavé čtení. Se spoustou myšlenek a postřehů, které mě vedly k zamyšlení. Navíc je celá knížka psaná laskavým a vstřícným tónem. Dodává naději. Myslím, že k jednotlivým částem se ještě budu vracet.


knihovna1
24.09.2023 4 z 5

Kniha mě mile překvapila. Je složena z otázek na daný problém a odpovědí na ně. Kniha je milé pohlazení a naděje v těžké chvíli. Doporučuji těm, kdo řeší nebo se trápí vztahy.

Elsinor024
13.07.2023 4 z 5

Líbí se mi, že autorka vede své klienty k tomu, aby se učili být nejdříve štastní sami za sebe, než aby tuto odpovědnost házeli na partnera. Ten je jako bonus (někdy úžasný a naplňující), ale radost ze života si musí každý hlídat a udržovat sám. To je základ Denisiných rad.

Také s ní souhlasím v tom, že mužský a ženský mozek funguje odlišně a je to třeba mít na paměti. Jiným způsobem si doplňujeme endorfiny, jinak řešíme problémy. A můžeme v tom při dobré vůli oba najít doplnění, obdivovat, jak to příroda zajímavě zařídila:)

Je také hezké, když si čtete o někom, kdo žije svůj život snů, je spokojený, práce ho nesmírně baví a ještě pomáhá jiným lidem doladit nebo úplně přeměnit svůj život (většinou) k lepšímu.

_Lucie_97
18.02.2023 4 z 5

Velmi zajímavá knížka plna zajímavých myšlenek, ke kterých se budu ještě hodněkrát vracet. Protože v každé životní situaci si tam člověk najde nějakou rádi, či zajímavou myšlenku.
Není potřeba číst celou knížku rovnou celou. Spíš si vybrat části, které aktuálně řešíte a postupně se ke knížce vracet :)

Štítky knihy

láska sexualita mezilidské vztahy

Autorovy knížky

2022  80%Tajemství šťastných vztahů

Kniha Tajemství šťastných vztahů je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst14x
Chci si koupit1x