Tajemství lásky

Tajemství lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175593/tajemstvi-lasky-175593.jpg 5 6 3

Sedm kroků k životu v bezpodmínečné lásce. Co kdybyste mohli vést život plný lásky a dokázali druhé milovat bez podmínek? Úspěšná americká autorka navazuje na předchozí bestseller Tajemství štěstí a přináší návod, jak se naučit lásce k druhým, k životnímu partnerovi i k životu jako takovému. Praktická cvičení a návody čtenáře naučí, jak může fungovat ono tajemství v praxi.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Love For No Reason , 2010


více info...

Přidat komentář

camelopardus
09.08.2019 5 z 5

Dala bych to jako povinnou četbu pro celý národ! Pro mě je kniha velmi inspirativní a ráda bych se k ní opakovaně vracela, protože si nelze zapamatovat všechny nápady a doporučení, myšlenky a poklady v ní obsažené. Napsaná je srozumitelnou formou, tudíž je použitelná pro širokou veřejnost. Pokud bychom se naučili uplatňovat způsob žití podle navržených "receptů", svět by byl jistě mnohem barevnější, vlídnější a obyvatelnější...anebo lépe řečeno: pro mě se nyní takovým již stává. :-)

A hlavní mota? "Chceme - li změnit svět, musíme začít u sebe!", "Nehledejme lásku kolem sebe, objevme ji v sobě a nechejme ji proudit".

Imis
11.08.2015 4 z 5

Velice hezká a inspirující knížka o lásce k sobě, ostatním lidem a životu jako takovému. Je plná nádherných příběhů opravdových lidí, které vezmou za srdce a dají nové podněty k zamyšlení. Doporučuji každému, kdo cítí, že ve svém životě potřebuje změnit pohled na život, pocítit lásku k sobě samotnému a k lidem, se kterými se setkává pravidelně či náhodně. Pokud jste připraveni tuto změnu uskutečnit, tak vám tato knížka určitě pomůže.


Danafantom
05.06.2014 5 z 5

Knížky si nekupuju, protože se k nim už většinou nevrátím, ale tuto si pořídím. Sedm kroků koresponduje s čakrama, se kterýma ráda pracuju, a tak mě to o to víc oslovilo. Je to taková láskyplná kniha, která člověku vlije šťávu do života. :-) Řekla bych, že je mnohem povedenější než avizovaný bestller Tajemství štěstí, je taková více člověčí.

Autoři knihy

Marci Shimoff
americká, 1949
Carol Kline
britská

Kniha Tajemství lásky je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x