Tajemství energie

Tajemství energie https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438957/tajemstvi-energied9pPjE-qiE-.jpg 4 10 2

Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku. Tato práce odhaluje zapomenutou moudrost léčitelských postupů z celého světa, včetně tradičních metod, jež Alla Svirinskaja zdědila po ruských předcích. Ve své knize nás poprvé seznamuje se svým unikátním postojem k dávným postupům - přizpůsobených ovšem modernímu člověku. Její ucelený přístup k fyzickým, emočním, mentálním a spirituálním oblastem změní váš život. Praktikujte Allin program krok za krokem a staňte se vlastními léčiteli.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus , Literatura naučná

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Energy Secrets: The Ultimate Well-Being Plan , 2005


více info...

Kaie
Kaie
03.06.2019 5 z 5

Lidová moudrost, léčitelství prostřednictvím znalostí našich předků v přírodní medicíně a detoxikaci organismu, pro všechny, kteří pracují s jemně-hmotnou energií či mají léčitelskou praxi je to kniha, kterou by měli řadit mezi základní četbu.

PavlínaAlžběta
PavlínaAlžběta
04.02.2018 4 z 5

Od této darované knihy, která mě upoutala anotaci i obálkou jsem čekala mnohem více než obsahuje. Jakýsi druh příručky s radami a cvičeními by měla čtenáři pomoci s tělesnou, ale hlavně duševní rovnováhou. V obsahu nalezneme 8 částí rozdělené na různá témata od pochopení energie jako takové, vysvětlení aury a čaker, popisuje i význam fyzické očisty domova, včetně elektromagnetického pole, detoxikaci, programy na pročištění lidských orgánů, vysvětluje emoční a mentální energii, jak ochránit svoji energii a poslední část se věnuje omlazení, včetně stravy. Kniha se velmi složitě čte a ještě hůře se s ní pracuje. Nevím zda jeto stylem psaním autorky, či překladem. Některá cvičení jsou komplikovaná, různá vysvětlení těžce pochopitelná. Co se týče knih s touto tématikou, četla jsem lepší. Ale ke knize se vrátím s odstupem času.