2x tajemství – Tajemství spálené chaty / Tajemství ztracené kočky

2x tajemství – Tajemství spálené chaty / Tajemství ztracené kočky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217733/bmid_2x-tajemstvi-tajemstvi-spalene-chat-217733.jpg 4 31 4

Tajemství série

>

První souborné vydání dvou příběhů z oblíbené série Tajemství. V každém z nich se čtenáři opět setkají s pěticí dětí, které se neohroženě vrhnou do řešení záhad, jejichž rozluštění překvapí nejen je samotné, ale i místního policistu Goona. V prvním příběhu budou pátrat po žháři, který zapálil chatu, ve druhém po zmizelé siamské kočce.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Dobrodružné , Pro děti a mládež

Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

The Mystery of the Burnt Cottage / The Mystery of the Disappearing Cat


více info...

Přidat komentář

jan.para
23.02.2022 5 z 5

Literatura mého dětství.

Lucif
02.04.2020 5 z 5

Luxusní příběhy.

Asi nemám co dodat. Naprosto doporučuji. Jedna z nejlepších "pátracích" knih. Bezva popis. Příběh. Hrdinové. Zápletky.. Prostě opravdu povedená, zajímavá, napínavá a reálná kniha (není přehnaná jako některé podobné knihy od jiných autorů).

Jediné co se nám nelíbilo, bylo pojmenování chytrého pátrače. Místo Špekoun jsme četli Fred :P anebo by mohl být třeba Chytrolín..


Elulilinka1
21.04.2017 5 z 5

Obě knihy jsem četla a moc se mi obě líbily. Knihy Enid Blyton překypují dobrodružstvím a týmovou prácí. Doporučuji čtenářům od deseti let.

Indysa
26.08.2015 4 z 5

Typická dětská "kriminálka". Parta dětí, ve které nechybí hlava skupiny ani otloukánek, a dokonce ani pes. Děti se na vlastní pěst pouštějí do vyšetřování různých případů, které se dějí v okolí a postupně je rozzuzlují, což se ovšem nelíbí policii, a tak se zápasí o čas. Příběh je poutavý a čtenář se spolu s dětmi může vydat po stopách viníka. Knihu doporučuji dětem, které mají takové příběhy rády.

Štítky knihy

detektivky pro děti

Kniha 2x tajemství – Tajemství spálené chaty / Tajemství ztracené kočky je v

Přečtených73x
Doporučených6x
Knihotéce11x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x