Tajemná žena

Tajemná žena https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164885/ladies-of-lantern-st-164885.jpg 4 81 13

Dámy v přestrojení série

< 2. díl >

Pod jednoduchými šedými šaty slečny Beatrice Lockwoodové je vždy připravená pistole. Beatrice je totiž placená společnice s tajným úkolem – a tajemnou minulostí – a musí být neustále připravená bojovat o vlastní život. Přesto se nechá vyvést z rovnováhy podivně vypadajícím mužem, který jí pomůže odhalit zločin na plese – a pak náhle zmizí a zanechá jí pouze svoji navštívenku. Jmenuje se Joshua Gage a tvrdí, že zná Beatriciny zaměstnavatelky. Je to záhadný muž s hypnoticky klidným hlasem a ebenovou hůlkou... Joshua má o slečnu Lockwoodovou osobní zájem, je pro něho podezřelou vražedkyní, nemluvě o tom, že ji považuje za podvodnici, která tvrdí, že má paranormální schopnosti. Osud je však svede dohromady, a tak nezbývá než se vydat po společné cestě – jež může být nebezpečná a vzrušující zároveň...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Mystery Woman , 2013


více info...

Přidat komentář

vcielka
25.07.2023 5 z 5

Bolo to lepšie než diel predtým. Vlastne i hrdinovia ma bavili oveľa viac.

Kudík
20.02.2022 4 z 5

Jak se říká.... "kdo hledá, ten najde", i když F. Kafka s tím asi nesouhlasí, ale Joshua Gage, dříve nebo později, avšak vždy našel koho/co hledal, a tak se to stalo i s Beatrice. Dále, když Gage něco slíbil, tak to vždy splnil a nijak nevadilo, že nevěřil v nic para... možná max. ořechy. :) Postavy opět zajímavé, a i ty "záporné" mají něco do sebe. Jen mě stále mrzí, že se svého dílu nedočkala i Clarissa.


pip11
19.06.2021 4 z 5

Tento příběh byl příjemný a čtivý, ale mě až tak moc neoslovil. Autorka napsala rozhodně lepší. 3,7*

moudivlacek
08.09.2020 4 z 5

Kdo má rád romantiku namíchanou s paranormálními jevy, což je dost typické pro tuto autorku, kniha ho bude bavit. Na jedné straně mladá žena, která se svým paranormálním talentem netají, na druhé straně muž, který tvrdě vyznává logiku a rozum, byť i on má talent, který silně popírá. Ani jeden však nemůže popřít ani nebezpečí kolem nich, ani vzájemnou přitažlivost. Pěkný příběh na jedno odpoledne.

Jelka
24.02.2019 5 z 5

Určitě lepší než první díl. Napínavé, romantické skvělé prostředí. Kniha se mi moc líbila.

angelbooks
24.06.2018 5 z 5

Další skvělé dílo. Rozhodně jsem se u jeho čtení nenudila, ba naopak. Sice jsem od začátku tušila, kdo bude padouch, ale že to nebyl ten hlavní padouch jsem už nevěděla.
Popírání paranormálních schopností bylo později docela vtipné. Tak nějak mi to přišlo, jako ''vylepšení'' vztahu. Dále humor a romantika, které se skvělé doplňovaly.
Rozhodně doporučuji přečíst.

Majdule
12.03.2017 4 z 5

Tak tady se autorka vrací ve své vrcholné formě. Viktoriánská Anglie jejím hrdinům svědčí, paranormálno příliš neční, silný hrdina a srovnatelná hrdinka, vášeň a zábavná zápletka, napínavá a přiměřeně komplikovaná, byť předvídatelná. Ale kvůli zápletce tyto knížky popravdě nečtu. Čtu je pro čirou radost z dobrého milostného románu a ta se dostavila.

lucie2371
27.12.2016 5 z 5

Krásné oddechové čtení :)

helenkan
17.09.2016

Pro mě byl tenhle díl lepší než první.Možná proto,že tam těch paranormálních jevů nebylo tolik.

Laf
09.03.2014 3 z 5

Kniha se mi líbila. Četlo se to velmi dobře a rychle. Jenom bych tam radši měla víc paranormálna :D

zoja
11.02.2014 4 z 5

Jak se říká: sto lidí, sto chutí. Mě se tenhle příběh líbil podstatně víc, než první díl. A možná že je to právě tím, že tu nebylo až tolik paranormálna jak v prvním díle. Ten mi nesedl právě proto, že si myslím, že to tam bylo na můj vkus přehnané. Každopádně doufám, že vyjde i třetí díl o Clarisse. Nicméně těch dílů by mohlo být samozřejmě víc, protože se v knihách objevily další postavy, o kterých by bylo zajímavé vědět, jak se světem protloukaly ony :-)

Nikolka001
03.10.2013 3 z 5

Jsem docela zklamaná. Čekala jsem něco lepšího. Tajemná žena byla slabší než první díl. Navíc mě mrzelo, že zde nevystupovala Evangeline, ale její přítelkyně Beatrice. Knížka začala být čtivá až po 150 stránce. Takže prvních 150 stran mě nudilo. Někomu tato kniha může sednout více. Já osobně miluji akce, paranormálno a podobně.

kolacky
21.09.2013 5 z 5

Tentokrát se zdá, že vášeň je jak trochu odstrčená záhadami a nebezpečím - ale není všech stránek konec... !