Tahle kniha tě miluje

Tahle kniha tě miluje https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392985/bmid_tahle-kniha-te-miluje-Q45-392985.jpg 3 13 4

Kniha od youtubera. Tato kniha je chytřejší než vy a taky lépe vypadá. Tato kniha vás udělá šťastnými. Tato kniha je sbírkou krásně ilustrovaných inspirativních výroků, kterými byste se měli řídit. Pokud budete postupovat podle návodu, váš život bude jednodušší, báječný a obohacující.

Žánr:
Literatura světová , Citáty a přísloví

Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

This Book Loves You , 2015


více info...

chaera
chaera
13.07.2022 3 z 5

Grafické zpracování je úplná pecka, vážně je to skvělá pastva pro oči. Samotné citáty pak pokulhávají a nebýt pod tímto dílem podepsaný Pewdiepie, určitě by kniha v zahraničí nebyla tak vychvalována. Některé citáty pobaví, většina je nezajímavých, a pár z nich mě nechává nejistou, jestli by se z knihy neměly vyškrtnout. 3/5

LadyCharlene
LadyCharlene
19.02.2020

Jak tuto knihu hodnotit? Z grafické stránky nelze nic vytknout. Vzhledem k tomu, že neznám žádný kontext této knihy, až na to, že PewPiePie je youtuber, hodnotím čistě z pohledu mojí interpretace knihy.
Takže z mého hlediska je kniha jakousi parodií na "srdceryvné" citáty, se kterými se každý den potýkáme na sociálních sítích, a ano občas bych jejich šiřitelům hodila kachnu na hlavu :D (?). Nápad je to dobrý, bohužel ke konci se citáty začaly opakovat a jeden protiřečil celé atmosféře knihy. Když si člověk v knize jednou přečte, že je ošklivý, hloupý a nemá kamarády, dobře, jde to, ale vidět něco takového třikrát po sobě? Jako zabití času při načítání hry je to ideální kniha. Něco mě pobavilo, u něčeho jsem si říkala, co to mělo být a u něčeho jsem jen pokrčila rameny. Ovšem jeden jediný citát se mě opravdu dotknul a nejspíš si ho budu pamatovat: Za nic se nestyď, leda za to šílené emo období. :D A ano, PewDiePie, stydím. :D


Lymril
Lymril
27.12.2018 5 z 5

O. MUJ. BOŽE.
Nebudu lhát. Jsem velká fanynka Felixe, ale ani to mi nebrání (myslím a doufám) v tom objektivně zhodnotit jeho knihu. Četla jsem ji v originále a dostala jsem se k ní náhodou. Šla jsem vyzvednout pro kamarádku knížku do anglické knihy a najednou tam byla. Kniha co mě miluje. Už dlouho jsem věděla, že ji vydal, ale nějak jsem neměla sílu a ani čas na to si ji objednat. A jak vidno, ani jsem nemusela, našla si mě sama. Nedokážu si moc představit, jak určité slovní hříčky přeložili do čeština (jako: emberace your miss steak), ale za anglickou verzi dám určitě 5 hvězdiček. Je to vtipný, je to zlý, je to sarkastický, je to smutně realistický, ale hlavně!!!! Ta knížka mě miluje, jak bych mohla říct ne?
BACHA!!!
Já jsem na jeho typ humoru zvyklá a ráda ho vyhledávám, ale někomu by nemusel přijít úplně k duhu. Radši prolistujte a zjistěte, zda vám vyhovuje než si ji přečtete, ale já se opravdu skvěle bavila :)

nakavusterezou
nakavusterezou
03.12.2018 2 z 5

Knihu jsem dostala na recenzi a jsem ráda. Jelikož tohle není tak úplně kniha určená pro mě. Já mám citáty ráda :D Nějaké ty "citáty" se mi líbily i zde, od Pewdiepiee, zasmála jsem se, ale kdybych za knihu dala 350,- ... byla bych opravdu zklamaná. Po grafické stránce je kniha vyvedené, na tom si opravdu dali všichni velkou práci a je to vidět.

Kniha určitě udělá velkou radost někomu, kdo je stejně sarkastický a dělá si srandu z citátů, stejně jako autor v této knize. Také kniha určitě udělá radost fanouškům Youtubera Pewdiepiee, jak jinak :D Ale jinak nevím, komu jinému by kniha mohla udělat radost no ... :)

Štítky knihy

humor YouTube

Autorovy knížky

PewDiePie (p)
švédská, 1989
2018  69%Tahle kniha tě miluje

Kniha Tahle kniha tě miluje je v

Právě čtených1x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x