Synagoga Satanova - Tajná historie světové židovské dominance

Synagoga Satanova - Tajná historie světové židovské dominance https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266436/bmid_synagoga-satanova-tajna-historie-sv-bgu-266436.png 4 19 2

V roce 2006 Andrew Carrington Hitchcock vydal vlastním nákladem knihu Synagoga Satanova – Tajemství židovské politiky – usvědčující zákulisní ovládání světových dějin panující celá staletí… … tato kniha a 60 000 slovech byla přeložena do několika jazyků a stal se z ním světový bestseller. Nyní, o několik let později, byla Hitchcockova průkopnická historická studie rozšířena a aktualizována tak, aby vznikla encyklopedie této zločinecké sítě, která čítá na 140 000 slov… … Spolu s dalšími dodatečnými informacemi přináší kniha „Protokoly Sionských mudrců“ společně s výňatky z osmdesáti článků Henryho Forda, které jsou poprvé prezentovány v chronologickém pořadí…... celý text

Literatura světová Literatura faktu Historie
Vydáno: , Bodyart Press
Originální název:

The Synagogue of Satan , 2006


více info...

Přidat komentář

WolfIssen
11.08.2022 5 z 5

Dlouho jsem si lámal hlavu nad tím, co ke knize napsat, aby to nevyznělo tak, že bych byl snad rád ukamenován internetovými bitkaři a moralistickými pseudointelektuály.
Je velice zajímavá skutečnost, že o autorovi nejsou na internetu žádné informace a pravděpodobně je to jeho jediná kniha. Je v ní obsažena tak šokující pravda, že se autor musel schovat, tudíž začít nový život pod novou identitou? I to je možné (a já se k tomu přikláním), ale rozhodně se nejedná o antisemitskou literaturu. Sám jsem na ni byl zvědav. Co se týče její koupě, na internetu to není problém.

Hobo
04.11.2020 5 z 5

Fakta, nic než fakta. Letopis, ve kterém ke každému relevantnímu roku dostanete přehled, co se událo. Od roku 740, týkajícího se Chazarské říše, až k roku 2006, týkajícího se světa.


Štítky knihy

Židé antisemitismus konspirace konspirační teorie spiknutí

Autorovy knížky

2016  71%Synagoga Satanova - Tajná historie světové židovské dominance

Kniha Synagoga Satanova - Tajná historie světové židovské dominance je v

Přečtených26x
Doporučených2x
Knihotéce14x
Chystám se číst5x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x