Sycamore

Sycamore https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363230/bmid_sycamore-mVv-363230.jpg 3 24 5

Mladá žena, která se nedávno přistěhovala do poklidného městečka v Arizoně, najde při jedné ze svých toulek po okolí lidské ostatky. Od chvíle nálezu žije mnoho místních obyvatel v napětí, jestli se potvrdí, že patří mladičké Jess Wintersové, která před osmnácti lety zničehonic zmizela. Lidé, jejichž příští život nevědomky ovlivnila, znovu prožívají bolestnou minulost a vracejí se do doby, kdy udělali rozhodnutí, která je navždycky změnila. Ale jak vlastně Jess zemřela? Dramatický příběh o hledání lásky, zlomeném srdci a vině, ale také odvaze překonat strach a démony minulosti.... celý text

Přidat komentář

jeny-v
11.02.2020 3 z 5

Jsou knihy, které zaujmou svým obsahem, námětem nebo stylem psaní. Bohužel, u této jsem nenašla nic. Až v polovině knihy jsem si zařadila jména postav a jejich úlohu v příběhu, dalším tápáním byly osobní a příbuzenské vztahy. Druhá polovina byla vedena volným pádem ke konci. Thriller - za mě tedy ne.

eva3992
09.08.2019 2 z 5

V městečku Sycamore se najdou lidské ostatky, které by mohly patřit dívce, která se ztratila před osmnácti lety. Obyvatelé městačka díky tomu začnou vzpomínat na svůj život a začnou čtenáři postupně rozplétat příběh, co se tenkrát stalo.
Knížka se mi bohužel nelíbila. Podobná jména a podobné osudy ,díky nimž jsem chvílemi ani netušila, o kom právě čtu.
Ani rozuzlení se mi nelíbilo, čekala jsem víc.


čika
08.06.2018 3 z 5

Dočítané, ale americká sladkobolná nuda.

Danago
28.05.2018 4 z 5

V poklidném městečku Sycamore v Arizoně se našly lidské ostatky. Místní obyvatelé jsou v napětí, jestli se zjistí , že patří mladičké Jess , která před osmnácti lety zničehonic zmizela. Jess před lety ovlivnila životy několika lidí a ti teď znovu prožívají bolestnou minulost . Ale jak vlastně Jess zemřela?
Mě se knížka líbila, ale podle mě je to spíš společenský až psychologický román s detektivní zápletkou.
Knížka se rozjíždí dost pomalu ale jak se příběh rozvíjí je zajímavý a napínavý. Ale nečekejte žádný krvavý thriller.

Blaufik
14.03.2018 4 z 5

Rozhodně se jedná o knihu, u které jsem nečekala, že mě bude až tak bavit. I když byl začátek slabší, tak jsem ráda, že se pak dal celý příběh do pohybu a já jsem si jej tak mohla užít až do konce.

Autorovy knížky

2017  67%Sycamore

Kniha Sycamore je v

Právě čtených1x
Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce71x
Chystám se číst27x
Chci si koupit3x