Farma v údolí

Farma v údolí https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288115/bmid_farma-v-udoli-kL2-288115.jpg 3 41 10

Swell Valley série

< 2. díl >

Vítejte ve Swell Valley, kde o skandály není nouze. Farma Wraggsbottom, obklopená malebnou krajinou a pitoreskními vesničkami, je pro Gabea a Lauru Baxterovy to nejdůležitější na světě. Láska a tradice jim však složenky nezaplatí. Naštěstí Laura dostane nápad, že se o tajemství svého šťastného (i když občas trošku zabláceného) venkovského života podělí se zbytkem světa: chystá se natočit reality show, která má zachránit celou farmu! Jenomže všetečný nový vikář Bill Clempson se rozhodne, že se stane vůdcem protestů proti pořadu. Náhle je vesnice rozdělená na dva tábory; dokonce i Gabe je rozpolcený mezi nově nabytou slávou a spokojeným starým životem. Dokáže Laura tuto bouři ustát, když je v tolik sázce pro její vesnici i manželství, nebo se její skvělý nápad promění v její nejhorší chybu?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , BB art
Originální název:

The Show , 2015


více info...

Přidat komentář

luciefeix
11.03.2018 1 z 5

Až poté co jsem knihu začla číst jsem se dozvěděla že se jedná o druhý díl . Na mě moc postav a ztrácela jsem se v ději . Postavy nijak nebyli odděleny .

L.Helena
21.01.2018 3 z 5

Přečetla jsem od Tilly B. skoro všechno, ale toto považuji za nejslabší. První půlkou knihy jsem se jen tak tak prokousala, teprve druhá půlka se četla dobře, měla spád a zajímavé dějové zápletky.


marwinmh
02.03.2017 3 z 5

Kniha se nesla v příjemném duchu, byla čtivá a plynulá, nápad s reality show z prostředí farmy mi přišel zajímavý, příběh "popelky" Magdy a bohatého Mila byl spíše pohádkový a stejně jako bez několika nevěr bych se bez něj v knize obešla. Jednoduše je to kniha, kde se svého HappyEndu dočkaly téměř všechny postavy objevivší se v knize.

dorkas
17.02.2017 4 z 5

Oproti prvému dielu sa mi to zdalo oveľa zaujímavejšie. Možno to bolo tým, že už som si zvykla na niektoré postavy a ľahšie sa mi tým pádom orientovalo v celej tej spleti postáv. Nevlieklo sa to tak ťažkopádne ako v prvej časti, navyše ma neubíjalo to neustále hádanie a iskrenie medzi Tatianou a "starým" Cranleym :)

"Dvojka" bola písaná vynikajúcim štýlom - celé prostredie anglického vidieka (vrátane farmy, kostola, hostinca ako i honosného sídla Eddieho Rýchlika) sa mi premietalo pri čítaní na stránkach knihy. Človek má pocit, akoby vo Swell Walley naozaj žil a bol súčasťou miestnej komunity... Za mňa 4 hviezdy, na ktorých budem trvať aj po opakovanom prečítaní knižôčky!

Toffee
30.12.2016 2 z 5

Velmi, ale velmi nenáročná oddechovka. Vlastně harlekýnka, která se tváří, že je něco víc. Dost mě štvalo neustálé uvádění značek všeho (dostávají spisovatelé peníze za reklamu?) - když si postava po běhu nesundává tepláky, ale "tepláky XY", sedačka v pokoji je značky XY a je na ní potah firmy XY, protože ten je nejlepší..... A samozřejmě spoustu klišé - všichni muži jsou krásní, charismatičtí a velmi sexy, ženy jsou také atraktivní a vesměs i elegantní (až na jednu výjimku, co nemá vkus). Prostě knížka, která se dá rychle přečíst, není třeba zapojit hlavu, projde vámi a zmizí. To se taky někdy hodí.

putpuda
02.11.2016 3 z 5

Opět jedna z těch slabších. Ani Dědictví mě moc nebavilo. Ale sestry Bagshaweovi mám ráda, takže jsem samozřejmě sáhla po nové knize. Čtivý styl, jako u každé knihy, ale bylo to takové laciné, povrchní....
Rozhodně má mnohem lepší knihy (Anděl temnoty, Hradba mlčení...)

jluky
28.09.2016 4 z 5

Aj keď sa mi viacej páčilo"Dědictví", bavila som sa...možno aj vďaka skvelým dialógom.....

alnahu
23.09.2016 2 z 5

Za mě zklamání v knize jsem se ztrácela a nedokázala se začíst.

Nelička
29.08.2016 5 z 5

Za mě absolutně TOP knížka! Bezvadné čtení, skvělé příběhy, nemohla jsem se odtrhnout. Vřele doporučuju těm, co si chtějí u knihy odpočinout a láká je prostředí venkova :-)

Hankie
20.08.2016 2 z 5

... taková delší "harlequinka". Že bych měla chuť si ji přečíst znovu, nebo pátrat po dalších dílech, to tedy ne.

Autorovy další knížky

Tilly Bagshawe
britská, 1973
2013  82%Anděl temnoty
2015  80%Hradba mlčení
2014  76%Dědictví
2007  79%Rozhodnutí
2016  67%Farma v údolí

Kniha Farma v údolí je v

Přečtených72x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených2x
Knihotéce129x
Chystám se číst30x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x