Svlékl jsem bílý plášť

Svlékl jsem bílý plášť https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135028/bmid_svlekl-jsem-bily-plast-135028.jpg 5 16 2

Publikace je unikátním souborem zkušeností starých mistrů a živého praktikujícího lékaře. Lékaře, který má prokazatelné výsledky, který nejen „léčí“, ale umí i uzdravit. Který neléčí „nemoc“, ale celého člověka, s jeho tělem i duší. Součástí knihy jsou i fotonávody pro cvičení a další návody k práci s vlastním tělem i psychikou.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Grafia
více info...

Ankavi
Ankavi
13.03.2015 5 z 5

Pan doktor je velice moudrý člověk, který umí snoubit klasickou medicínu spolu s různými alternativními postupy a metodami. Vzhledem k tomu, že popisuje nejen léčení svých pacientů, ale popisuje rovněž své osobní zkušenosti, určitě bych se nebála k němu jít. Velmi sympatický je i jeho odpovědný přístup, který je mně velmi blízký - nezavrhuje totiž postupy standardní medicíny, ale doporučuje je vhodně kombinovat tak, aby byl apcient spokojený a aby brzo došel k úzdravě či úlevě. Celostní přístup není zatím zcela doceněn, ale věřím, že má budoucnost.

Klamm
Klamm
07.12.2013

V knize je spousta praktických rad a impulzů k zamyšlení. Nástřely do oblastí homeopatie, ayurvédy a ostatních léčitelských systémů jsou pro seznámení dostačující. Vážím si lidí jako je doktor Lebenhart, pro jejich odvahu, vytrvalost a ochotu zdělovat praktické informace širší veřejnosti. Blízký je mi též názor, že klasická medicína je nepostradatelná například při zlomeninách a nevyhnutelných operacích. Při léčbě vysokého tlaku, diabetu, dny atd, už je ale vhodné se zamyslet a zkusit cestu alternativ v knize popsaných, které mají snahu pacienta vyléčit a ne jen nadále léčit.


Štítky knihy

léčitelství homeopatie alternativní medicína zdraví

Autorovy další knížky

Tomáš Lebenhart
česká, 1954
2010  95%Svlékl jsem bílý plášť
2013  70%Bez pláště
2017  67%Příběhy nejen z ordinace
2018  0%Příběhy nejen z ordinace II

Kniha Svlékl jsem bílý plášť je v

Právě čtených2x
Přečtených31x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených4x
Knihotéce10x
Chystám se číst17x
Chci si koupit5x