Noční hlasy

Noční hlasy https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367147/bmid_nocni-hlasy-Hzg-367147.jpg 4 72 8

Svítání série

< 4. díl >

Dawnina dcera Christie slaví šestnácté narozeniny a vůbec nic jí nechybí. Má milující rodinu i spoustu přátel, dokonce prožívá svůj první dívčí románek. Zdá se, že lepší už to ani být nemůže. Jenže pak přichází strašlivá rána. Při explozi v hotelu umírají její rodiče a Christie zůstává na všechno sama se svým devítiletým bratrem Jeffersonem. Jejich opatrovníky se stávají chlípný strýc Philip a úzkoprsá teta Betty Ann…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Midnight Whispers , 1992


více info...

Zlatinka.Emilly
Zlatinka.Emilly
11.09.2022 5 z 5

Předchozí díly jsem nečetla, možná právě proto mě začátek knihy moc neoslovil, ale pak ano, kniha se mi moc líbila. Jen mě zarazilo pár oddílů, např. Luther byl tak silný, když tři nezletilí přijeli na Lučiny, ale když přijela Fern, byl takhle malinký...

čef
čef
09.09.2021 4 z 5

Postupujeme k dceři Dawn - Christie. Jinak se moc nezměnilo. Hnusní lidé zase řádí a jsou hnusnější a hnusnější. Chudinka, co všechno musela zažít a přitom je tak talentovaná! Čtenáři, kteří se prozoufali až sem, vědí, o čem píši a určitě si nenechají ujít ani pětku.


Berulidemknihy
Berulidemknihy
13.04.2021 4 z 5

(SPOILER) Za mě můj nejoblíbenější díl. V mých mladších letech bych knihu určitě ocenila. Tekly mi slzy u smrti Dawn a Jimmyho a úplně jsem soucítila s Christie. Vážně to neměla jednoduché stejně jako její bratr.
Přijde mi však, že autorka má chorobnou potřebu všechny sourozence párovat. Chápu, že se na to specializuje, ale i tak by to nemuselo být úplně na každém rohu. Moc se mi také líbil návrat a propojení s Lučinami.
Upřímně se sama musím přiznat, že se mi hlavní hrdinka trochu zhnusila třetím dílem, sice Fern osobně nemám ráda, ale měla pravdu s nějakou mírnou rozmazleností Christie.

LéňaM
LéňaM
22.10.2019 5 z 5

Čtvrtý dil krásné pentaligie jiz vypráví dcera hlavni hrdinky Dawn.
Ani ta to nemela jednoduche.

kleous
kleous
18.03.2018 5 z 5

jako obvykle se četla velice dobře, aurorka dokáže i při čtvrtém díle vtáhnout do děje a neustále překvapovat, jsem zvědavá ná závěr této pentalogie.

Ivuska.09
Ivuska.09
23.02.2018

Občas mám sice pocit, že je až neskutečné, co autorka vymyslí. Občas se nějaký ten námět opakuje - chudák Christie má velmi podobný osud jako její matka Dawn. I tak mě ale tahle série pořád baví, úplně jsem se do knihy ponořila a nemohla se od ní odtrhnout.

Alimak7
Alimak7
31.03.2014

Velmi dobře se kniha četla.

Lenka 13
Lenka 13
31.03.2012 4 z 5

Čtvrtý díl pentalogie se mi také moc líbil.
Dopručuji přečíst.