Světla andělů

Světla andělů https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52016/svetla-andelu-52016.jpg 4 13 7

Kniha Světla andělů dává rady, jak můžeme zavolat anděly, aby nám v našem životě pomohli a dělali nám společnost. Jsme obklopeni anděly, jediné, co musíme udělat, je pozvednout své vědomí, abychom si jich mohli být vědomi a komunikovat s nimi, uvítat je ve svých životech a vpustit do našeho srdce radost, světlo a mír vycházející z jejich přítomnosti.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Little light on angels


více info...

Přidat komentář

PavlínaAlžběta
03.12.2017 5 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek do nemocnice a velmi se mě líbila a mohu tvrdit, že i pomohla se snad rychleji uzdravit. Čtivé, během pár hodin jsem se seznámila s Anděly z různých dimenzí s různými poslání a příběhy lidí, kteří se s Anděly setkaly a zažili různé emoční prožitky. Je to čtení na uklidnění, odlehčení od všedních či těžkých chvil. Nestane se z vás blázen, ale budete se si po přečtení všímat mnohem více znamení kolem sebe. Za knihu jsem ráda a doporučuji, kdo chce utéct na chvíli pryč z našeho světa a seznámit se s bytostmi co nás chrání.

madonna6956
06.11.2017 4 z 5

Má první ezoterická kniha. Pěkná, úsměvná, plná naděje, zajímavá.


witko
14.01.2017 4 z 5

Netušil jsem že je až tolik andělů. Poměrně zajavý vhled do této záležitosti.

Jaroslav_Huksa
13.06.2015 5 z 5

Nádherná kniha, krásná cvičení, krásné příběhy, krásné obrázky! :)

Dodynka
02.12.2014

Pěkná knížka ikdyž mi občas připadalo,že některé příběhy jsou dost fantazírování-navíc se dost všechny shodují. Ale třeba i já anděly jednou uvidím a bude mi to připadat normální.

Varvara
26.06.2013 3 z 5

Dávám 3 a půl. Kniha se čte velmi rychle, popisuje, kde všude se můžeme setkat s anděly, většinou autorka uvádí různé případy, ať už ze své léčitelské praxe, osobního života nebo životů jiných lidí. Je to obvykle ve stylu "stal se takový a takový "zázrak" a já věřím, že pomohl anděl". Ve druhé části knihy je zmínka o hierarchii andělů, ale třeba detailnější informace o jednotlivých archandělech tady nenajdete. Na konci jsou potom různá cvičení, mj. samozřejmě pro spojení se se strážným andělem, ale také pro práci s vnitřním dítětem, srdcem, ale také rodem.

Eryl
01.11.2012 3 z 5

Velmi pěkná knížka, určitě doporučuji přečíst.