Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků

Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101124/mid_svet-za-oponou-7Y9-101124.jpg 4 35 5

Lenka je obyčejná studentka, jako každá jiná. Jen do té doby, než ji touha po nalezení skutečného smyslu života zavede ke světu za oponou. Poutavý příběh mladé dívky, která se dostane za hranice všedního světa a naváže kontakt s říší bytostí, které předtím znala pouze z pohádek, vás bude provázet jako krásná píseň, která inspiruje a kouzlí úsměv na tváři. Kam až ji přivedou jasnozřivé schopnosti, náhlý duchovní růst a touha pomáhat lidem? To se dozvíte v nevšedním příběhu, inspirovaným skutečnými událostmi. V této knize na vás čekají víly, andělé, neuvěřitelné zvraty, napětí, láska, ale také mnoho vědomostí a pravd, které zasahují do našich životů. Záleží pouze na vás, vezmete-li si je k srdci, nebo se pro vás stanou jen součástí příběhu. - Beletrie s autobiografickými rysy - První vydání bylo uvedeno do prodeje v roce 2011. Aktuálně je v prodeji druhé vydání z roku 2014, s novou grafikou obálky.... celý text

Přidat komentář

Sirael_44
19.10.2023 5 z 5

Je to první kniha této autorky kterou jsem četla a její obsah mě právě navnadil i na pořízení dalších knih. Očekávejte lehké a svižné čtení, protože příběh poměrně rychle graduje a místy je to dost napínavé. Styl psaní odpovídá mladému věku autorky v té době, takže bude obsah knihy blízký zejména mladším čtenářům. Mně se kniha osvědčila jako čtení dětem před spaním, které ten příběh milovaly a taky měly hodně otázek, což u běžných pohádek nebývá. Je to duchovně laděná pohádka o mladé dívce, která vnímá anděly, víly a prožívá s nimi dobrodružství. Tyto zážitky nakonec úplně změní její osud, nebo spíš určí její osud. Je to pohádka s přidanou hodnotou, vede k zamyšlení a je také hodně inspirující. Naše děti kupříkladu přivedla k tomu, že se začaly samy od sebe lépe chovat k přírodě a ke zvířatům, protože jim dobrotivá hlavní postava z knížky imponovala a také si přály, aby je měly víly rády. Takže hodnotím velmi vysoko, i za přidanou hodnotu příběhu.

Andi
08.05.2018 3 z 5

Tak. Paradox je, že tuhle knížku - autorčinu prvotinu - jsem četla až jako poslední. Až po Svítání a Anděl strážný. Knížka Svítání je úžasná, ta je bez debat na plných 5 hvězdiček, stejně tak jako kniha třetí, zatímco tato se pohybuje v šedém průměru.

Osobně přiznávám, že kdybych ji začala číst právě v roce 2011, kdy byla kniha poprvé vydána, ukákla bych si do kalhot a jen tak bych to nerozchodila.
Jsem bojsa.
Dobrá zpráva je, že se čtení nevleče, je svižné. Co se týče příběhu, je velmi jednoduchý. První půlka je více méně o ničem, ta druhá rozhodně není pro poseroutky.


Beye22
11.01.2017 4 z 5

Knížka je velice čtivá, četla jsem ji dvakrát (což je u mně neobvyklé).
Moc mě bavila. :)

sirah
17.11.2014 5 z 5

Krásná knížka plná zázraku,napětí a lásky..
čte se jedním dechem..

adso_
29.12.2011 4 z 5

Jednoduchá četba obsahující velikou moudrost. S příběhem a stylem psaní to není slavné, jde vidět že jde o prvotinu, zato co do vědomostí vám to zážitek vynahradí ;) Skvělý vstup (nebo připomenutí) do esoteriky.

Autorovy další knížky

Alue K. Loskotová (p)
česká, 1992
2014  78%Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků
2013  83%Svítání: hledejte v sobě a poznáte štěstí
2016  85%Anděl strážný: ve spojení s duchovním vedením

Kniha Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků je v

Právě čtených1x
Přečtených53x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených6x
Knihotéce14x
Chystám se číst16x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x