Královna stínů

Královna stínů https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67464/bmid_kralovna-stinu-zYq-67464.jpg 4 55 5

Svět Hetar série

< 5. díl >

Než duch Magnuse Hauka opustil jeho tělo, svěřil pán Terahu břímě osudu národa na bedra své milované Laře. Ačkoli se Lařin syn princ Taj těšil přízni lidu, byl stále ještě příliš mlád, než aby mohl sám vládnout. Žezla vlády se proto v souladu s Magnusovým přáním musela ujmout Lara, která naštěstí našla mocného spojence v princi Kaliqovi. Avšak mnozí v Terahu se nesmířili s myšlenkou, že by žena mohla nosit korunu, a Lara a její dcery se znovu musely postavit starým nepřátelům toužícím po moci a odplatě, kterým se podařilo uniknout před Magnusovým hněvem. Z cyklu Hetar.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Shadow Queen , 2009


více info...

Přidat komentář

Charley
14.02.2022 4 z 5

Opět pěkný příběh, ale oproti předchozím dvěma jsem měla pocit, že pořád na nějakou akci čekám, pořád mě děj připravoval na velký zvrat, který nakonec nepřišel. Úplně jsem cítila na konci hlášku, která bývala dřív u některých seriálů, které skončili v tom nejnapínavějším - "pokračování příště". :)
Takže se těším na závěrečný díl a věřím, že to bude plné napětí a krásně uzavře celou sérii :)

renefer
31.10.2016 4 z 5

Moc hezké, děj se nám komplikuje, ale tak nějak logicky, Cama je mi líto, mohlo to dopadnout jinak :-(


moudivlacek
28.06.2016 4 z 5

Děj začíná nabíhat na dramatičnosti, celou knihu doprovází napětí a láska, jednou je nahoře zlo a pak dobro, hrdinové mají plno práce, aby nakonec světlo zvítězilo nad temnotou. Lara prokáže, že byť je víla, své děti miluje, a pro jejich ochranu udělá maximum. Po jejím boku jako vždy věrně stojí Kaliq, princ z Království stínů.
Jsem zvědavá na závěr série.

Laf
30.10.2015 4 z 5

Tento díl mi přišel trochu horší než ty předešlé. Méně akce, ale spíše více diplomacie a řešení vztahů. Jinak je to moc pěkná série, kterou stojí za to si přečíst :)

Terinka1982
16.05.2012 5 z 5

5díl ságy Svět Hetar......nemám ráda sci-fi a fantasy, ale tuto ságu od Bertrice jsem přečetla jedním dechem....zvraty osudu, erotika...super čtení