Svět bez hranic

Svět bez hranic https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41608/mid_svet-bez-hranic-KuR-41608.jpg 4 108 24

Svět bez hranic je jednou z nejúchvatnějších knih, která kdy vůbec byla napsaná. Vypráví o neobyčejném terapeutovi, který vyléčil celé oddělení mentálně postižených recidivistů, aniž by kteréhokoliv z nich viděl. Kniha popisuje jeho metodu a skutečnou příčinu všeho, co se vám přihodí a jak "očistit" negativitu.

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Čintámani
Originální název:

Zero limits , 2007


více info...

Přidat komentář

Kackac77
26.04.2023 4 z 5

Nečtu často tyto rozvojové ezo knížky. Technika Ho´oponopono se mi ale líbí. Už jsem na ni narazila dřív, než jsem četla tuto knihu. Něco se mi líbí, něco nevím jistě, jestli tomu věřím... ale každopádně mi to nějak funguje. Vždy, když si nevím rady, když mi není lehko po duši, říkám si těchto pár slůvek - "Miluji tě, Omlouvám se, Prosím odpusť mi, Děkuji", a světe div se, ono to pomáhá. Při čtení knihy mi ale trošku vadilo, že to na mě působí trošku moc .... nevím .... "americky" a "marketingově".

Lucieenka
25.08.2021 5 z 5

Wow! Ze začátku jsem vůbec nechápala, ale každou stránkou to do sebe zapadalo víc a víc. Kniha, která mě zase hodně obohatila a přinesla do mého života něco nového. 5*


Karlos19814b
14.12.2020 5 z 5

Pravidelne kupuji jako vanocni darek. :-)

Aghatte
26.09.2020 5 z 5

Přišla přesně, když jsem ji potřebovala.
Já jsem si tam našla to své, za mě 5*. Koupila jsem si ji i Na nule a mají místo na nočním stolku.

molybdenit
30.07.2020 3 z 5

Tato kniha mi byla kdysi doporučená. Přestože určitě obsahuje užitečné informace. Je to především byznys. To je ale holt kapitalismus. Šíření duchovních informací s jakousi pokorou už je spíše výjimkou. Místy bych řekl, že se autor snaží obhajovat svou obrovskou touhu po penězích. Tento "západní" princip mi někdy přijde až nechutný. Musí se ale nechat, že pro člověka neznalého může být přínosem. V podstatě si člověk tímto způsobem může uvědomit, že že je za dění kolem sebe zodpovědný on sám. Z celé skládanky ovšem obsahuje jen střípek, proto řídit se v životě jen touto knihou mě nepřijde moudré ani efektivní.

Jaryad
23.02.2020

Toto dílo je velmi k zamyšlení! Ho´oponopono mne doprovází asi tak 4 roky, kdy jsem se o něm dozvěděla přes dvě kolegyně. Nejdříve jsem si říkala, že tomu moc nevěřím. 4 zázračné větičky ale fungují skvěle jako meditace a proces k uklidnění. V čem ale funguje je v motivaci se posunout dál v kariéře. A zde si říkám, zda některé výsledky jsou náhodou či pílí na sobě pracovat. :)

DYRKA98
30.04.2019 5 z 5

Bezvadná kniha, která mě nadchla a četla se skvěle!!! Autor nezklamal!

qerki
04.07.2018 5 z 5

Tohle jde těžko přijmout. Kniha, která vám změní náhled na život. Pokud jste na ni připraveni, tak vše zapadne. Pokud nejste připraveni, myslíte si, že je autor blázen. Pro lidi, kterým nestačí jen tak přežívat, ale chtějí žít a hledají cesty a vysvětlení.

JointlieKat94
08.06.2018 4 z 5

Za mě tak půl na půl. Přeskočila jsem dopisy v sekci "Důkazy", to mě moc nebralo. Jinak se snažím čistit. Jestli to pomůže, nevím. Ale je to příjemné. Musím říct, když jsem dostala histerický záchvat pláče, a přeříkala si pár "formulek", pomohlo to. Tím nechci tvrdit, že funguje vše popsané v této knize. :)

PavlínaAlžběta
10.01.2018 5 z 5

O něco zajímavější téma a celkové zpracovaná publikace, která vychází opět z duchovna, učení o pozitivním myšlení, která se mě líbila více než další knihy zaměřené na tento žánr. Kniha napsaná na základě starověkého havajské techniky učení Ho´oponopono . Technika vytváření hojnosti, zdraví a míru a celkové životní vysoké úrovně sepsal spoluautor knihy Tajemství, tudíž se mě kniha líbila více. Propracování a zajímavosti ohledně učení techniky je obohacující ve vědomostech, ovšem zda perfektně účinkuje, jak autor uvádí, záleží na čtenářích. Kniha má něco přes 200 stran, lehce čtivá, rozdělená do témat. Kniha spíše určená pro čtenáře, kteří se tomuto žánru a ezoterice věnují.

Leif
15.11.2017 2 z 5

V roce 1893 američtí byznysmeni ukradli ostrov Havaj.
V roce 2007 americký byznysmen ukradl metodu Ho'oponopono.
Vlastně neukradl, on si jen půjčil název - z metody toho, po tomto historicky druhém "vykostění", už moc nezbylo :-o).

Tato kniha není nic víc a nic míň, než inzerát na semináře Joe Vitaleho.
Nová doba marketingová. Chceš si přečíst inzerát? Zaplať.
(V době kdy tato kniha vyšla a předtím, jsem dění v té oblasti, i okolo Joe Vitaleho, celkem sledoval. Byl to v té době typický postup těchto prodavačů živé vody - kniha ne jako autentické dílo vlastní hodnoty, ale takový lepší marketingový text, jehož jediným účelem je dosažení dostatečné konverze čtenářů v platící zákazníky pro hlavní nabídku příslušného byznys modelu.)

Joe Vitale je věčný hledající (jasně vyplývá z jeho knih), duchovně nezakotvený obchodník. Obchodník - to především. Jeho specializace odjakživa byla marketing a copywriting. V psaní je fakt dobrý, proto Vám ta kniha na první pohled nepřijde úplně bezobsažná.


Nedotýkám se tímto nijak samotné metody v knize prezentované. I když Vitalemu očividně nepomohla, uznávám, že pro mnoho lidí přínosem být může.

Na tom, že kniha je bohapustý inzerát, Vitalemu jde jen o Vaše prachy, a s původní metodou Ho'oponopono to má společného relativně málo, si ale trvám. A Vitalemu upřímně přeju, aby mu konečně jednou něco pomohlo vyrůst.

a můj palec nahoru pro komentář uživatele hero_shima

HaničkaVodička
07.06.2017 5 z 5

Naprosto doporučuji. Technikou hooponopono "čistím" již mnoho let a dovoluji si "tvrdit", že je opravdu funkční ;-).

Lucif
20.11.2016 5 z 5

Moc pěkně napsané, přečetla jsem to jedním dechem, doporučuji všem :0* ;0)

tabape
26.10.2016 4 z 5

Velmi zajímavá kniha, která toho člověku hodně dá do života.

hero_shima
12.07.2016 3 z 5

Kniha protkaná reklamou a skoro bych řekl egoistickým vychvalováním, nicméně skýtá i mnohé podněty k zamyšlení. Při čtení této knihy je potřeba množství věcí vyfiltrovat, ale celkově má kniha pozitivní účinek na čtenářovu mysl.

achai
17.05.2016 2 z 5

Všichni v mém okolí si tu knihu chválí. Mě neoslovila a někde ve 3/4 jsem ji vzdal. Vitale stačně moc obkecává, fakta váznou. Je to takové moc sluníčkářské. Není to má cesta :)

Alma5
31.01.2016 5 z 5

Svoje hodnocení této knihy jsem musela poopravit na 5 hvězdiček. Když se ke mně dostala poprvé, vyvolala ve mně pocit, ano zajímavé, k zamyšlení. Po pár letech jsem se dostala "k praxi", a musím říci, že to co je v knize funguje, i kniha mi teď dává větší smysl. Jenom ten styl autora mně příliš neoslovil, jaksi moc americký.

kamibe
07.06.2015 5 z 5

Jedna z mých velmi vážených knih. Tomu starodávnému havajskému učení Ho´oponopono jsem do hloubi porozuměla až později. Existuje však poloviční knížka, kde jsem našla totéž. Doufám, že na ni také natrefím.

AlisonGross
25.04.2014 5 z 5

Mě tuhle knížku doporučila kamarádka. Člověk ji nemůže brát doslova, spíš jako náímět, popostrčení jiným směrem. Kniha mne přivedla k jiném pohledu na svět.

pecka02
09.06.2013 3 z 5

Zdá se to všechno tak jednoduché...kniha je určitě zajímavá, obsahuje hodně myšlenek hodných pozastavení a přemýšlení, je napsána poutavým způsobem, ale některé věci mi přijdou trochu přehnané...pro mě bylo navíc velmi rušivým elementem připomínání dalších knih a různých jiných počinů autora, což na můj vkus vyznívalo dost jako reklama...do takové knihy se to podle mě nehodí

Štítky knihy

ho´oponopono - havajská technika léčení

Autoři knihy

Joe Vitale
americká, 1953
Haleakalā Hew Len
americká, 1939

Kniha Svět bez hranic je v

Právě čtených6x
Přečtených201x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených18x
Knihotéce72x
Chystám se číst97x
Chci si koupit33x