Svatý grál

Svatý grál https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57527/svaty-gral-57527.jpg 4 3 1

Pojednává o rodové linii svatého grálu a díky netradičnímu pohledu na známé události z Nového zákona odhaluje překvapivé a dosud nezveřejněné skutečnosti ze života Ježíše Krista.

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

Bloodline of the Holy Grail , 1996


více info...

Přidat komentář

HTO
25.10.2012

Nevím, proč „Rytíř Labhrán de Saint Germain“ naletěl lžistuartovci Lafosseovi, ale vinou tohoto faktu je kniha vcelku tradiční (ano, díky Danu Brownovi už „tradiční“) snůškou „důkazů“, že Ježíš byl ženatý, že... (doplňte si sami) až po závěrečnou pozornost upřenou na Skotsko a tamní panovníky. Když přidáte ne zrovna dobrý překlad a odbytou redakční práci, není tahle kniha zrovna zázrak.

Za přečtení ale stojí pro velké množství údajů (které je zábavné a poučné zkoumat) a hlavně pro poselství, s nímž se nelze neztotožnit: že totiž Zákonem Grálu je sloužit a službu přijímat. Je nutné se zamyslet nad tím, že středověký princ měl ve znaku slovo „Sloužím“ a že demokratičtí zástupci jsou voleni lidem, aby vládli PRO lid, ovšem dochází k tomu, že vládnou NAD lidem. Kéž by se nad tím zamysleli i dnešní vládcové, ať světští či duchovní.

Autorovy další knížky

Laurence Gardner
anglická, 1943 - 2010
2007  88%Strážkyně grálu / Pravda o Marii Magdaléně
1999  73%Svatý grál
2009  70%V Šalomounově stínu

Kniha Svatý grál je v

Přečtených5x
Knihotéce6x
Chystám se číst4x