Ustlané na ružiach

Ustlané na ružiach https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201181/bmid_ustlane-na-ruziach-201181.jpg 4 215 29

Svatební quartet série

< 2. díl >

Štyri nerozlučné priateľky Parker, Emma, Laurel a Mac si v Connecticute založili úspešnú svadobnú agentúru s názvom Sľub. Emme Grantovej, romantickej duši a šikovnej kvetinárke, sa splnil sen. Celé dni trávi medzi kvetmi a tvorí originálne svadobné dekorácie. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že rovnako prekvitá aj jej ľúbostný život. Táto štíhla a zmyselná žena rozžiari každú miestnosť, do ktorej vkročí. Muži jej ležia pri nohách, lenže stále nenašla toho pravého. Komu by napadlo, že ho napokon objaví tam, kde by ho nikto nehľadal? Jack Cook a Emma sa poznajú už dlhé roky. Jack je blízkym priateľom Parkerinho brata, a preto tak trochu patrí do rodiny. Šarmantný architekt si jedného dňa uvedomí, že jeho priateľské city k Emme prerástli do niečoho hlbšieho. Keď mu Emma opätuje náhodný bozk, vzťahy v Sľube sa odrazu všetko komplikuje. Problém je v tom, že zatiaľ čo Jack sa trvalého vzťahu bojí ako čert kríža, Emma túži po láske na celý život. Ak chcú nájsť spoločnú cestu, musia veriť v spoločný cieľ.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Bed on Roses , 2009


více info...

Přidat komentář

Hatshepsut
30.06.2022 3 z 5

Druhý díl této série byl ve stejném duchu jako předchozí. Přátelství čtveřice žen, které žijí převážně prací ve svém svatebním salónu je zajímavé a jejich příběhy jsou velmi romanticky laděné, ale tak nějak je to mdlé. Autorku mám ráda, tohle bych řadila mezi takové letní harlequiny.

Sabča817
18.04.2022 5 z 5

Příběh se mi líbil víc než předchozí. I Emma s Jackem mi byli sympatičtější než divná Mac a na chlapa moc uťápnutý Carter.


georginaa
25.12.2020 4 z 5

Někteří chlapi neumějí projevit své city natož pak romantiku. I když to v srdci má každý ve skrytu duše, někdy je to složité pochopit, ale musí se řídit instinkty. Jak chlap se chová, jaké jsou upřímné oči a jak přistupuje k určitým problémům. Je těžké najít ten správný protějšek, ale jak ho najde, pak už je nic nezastaví k skvělému společnému životu.

Val
24.05.2020 5 z 5

Druhý díl stejně zábavný jako první. Romantika tryská z každé přečtené stránky a vy nemyslíte na nic jiného než na Emmu a Jacka ... Já jsem se opět skvěle bavila .

Kudík
29.03.2020 3 z 5

Druhý díl mi přišel v něčem lepší, než první a v jiném zase horší. V prvním díle byla hlavní postavou ze čtveřice kamarádek fotografka Mackensie Elliotová, zde je to floristka Emmaline
Grantová. Co oceňuji, je vykreslené přátelství a popis jejich práce. Nenáročná romantika s koncem předem jasným.

moudivlacek
09.01.2020 4 z 5

Další dívka, která najde svou životní lásku, mně se strašně moc líbí ta dívčí soudržnost, stejně tak i ta ochranitelská gesta Dela a Cartera a Jacka. Taková přátelství jsou vzácná, když pak se přemění na lásku, je naděje na šťastný život.
Těším se na další příběh.

petraj30
08.01.2020 5 z 5

Řekla bych, že tenhle díl byl o něco málo lepší, než ten první. Ten byl takový klidný a spíše pohodový, ale tento byl o něco víc akčnější a živější. Moc se mi líbí jak se to tam všechno začíná párovat.
Jsem zvědavá na ty dvě další, co mě ještě čekají, ale jsem si jistá, že se určitě nudit nebudu. Úžasná série od úžasné spisovatelky. Na relax to nejlepší

alzbeta4340
26.12.2019 5 z 5

V rámci žánru je to dílko mírně nadprůměrné. Romance, která má zajímavý příběh i prostředí a nechybí ani trocha humoru, což je moc důležité. Klasická Nora Roberts.

laura
29.11.2018 3 z 5

I druhý díl série byl čtivý, vtipný a oddechový, ač zápletka nenáročná a tak trošku postavená na vodě, ale o čem by taky jinak autorka psala? ;) Líbilo se mi to, takový průměr.

medvídě
22.07.2018 5 z 5

Další povedeně napsaný příběh o další z přítelkyň - tentokrát Emmě.
Kdo čeká něco světoborného, tak tady štěstí nenajdete, ale já tuto autorku znám a je to má úniková četba, která mě spolehlivě odvede daleko od reality .. a bohužel i od učení.
Už se těším, až se dostanu k příběhu Parker, ale to si budu muset počkat až na 4. díl. Možná to bude tím, že je všude často zmíněná. A myslím si, že je jasné, komu bude patřit její srdce.
Ale zpět k Emmě a Jackovi. Na nich je vidět, jak se nejen rozvíjí jejich vztah, ale jak se proměňují jejich pocity a potřeby .
Krásné na příběhu je i to, že se plní i dětské sny.

munka
18.04.2018 5 z 5

Pekný romantický príbeh, v ktorom si Emmu a Jacka hneď zamilujete. Najviac sa mi však páči tá atmosféra prípravy svadieb. Teraz je to z pohľadu kvetinárky - floristky Emmy. Kytice, ktoré Emma vytvárala ma inšpirovali, že som si na googli vyhľadávala jednotlivé druhy kvetov, aby som bola v obraze, ako ktorá kytica vyzerala. :-)
Teším sa už na príbeh o Laurel a Delovi.

knihomolka_eli
31.07.2017 5 z 5

Táto druhá knižka sa mi páčila najviac, Emma romantická dušička, Jack vtipkár, ja som sa pri tejto knižke fakt dosť nasmiala :) a po prvej, ktorá sa mi až tak nepáčila, sa mi zas táto páčila veľmi.

EvikU.
06.04.2017 4 z 5

O druhý díl se mi líbil. Točí se to okolo svateb a je to vtipný. Hezké čtení a také mám ráda vícedílné knihy. Mám ráda když se s hlavnimi hrdiny nemusím hned loučit.

Kešu1981
05.02.2017 5 z 5

Příběh Emmy a Jacka byl romantický, vzrušující a občas i humorný, prostě se poved :o)

Jessybelle
16.07.2016 5 z 5

Krásná oddychová romantická knížka, předvídatelný konec i následující díly. Nicméně jí to neubírá na kvalitě. Přečtu si i další díly.

lifeoptimist
14.06.2015 4 z 5

Musím uznat, že linie příběhu je podobná, ale přece jen je to v něčem jiné a ani mi to nějak nevadilo. Navíc mě hodně pobavilo, že se už objevil Malcolm a některé hlášky fakt stojí za to, člověk se i zasměje, takže romantická oddychovka - můžu jen doporučit :-)

helenkan
10.11.2014 5 z 5

Pěkná romantická oddychovka.Hlavně se mi líbí přátelství všech čtyř kamarádek.Tenhle díl jsem četla jako první a určitě si přečtu i další tři.

Markett
27.10.2014 5 z 5

Krásné romantické čtení na večer. Tenhle díl se mi hrozně moc líbil. Emma a Jack tvořili moc krásný pár a já jsem si čtení opravdu užívala. Mohu doporučit. :)

vaili
26.09.2014 3 z 5

No moje míra pro romantiku přetekla, takže kdyby trochu ubrala líbilo se mi víc...sérii dočítám protože jsem ji načala a nemám ráda nedočtené série :)

Alča I.
29.07.2014 3 z 5

Správný slaďák. Už ne !