Sen v bílém

Sen v bílém https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47206/mid_sen-v-bilem-Hsc-47206.jpg 4 232 34

Svatební quartet série

1. díl >

Kamarádky Mac, Laurel, Parker a Emma společně vlastní svatební agenturu. I když se stále pohybují v prostředí svateb, samy štěstí v lásce zrovna nemají. Ani Mac nemá o manželství valné mínění. Ví, že by měla něco změnit, zahnat démony minulosti a hledat lásku. Nicméně osud pro ni chystá něco úplně jiného.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Vision In White , 2009


více info...

Přidat komentář

Hatshepsut
29.06.2022 3 z 5

Romanticky laděný příběh Mac a Cartera je čtivý, prostředí svatebního salónu určitě zajímavé, ale tak nějak mi celá kniha přišla místy nezáživná. Nicméně mám tuto autorku ráda, takže si sérii přečtu celou.

Sabča817
08.04.2022 4 z 5

Mac byla divná, Carter měl příjmení jako 1 česká nadávka, Macina matka byla na ránu pěstí. Přesto se to moc hezky četlo.


Aranel15
29.10.2020 5 z 5

Sice jsem nezačala Svatební quartet touto knihou, ale i tak se mi moc líbila. Je to takové trochu ženské snílkovské čtení. Robertsová patří mezi moje nejoblíbenější autorky.

jinbr
19.07.2020 4 z 5

Oddychovka, milá, příjemná, bez vypjatých zvratů.

Val
23.05.2020 5 z 5

Kdysi jsem byla knihami Nory Roberts přímo posedlá. I dnes po nich sáhnu, když chci super oddychovku. A tahle za to rozhodně stála. Příjemné prostředí svatebního salonu, čtyři moc milé majitelky a do toho začínající vztah hledající se Mac a sympatického profesora. Těším se na další díl.

Kudík
25.03.2020 3 z 5

Nápad se svatební agenturou super, navíc vedenou čtyřmi nejkámoškami v sídle jedné z nich, ale přišlo mi to takové přeslazené, točící se okolo práce a ve výsledku bum prásk a milují se. Doufám, že další díly budou lepší. S první knihou, kterou jsem od této autorky četla, a to "Povolené ztráty" nesrovnatelné.

nani_nka
03.03.2020 2 z 5

Jedným slovom nuda. Na začiatku som sa potešila, že som našla sériu kníh o štyroch kamarátkach, ktoré si založili svadobnú agentúru a knihy majú docela vysoké hodnotenie. No potom som začala čítať a tým vynikajúcim hodnoteniam nerozumiem. Namiesto toho aby sa prvá kniha v sérii venovala Mac a ostatné dievčatá/jej partnerky boli v úzadí, tak to bolo úplne naopak. Kniha bola takým prepisom ich tliachania až som mala problém vnímať, ktorá čo rozpráva. Taktiež linka s Carterom bola absolútne nezáživná. Ale vždy platí: 100 ľudí, 100 chutí.

petraj30
07.01.2020 4 z 5

Velmi zajímavý a netradiční příběh. Carter byl pro mě opravdu velkým překvapením, takový netypický hrdina, když miluje svou vyvolenou už od střední školy. Hodně jsem se pobavila při jeho rozpacích a monolozích:-) - připomněl mi mého drahého manžela. Ze začátku našeho vztahu se choval úplně stejně:-). Mac mi občas připadala jako hysterka, neschopná postavit se osobě, co si říká její matka, a v jiných okamžicích jako hluboce milující a věrná přítelkyně.
Příběh to byl hodně zdařilý, nenáročný děj - přesně jak to mám ráda. Budu se těšit na další díly a ráda se k tomuto dílu vrátím a opět si připomenu mou drahou polovičku v našich začátcích:-)

moudivlacek
11.12.2019 5 z 5

Skvělá romantická oddechovka, od první chvíle mi ústřední dvojice zamilovaných, byť se tomu jeden z nich bránil, byla sympatická, on je takový typický profesor - učenec, ale trošku nepraktický pro život, na druhé straně se srdcem ze zlata. A ona - byť vynikající profesionálka ve svém oboru, tak na druhé straně dítě, které se nedokáže vzepřít své matce, která ji ničí. No a potom zbylé její 3 kamarádky, které stále drží při sobě. A to je dneska vzácné.
Super.

laura
29.11.2018 3 z 5

Hezké, oddechové, příjemné čtení, Carter mě bavil moc a dost často i rozesmál. Přesto vzhledem k jiným knihám N. Robertsové nemůžu dát pět hvězdiček, protože kniha v sobě zkrátka nemá ten náboj, který by ve vás zanechal to jedno velké ohromné wow...

Skalara
15.11.2018 4 z 5

Zajímavé série, která je o svatební agentuře. Čtyři kamarádky, které mají na starost každá jednu činnost. Focení, květinovou výzdobu, pečení dortů a organizaci. K mým oblíbeným patří právě focení a pečení dortů.

medvídě
17.07.2018 5 z 5

Další odpočinková a velmi dobře napsaná kniha od skvělé autorky.

TaLu
09.05.2018 5 z 5

Blíží se letní dny, ve kterých mnohé čtenářky sáhnou častěji po romantické knize. Vzpomněla jsem si na tuto sérii, kterou jsem přečetla již před časem a uvědomila si, že přesně splňuje v rámci žánru to, že se s knihou cítíme příjemně, věříme, že láska zvítězí a na každého někde čeká někdo, kdo doplní druhou stranu našeho srdce.
První díl má navíc ten plus neokoukanosti, kdy se seznamujeme s hlavními hrdinkami, jejich dětstvím a jejich snem pořídit si jednou svatební agenturu. Jedna z kamarádek organizuje, jedna peče dorty a jiné dobroty, jedna fotí a jedna aranžuje květiny. Zajímavý námět. Sice je toho svatebního telefonování a zařizování v dalších dílech až moc, ale přečíst se to dá lehce.
Zaujalo mě, že přítelkyně nebydlely pohromadě, měla každá svůj kout, kam si mohly chodit odpočinout a vyhnuly se díky tomu určitě i ponorkové nemoci. Jejich přátelství vydrželo mnohé zkoušky a dokonce si rozuměly navzájem i s partnery, kteří postupně přibývají do jejich životů. Kdo by si něco takového nepřál prožívat ve vlastních rodinách ?
Také se mi líbil nápad s obálkami, kde další díl je označen dalšími spojenými prstýnky.

munka
16.04.2018 5 z 5

Pekný romantický príbeh, trochu humoru, pútavý dej. Určite si prečítam aj pokračovanie.

knihomolka_eli
31.07.2017 2 z 5

V porovnaní s ostatnými tromi časťami bola podľa mňa táto taká najnudnejšia, pri čom mi bola Mac a taktiež Carter veľmi sympatický, len spisovateľka to nepoňala tak nejako na môj štýl, páči sa mi keď je v knihe aj štipka humoru, tu jej bolo fakt minimálne, ak vôbec, škoda, ale nevadí, páčilo sa mi nazrieť do fungovania svadobných agentúr a do povolania každej z hlavných hrdiniek, fajn oddychovky :)

Riela
09.06.2017 3 z 5

Milé, konec velmi očekávaný, oddychové čtení.

EvikU.
06.04.2017 4 z 5

Taková milá slaďárna. Příjemně se čte, žádné drama.

Kešu1981
05.02.2017 5 z 5

Příběh Mac a Cartera...ona fotografka co se boji závazků, on nesmělý profesor angličtiny na střední....už jejich první setkání bylo vážně povedené, stejně jako zbytek příběhu :o)

angelbooks
11.09.2016 4 z 5

Další poutavý příběh, který vás chytne za srdce. I když ji doporučuji a dávám 4 hvězd, nějak mě netáhne chuť, přečíst si další knihy. I když je možné, že si je v budoucnosti přečtu :).
Ještě menší poznámka, tu jednu hvězdičku ubírám za začátek. Zdálo se mi, že autorka nevěděla, jak začít příběh a tak jsem prvních 40-60 stránek spíše proletěla :).

alnahu
04.09.2016 2 z 5

Já jsem se nějak nemohla vůbec začíst.Tato kniha mě zklamala.