Svačinka

Svačinka https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471007/bmid_svacinka-U9x-471007.png 4 2 1

Na základní škole se cítila ponižovaná a na její osobu padalo mnoho urážek a výsměchu. Stal se z ní jiný člověk a začala se nenávidět. Věděla ale, že to není správné, a proto si vytvořila takovou vlastní terapii. Teď ji chce ukázat ostatním, kteří mají také svou SVAČINKU (= strach, osobu, která jim ubližuje). Protože jí svačinka ukazovala, jak moc je špatná a jiná a že to, jak vypadá, není pěkné, si to postupem času o sobě začala myslet také. Teď už ví, že to tak není, a proto chce pomoct změnit tohle nastavení i vám.... celý text

Přidat komentář

anone1
02.11.2021 5 z 5

Knihu určitě můžu doporučit. Dlouho jsem se ve třídě necítila dobře asi jako autorka co psala v knize a ta knížka mi otevřela oči.
Nejradši bych byla, aby ten deník nikdy neskončil možná mohl být trochu delší, ale i tak mě moc bavil a hlavně moc pomohl, konečně jsem měla pocit, že na to nejsem sama a někomu jsem se svěřila i doopravdy. Na každý den jsem se těšila a byla to taková moje skrýš, určitě to má smysl, aby to měli i ostatní, protože je to moc moc moc moc moc moc moc moc moc krásný. Vidím to teď všchno jinak.

Já jsem já a ty jsi ty a tak to má být.

Štítky knihy

šikana

Autorovy knížky

2021  80%Svačinka

Kniha Svačinka je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Chystám se číst13x
Chci si koupit4x