Začarovaný kruh

Začarovaný kruh https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61736/bmid_zacarovany-kruh-HZ4-61736.jpg 4 33 6

Suspense série

1. díl >

Bezstarostný život studentů střední školy naruší tragická smrt jedné spolužačky. Po ledabylém prošetření případu policie obviní z vraždy Seana, miláčka všech dívek ve třídě. O jeho nevině je přesvědčena zejména Lori, která je do něj zamilovaná, ale její názor nikoho nezajímá. Nezbývá jí než hýčkat si vzpomínku na jednu vášnivou noc, která navždy změnila její život. Jejich cesty se na dlouhý čas rozdělí: Sean je propuštěn a buduje si na druhém konci Ameriky kariéru, Lori se také odstěhuje, porodí syna a snaží se dát svému životu nějaký řád. Po patnácti letech se znovu setkávají a mají pocit, že léta odloučení jejich vztah nijak nepoznamenala. Vzápětí však městem otřese zpráva, že bylo nalezeno mrtvé tělo další jejich bývalé spolužačky. Podezření automaticky padne na Seana. Chce někdo Seanovi a Lori zničit celý život? Podaří se jim uniknout ze začarovaného kruhu? A nechystá se vrah udeřit znovu? Příběh je nabitý náhlými zvraty i romantickými pasážemi a jistě jej přečtete jedním dechem. Autorčin skvělý vypravěčský styl je zárukou, že se rozhodně nebudete nudit.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Drop Dead Gorgeous , 1998


více info...

Han-nah
Han-nah
10.10.2023 4 z 5

Náhodná kniha z poličky a první od této autorky. Její styl psaní mi vyhovoval. Děj je plný napětí, intrik, vražd, ale i lásky. Z daných možností jsem taky podezírala, ale neuhádla. Ale vůbec se nedivím, že ze staré party mladých lidí, které život náhodně spojil po 15 ti letech a okolnostech, které je provázejí z minulosti a zasahují samozřejmě do přítomnosti už nevěří nikdo nikomu a jeden druhého podezírá.
Kniha je velmi čtivá, ale taky se mi k obsahu nelíbí obal knihy.

laura
laura
03.08.2022 5 z 5

Příběh party přátel, kteří se po letech znovu setkávají... Kdysi je rozdělila tragická událost a teď, po patnácti letech, je další tragická událost opět spojí.

Na povrch vyplouvají dávná tajemství, křivdy, láska i nenávist. Kdo z nich není tím, za koho se vydává?

Čtivý, napínavý a nepředvídatelný příběh plný polopravd, lží, nejistoty a zejména nedůvěry. Příběh o tom, že není snadné někomu důvěřovat, ale nevěřit nikomu je možná ještě těžší...

Skvělé!


Kudík
Kudík
06.08.2020 4 z 5

Má první kniha od této autorky. Děj je napínavý a pachatel je až do konce neznámý. Já si taky udělala seznam, jako Lori, ale pouze v duchu. Seana jsem tak nějak vynechala, a dále i ostatní dámy ze "staré" party (Andrew, Brad, Ellie, Jana, Jeff, Josh, Lori, Mandy, Michael, Ricky, Sean, Susan a Ted). Okruh podezřelých jsem zúžila na tři pravděpodobné pachatele a doufala, že to je ten, co to nakonec byl, i když jsem pouze hádala. :) Takže super čtení, až na obálku, ta popisu hrdinů nejen neodpovídá, ale je strašná.

havrmoni
havrmoni
30.01.2015 5 z 5

Dobrá krimi,mohu jen doporučit. Napětí až do konce.

gabca007
gabca007
23.04.2013 4 z 5

Moc pěkná kniha. Mohu doporučit.

sabca
sabca
04.05.2012 5 z 5

Kniha Heather Graham Začarovaný kruh se čte jedním dechem. Napínavá, spousta děje a rozuzlení až nakonec. Vřele doporučuji.

Autorovy další knížky

Heather Graham (p)
americká, 1953
2005  82%Ďáblova milenka
2001  84%Králův rytíř
2002  85%Vězeňkyně
2009  86%Vikingova žena
2009  88%Princezna pomsty

Kniha Začarovaný kruh je v

Přečtených54x
Doporučených4x
Knihotéce84x
Chystám se číst24x
Chci si koupit2x
dalších seznamech2x