Suši dieta

Suši dieta https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193179/susi-dieta-193179.jpg 5 4 2

Jak zhubnout a udržet si štíhlost s japonskými pokrmy Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných přísadách, k nimž patří rýže, miso, wasabi, ryby, čaj… Vyberte si z 50 jedinečných druhů suši nebo z bohaté nabídky polévek a salátů královny suši Makiko Sano. Nechte se zlákat svačinovým bento boxem o 500 kaloriích a naobědvejte se přímo u pracovního stolu. U všech receptů je uveden počet kalorií, aby bylo hubnutí ještě snazší.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Sushi slim


více info...

Přidat komentář
Allia
Allia
26.02.2015 5 z 5

velice užitečná pomůcka pro začátečníka. Nekupovala jsem ji kvůli dietě, ale kvůli příteli co má rád suši, a oběma se nám líbila. Pokud začínáte s přípravou suši jako my dva, určitě doporučuji. Postupy jsou příjemně popsány, základy dobře vysvětleny a není nad to udělat si suši doma s přáteli nebo s rodinou, hlavně když se do toho zapojí všichni ;-) Líbí se mi různé obměny, které jsou zmíněny. Za mě určitě 5 hvězdiček, coby vhodné pro ty co začínají.

Ellis
Ellis
31.07.2014 5 z 5

Kniha, na kterou jsem se jako milovnice sushi a objevitelka japonské kuchyně velmi těšila a plánovala si ji koupit. Stačí mi ovšem pouze přečíst. Pro toho, kdo nicmoc neví je velmi názorná, obsahuje hodně fotek, množství receptů se mi zas tak moc velké nezdálo. Na můj vkus je těch obrázků až moc na úkor textu. Sushi znám a doma dělám, takže bych ocenila více informací.
Jinak jsem se ale několik velmi zajímavých faktů zejména o přísadách dozvěděla , inspirativní jsou i jídelníčky pro různé počty kalorií a některé recepty.
Určitě doporučuji těm, co se chtějí zdravě i chutně stravovat :).


Štítky knihy

diety japonská kuchyně suši

Autorovy knížky

Makiko Sano
japonská
2014  100%Suši dieta

Kniha Suši dieta je v

Přečtených6x
Knihotéce8x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x