Komentáře knihy SuperMáňa a velká psí láska

akšuram37
28.05.2026

Druhý díl SuperMáni byl moc pěkný a hlavně ze života!
O tom, jak je dobré pomáhat a brát si pejsky z útulků.
Za mě moc pěkné!

muchomurka
24.09.2025

Nelíbilo, nebavilo. Bylo to zvláštní. Ani Bambulka nebyla nějak unešená.

hrdlickova_61
01.09.2025

SuperMáňu už čtenáři dobře znají a pokračování jistě uvítali všichni, kdo znají první knížku o ní. My u nás doma také. Na ukázku jsem vybrala tenhle krátký rozhovor ze stránek 42-43:

„Ahoj Týnko! Napadlo mě… Zítra po škole jdu pomáhat do útulku. Nešla bys se mnou? Ty se přece umíš o pejsky postarat.“ „Já nevím, Máňo. Když se podívám na pejska, vzpomenu si na Bobíka… Ale zase bych byla ráda užitečná… Tak já to zkusím.“

AlexaLexaBooks
05.05.2025

Moc fajn pokračování knihy Supermáňa: No jasně!
I zde je plno nádherných ilustrací a i příběh o lásce pejsků z útulku, kterým Máňa se svým (v minulé knize objeveným) talentem pomůže, je nádherný.
Kniha je moc hezky uzpůsobena pro začínající čtenáře a přiložený pracovní sešit je příjemným bonusem.

bibi.r
17.03.2025

Pro děti 4+

Fajn čtení před spaním.

Akvabela
22.02.2025

Moc pěkný příběh s povedenými ilustracemi.

oluskace
17.02.2025

Krásně udělaná knížka. Synovi první knížka, kterou zvládl číst sám teď v první třídě. Jen doporučuji. Vůbec se netrápil, jak má slova rozdělit a přečíst. Slova jsou dobře vyznačena a měl radost, že mu čtení jde. II příběh se mu líbil. Máme také pejska z útulku, tak byl rád jak vše dopadlo.
Určitě přečte i další knížky od autorky

barbora-mag
21.01.2025

Zaujalo a potěšilo i osmiletou, která čte Harry Pottera. Krásná knížka a psí lásce.

blackoutzuzi
11.11.2024

SuperMáňa je zpět a s ní i příběh o pejskovi z útulku:) takže nejen, že je kniha uzpůsobena začínajícím čtenářům, a ti si díky vysázenému písmu mohou zlepšit techniku čtení + díky přiloženému pracovními sešitu si mohou ověřit, zda porozuměli čtenému textu:), ale taky můžete s dětmi otevřít téma psích útulků, jak se chovat k pejskům, že pejskům v útulku můžeme pomáhat mnoha způsoby, chodit venčit, koupit jim dobroty, pelíšky,...

Já mám Máňu moc ráda, Eli taky, tak třeba si ji oblíbíte i u vás doma:))

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi