Subjekt

Subjekt https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351148/bmid_subjekt-4n5-351148.gif 4 3 2

Svět, jak ho známe, skončil. Hrstky přeživších den co den bojují o vlastní životy uzavření v karanténních zónách. Za jejich zdmi vládne zlo s pohledem temnějším než kdy dřív. Stojí lidstvo opravdu na svém konci? O tom se na vlastní kůži přesvědčí vojenský seržant Hart, zdravotní sestra Nathalie, i neznámý muž, který se v zemi nikoho probouzí, aby našel odpovědi na otázky z dávno zapomenuté minulosti.... celý text

milunka21
milunka21
29.03.2018 5 z 5

Na prvotinu je to dokonalé. Autor mě mile překvapil. Kniha je propracovaná a promyšlená do posledního detailu. Rozhodně doporučuji

SamMarešová
SamMarešová
06.08.2017 4 z 5

Prvotina českého autora...
Slíbila jsem objektivní hodnocení takže:
Dle mého názoru, je psaní knihy určitý druh závazku, vážného závazku a tak autor doufá, že nezklame sebe ani své budoucí čtenáře.
Kniha je svižná, rozhodně mě nenudila. Je napínavá a tak jsem čekala co se stane za kdejakým rohem...
Trošku mi tam chybí pár detailů (více nenapíšu kvůli spoileru).
Líbí se mi originální promyšlení "záporáků" a hlavně obrovská pochvala za skutečné informace o místech, městech a mostech, které se v dané lokalitě nacházejí - ani toto autor nezanedbal a nastudoval si mapu tak aby město sedělo vedle města, jak tomu ve skutečnosti je (ano nedalo mi to a párkrát jsem koukla na mapy a "gůůůgl" jestli tomu opravdu tak je).
V dnešní době psát něco postapo není zas tak jednoduché, těch příběhů je mnoho a všude do kola se objevuje to samé, proto jsem ráda že se tato kniha přeci jen trochu liší.
Chtěla jsem dát 3,5* ale tato možnost tu není....
3 jsou málo a 4 za obrovskou odvahu a kuráž do toho jít!
DOPORUČUJI !!