Struny srdce

Struny srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485938/bmid_struny-srdce-xHB-485938.png 4 194 48

Jedinou cestou z osamění a smutku je otevřít srdce a nechat se jím vést. Nový román Melanie Moreland vypráví o síle hudby, lásky a pochopení. Charlotte se utápí v zoufalství v práci u bohatého otce, kterou nenávidí. Jedinou světlou chvílí dne je pro ni cesta domů. Montgomery, který v metru zpívá a hraje na kytaru, se slovy i melodií svých písní dotkne jejího srdce. Také potulného zpěváka k Charlotte něco táhne, ale uvědomuje si, že jejich odlišné světy se nemohou nikdy potkat. Ale pouze do chvíle, kdy se to přece jenom stane… Pro oba se všechno změní. Dokáže však láska překonat propastné rozdíly mezi dvěma tak různými lidmi?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Heart Strings , 2020


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.01.2024 5 z 5

Občas máme určitě všichni chuť si přečíst slaďoučký příběh a tento tomu odpovídal.Na druhou stranu i tak byl skvělý a moc hezky propracovaný.

B.Garden
02.11.2023 4 z 5

Krásně napsaná knížka, což autorka umí. Je to taková pohádka od začátku do konce. Žádné velké drama tu nenajdete. Logan byl perfektní chlap se šestým smyslem a vždy, když ho Lottie potřebovala obevil se a nebo ji napsal.


kacenka6144
19.10.2023 3 z 5

Od téhle autorky jsem zvyklá na jiné pecky. I když ne všechny knížky se jí vždycky povedly. Ale tuhle bych zařadila k těm slabším. V podstatě žádný děj, žádná pořádná zápletka, která by ústřední dvojici zkomplikovala vztah a život. Všechno plynulo tak spořádaně a sladce. Pro mě až moc.

Nermal
08.10.2023 3 z 5

Všechno v tomto příběhu bylo dokonalejší než v pohádce. To, jak si oba hrdinové už od počátku padli kolem krku, bylo tak málo uvěřitelné, že jsem s tím měl až do konce problém. Pro milovníky přeslazených příběhů ale jako stvořené.

0197
03.10.2023 5 z 5

Jedinou vadou na této knížce je ta příšerná obálka. A to původní je ještě strašnější. Škoda :-(.

Lottie práce v rodinné firmě vyčerpávala. Do toho měla odtažité rodiče, kteří ji na štěstí také nepřidávali. Bylo krásný, jak se těšila po celém dni na Logana. Ten viděl, jak se cítí a snažil se ji rozveselit. Měl drsnější vzhled, ale jeho povaha byla laskavá a starostlivá. Sice mu bylo 26 let, ale díky své vyspělosti mi připadal starší.

Zaskočilo mě, jak rychle se sblížili. Co jiným trvá aspoň pár dní, oni zvládli za den :-). Několik dní se sice vídávali, ale nikdy se nedali do řeči. Kvůli tomu jsem ze začátku chtěla ubrat na hodnocení, ale jejich vznikající vztah byl tak láskyplně popsán, že to nakonec nechám být. Byl to jeden z těch párů u kterých cítíte, že jsou si souzeni. Navíc, jakmile se dostali do postele bylo to sakra žhavý. Jako dost. Hlavně díky Loganovi, který byl vášnivý a něžný zároveň.

U této autorky jsem zvyklá na poněkud "sladší" příběhy. Ale už její styl znám a kdyby mi to vadilo, tak další knihy nečtu :-). Ty mužské ona vždy tak pěkně vylíčí. Oddaní, milující a se srdcem na dlani. Kéž by to tak bylo i ve skutečnosti :-).

daza.dt
21.06.2023

Jak už psali ostatní - toto dílko je sladké jako cukrová vata. Happy ende rozhodně zaručen, ale ten slizák na obálce je dost odrazující.

Radka1727
10.06.2023 4 z 5

Romanťárna každým coulem se zbytečně přeslazeným koncem. Charlotte s Montym jsou jako dvě puzzle, které do sebe skvěle zapadnou. Obálka naprosto nevhodná a zavádějící ...

MAU256
14.01.2023 4 z 5

"A kdo je tohle?" zeptal se jeden z nich. Logan mě objal pevněji. "To je Lottie. Moje holka." "A ten tvůj anděl z podzemky o ni ví?" dobíral si ho ten druhý. Zadostiučinění v Loganově hlasu se nedalo přeslechnout. "Ten můj anděl z podzemky - to je ona."

Hezký romantický příběh. Moc se mi líbilo seznámení se hlavních postav a Loganovo oslovování "Sněhová královna" a "Valounek"? Bože, kdo by Logana nemiloval, byl pozorný, ochranitelský, sexy, hudebně nadaný, se srdcem jen pro ni, co víc, si ještě přát. Mrzel mě vztah rodičů k Lottie, štěstí, že je to romantická knížka, tedy s dobrým koncem.

Pokud máte chuť na romantickou knížku, u které si můžete odpočinout a nad ničím nepřemýšlet, je to jedna z nich. Musím však přiznat, že jsem od této autorky četla lepší knihy.

jeny-v
15.10.2022 3 z 5

Také jsem počítala s tím, že se v knize objeví více osobních komplikací, rodinných záhad, mladické živelnosti a méně nudy. K jejímu dobru však musím přičíst milé láskyplné dialogy "Sněhové královny" Lottie i Montgomeryho Logana s očima v barvě whisky. Jejich postavy mi byly sympatické, a po takové kamarádce jako byla Brianna, toužíme snad každá. Hezký příběh se šťastným koncem. Bonusem bylo zimní období, ve kterém se zázračné setkání odehrává: "Na zimě jsem měla nejraději, když jsem se mohla uvelebit na pohovku s dobrou knížkou, kouřícím šálkem horké čokolády a s hebkou dekou. Miluju zimu, mráz, sníh a všechno co přichází."

Michelleee
18.09.2022 3 z 5

Kniha byla hezká a dobře se četla, ale trochu nuda. Když to srovnám s ostatními příběhy tohoto žánru, tak mi tam něco chybělo. Chudák holka, takové rodiče bych teda nechtěla. Obálka se mi nelíbí teda vůbec.

ivetapl
31.08.2022 4 z 5

Musím říct, že je škoda té obálky. Protože příběh byl super.

Seznámení Lottie a Logana byl úplně skvělý. Tohle je sen. A ještě když víte, že je to od první chvíle oboustranné. Někomu se jejich vztah může zdát moc rychlý, ale podle mě když to tam je, tak proč ne!
(S Petrem jsme spolu bydleli po měsíci, takže o rychlosti ve vztahu něco vím. )

,,Paličatě? Krátkozraký? Trdlo?
Na někoho, kdo je velkej jako Hobbit, jsi dost hubatá."

Logan je podle mě napravo skvělý. Pokorný, vtipný, hraje na kytaru a zpívá. ( K tomu má piercing v bradavce. ) Přišlo mi napravo úžasné jak na Lotti poznal, že je unavená a vyčerpaná. Jak ji vždy zvedl náladu. Trošku mě že začátku štval, že Lottie až moc mluvil do práce. I když to myslel dobře..

Lottie... je skvělá. Líbilo se mi, že když poznala Logana více, uvědomila si, že nemůžeme soudit lidi podle prvního dojmu, aniž by jsme je znali. To pak dělali i její rodiče. Hlavně otec. Toho sem měla chuť fackovat celou knihu, kdykoliv se objevil na scéně. Ona dělala vše pro to, aby se otci zavděčila a on? ... Nakonci knihy mu to Logan řekl moc hezky!
Erotické scény jsou zde skvěle zpracované!

Příběh krásně utíká a čte se skvěle. Vidíme zde, že když potkáte toho pravého/tu pravou, ustojíte všechno. Je to další skvělý příběh od Melanie, který vám zabere max dva večery.

georginaa
27.08.2022 4 z 5

Přesladká romantika bez žádné větší zápletky. Jediná akce byla, že Logan dostal do papuly od tatíka. To byl největší adrenalin z celé knížky. Škoda, že autorka nepřidala na seznam třeba pár písní co složil a zpíval, jako to dělají ostatní. Jen o tom mluvil a my víme prd, krom toho, že Lotty byla jeho múzou. Jinak jako oddechovka to ušlo.

NikolaSkop
10.08.2022 3 z 5

Teda musim rict ze cela kniha byla hrozne hrrrr.. Prakticky zadna zapletka a tak trochu nuda. Stale jsem cekala na NECO ..ale nic neprislo. :-/ Kniha me neurazila ale ani nijak moc nenadchla.

happy19
02.08.2022 3 z 5

Na můj vkus dost přeslazené,chyběla mi i větší zápletka.
Bylo to takové hrrr....
Vytočenej na Maxx stále vede,-)

„Štěstí nespočívá na kráse, ani na bohatství, ale v harmonii dvou srdcí, která patří k sobě.“

Silvisek
31.07.2022 5 z 5

Nadherny pribeh a s krasnym koncem.

Artep071
28.07.2022 4 z 5

Miluju autorčin styl psaní a každý její příběh je pro mě oddechovka u které se hodně směji a červenám xi xi ..tento příběh byl, ale trošku jiný. Zdál se mi uspěchaný , nereálný a trochu moc kýčovitý. Přesto se četl jedním dechem a byl fajn. Pokud nečekáte nějaké životní modra a poselství tak si příběh užijete :)

kristy.books
24.07.2022

Struny srdce je príjemný (a opäť trochu sladký) romantický príbeh, v ktorom zohráva dôležitú úlohu hudba. Charlotte pracuje vo firme svojho otca, ale táto práca ju nenapĺňa. Pracujem tam len kvôli pocitu povinnosti, ktorý sa u nej objavil po smrti jej staršieho brata. Domov sa vždy vracia úplne vyčerpaná. Jedinú radosť jej robí pouličný hudobník Logan, ktorý každý deň spieva a hrá na gitaru v metre. Jeho hudba ju dokáže vždy upokojiť. Nikdy sa však spolu nerozprávali...až do chvíle, keď Charlotte zaspala na lavičke a Logan ju nestrážil. Tento moment zmenil životy ich oboch...

Bola to taká rozprávka pre dospelých, naozaj tu bolo viacero sladkých momentov a žiadna zbytočná dráma medzi hlavnými postavami. Obaja si na pleciach niesli ťarchu z minulosti. Logana vychovával len otec a keď náhle zomrel, skončil v decáku a nejaký čas žil aj na ulici. Charlotte zasa zomrel brat a vtedy sa jej tak povediac rozpadla rodina. Jej milujúci rodičia sa úplne zmenili, viac ich zaujímala práca, na dcéru nemali čas, neustále jej niečo vyčítali, kládli na ňu vysoké nároky, málo s ňou komunikovali, nepočúvali ju. Niekedy mi jej bolo vážne ľúto, keďže to bola mladá, šikovná, inteligentná žena so srdcom na správnom mieste. Rodičia sa k nej správali hrozne, potrebovali dostať „facku“ od života, aby sa konečne spamätali.

Romantická linka sa vyvíjala celkom rýchlo (aj keď sa Charlotte a Logan už predtým nejaký čas vnímali v metre). Obaja boli pre seba veľkou oporou, vzájomne sa podporovali vo svojich snoch. Bol to jeden z tých príbehov, ktorý vás zahreje pri srdci a často sa pri ňom prihlúplo usmievate. Samozrejme, že nechýbajú aj pikantné scény.

Jita160
22.07.2022 4 z 5

Tak tohle byla vážně nálož citu a lásky.
Ano, bylo to slaďoučké jak cukrová vata na pouti ,ale příběh byl tak krásně napsaný až mě pohladil po duši.
Charlotte a Montgomery byly dvě poloviny jednoho celku kteří prostě musely být spolu i s hudbou která je dala dohromady.
Fakt romanťárna jak prase:-D:-D:-D

Mistylady
20.07.2022 5 z 5

Ach, tohle byla tak nádherná knížka, plna citu, něžnosti, lásky, vřelosti.
Nečekejte žádnou velkou zápletku, od začátku do konce je to celé o velké lásce. Tohle jsem potřebovala po těch příšernostech, co jsem poslední dobou četla.
Říká se, nesuď knihu podle obalu (za připomenutí děkuji Klárce)a tady to platí stonásobně. Obálka se teda hodně nepovedla, ten muž na ni mně osobně přijde spíš slizký než vzrušující, ovšem hlavní hrdina v této knize se tomu na obálce vůbec nepodobá. Logan splňuje vše, co bych od muže chtěla. Je chytrý, něžný, vtipný, nepodléhá názorům svého okolí, svou lásku projevuje hned a nic nezatajuje, ovšem v soukromí ložnice dokáže tohle vše odhodit a je vášnivý, drsný, posedlý touhou. Jako muzikant hraje v metru pro jednu smutnou dívku, která kolem něj každý den prochází. Snaží se jí svou hudbou zpříjemnit den. A Charlott, která celý život zasvětila touze učinit své rodiče šťastné, se každý den těší, až po dlouhém dni v práci přijde do metra a bude naslouchat hudbě, která dělá zase šťastnou ji.

be_pa
01.07.2022 3 z 5

Nemám ráda slovo klišé, nikdy dřív jsem ho nepoužila, ale tady jsem otočila snad každou druhou stránku .. a bylo tam. Ze začátku jsem s Charlotte cítila. Měla mnoho let smutný život, trapila se. Roky se nedokázala bránit. A najednou se vztahy i problémy vyřešily během pár hodin, místo týdnů.. měsíců. Souhlasím s petusska01, knížky autorky jsou často velmi povedené, ale škoda, že tahle byla sladká už přes míru.

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Struny srdce je v

Právě čtených7x
Přečtených267x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených8x
Knihotéce221x
Chystám se číst117x
Chci si koupit25x
dalších seznamech4x