Strom na konci cesty

Strom na konci cesty https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224304/strom-na-konci-cesty-224304.jpg 3 13 3

Pomstít přítele nebo si raději nepálit prsty? To je to, oč tu běží, říká si Richard Hanák, hvězda oblastního divadla a hrdina nového Fraisova románu ve chvíli, kdy se divadlem šíří pověsti o tom, že se starý ředitel stal obětí intrik a musel z divadla odejít. Jenže kde zjistit, co je pravda a co výmysl? Na malém prostoru jeviště, kde každá pomluva dostává křídla a pád jednoho z členů souboru znamená vzestup jeho kolegy, je to dvojnásob těžké. Přesto však – je třeba se rozhodnout. Hanák to nakonec dokáže a vyřeší tím i svou osobní krizi. Richard Hanák je z rodu těch Fraisových fanfarónů, kteří se rádi perou, milují a užívají všech životních slastí. Barvitý popis jeho klikaté anabáze za vlastní tváří dokazuje, že o vážných věcech se dá psát i lehce a s nadhledem.... celý text

Přidat komentář

georginaa
06.08.2020 3 z 5

Román, který poukazuje na život Richarda, který se musí vyrovnávat sám se sebou, čelit závisti ostatních a zároveň si vytvořit podmínky pro lepší život.

jprst
28.07.2020 2 z 5

Takový lehce podprůměrný román (někde mezi 2-3 hvězdami), tvářící se jako psychologický, ale je to takové ploché, nicneříkající a nepřesvědčivé. Rozhodně autor předvedl ve své tvorbě lepší věci.


medvedice3
04.01.2017 5 z 5

Kniha o životní cestě a hledání vlastního já,