Stříbrozelený vodopád

Stříbrozelený vodopád https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97414/stribrozeleny-vodopad-97414.jpg 4 7 4

Dorotin život tone v jednotvárnosti, není spokojena ani se svým vzhledem, ani se svou prací, ani s přáteli a známými - je plná zklamání, nervozity a poraženeckých pocitů. Znenadání však potká ve výtahu nakladatelství, kde pracuje, ideál všech žen, televizní hvězdu C.A. Přesto, že se to může jevit absurdně, tahle potrhlá třicetiletá žena si umíní, že jeho musí dobýt stůj co stůj, že je to možná její poslední šance vzít život do vlastních rukou. A z hodiny na hodinu se vše změní. . . Stříbrozelený vodopád je aktuální a optimistický román pojednávající se šarmem a vtipem o jedné lidské proměně. Jako ostatní knihy Seifertové je plný detailů, epizod a vedlejších postav, napsaný ironicky, humorně a s hlubokým porozuměním pro milostné city a láskou poblázněné osůbky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ein silbengrunen Wasser , 2002


více info...

Přidat komentář

mcabr
17.01.2022 4 z 5

Začátek byl trochu divný, ale pak to docela šlo.

malen
19.08.2016 5 z 5

Obal od knihy mě nejdřív od čtení odrazoval, podle něj jsem knihu pokládala za nějaký ten přeslazený románek pro ženy. Pak jsem se ale ke čtení odhodlala a vyklubal se z toho sice románek, ale úžasně napsaný - zábavný, trochu střelený , ale hlavně pozitivní. Pokud se na svět koukáte z té lepší stránky, knížku si určitě přečtěte.


niknikita
11.08.2014 5 z 5

Když potřebuji trochu "vypnout" a jenom tak existovat, případně přeladit do trochu bláznivých pocitů, sáhnu po této knížce.Výborně se hodí k letnímu lenošení :-)

koprifka
05.10.2013 4 z 5

Knížka k odpočinku, nenáročná na pozorné čtení a na těžké " myšlenkové" operace:-) Přesto mě bavila a připomněla mi jednu velkou pravdu: Pokud si šťastný uvnitř své mysli, je život snazší. Takže se opět záměrně programuji na úsměv a optimismus:-)

Autorovy další knížky

2004  89%Stříbrozelený vodopád
2005  87%Levandulová dáma

Kniha Stříbrozelený vodopád je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x