Stříbrná hladina

Stříbrná hladina https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41471/bmid_stribrna-hladina-Tkd-41471.png 4 99 22

Cat je výborná fotografka, ale má se co ohánět, aby vyšla s penězi. Při fotografování na pobřeží se tak zabere do práce, že si nevšimne přílivu, který hrozí zničit všechny její přístroje. Naštěstí jí na poslední chvíli pomůže náhodný kolemjdoucí. Ačkoli Cat na muže dávno zanevřela, na tohoto nemůže přestat myslet. Travis ji sice zachránil před jistým bankrotem, teď ale kvůli němu ztrácí půdu pod nohama...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Power Trip , 2008


více info...

Přidat komentář

petraj30
24.05.2021 3 z 5

Kniha byla opravdu dojemná a musím souhlasit, že se četla úplně sama. Ale Travis mi hrozně vadil. Asi bych mu tolik nedůvěřovala. Cat byla milá, ale hlavně velice silná žena.
Bohužel je to jen další harlekýnka, sice ne úplně špatná, ale nedotažená. Hrozně ráda bych se dozvěděla více o životech hlavních hrdinů i jejich práci, a co víc o rodině Cat a jejich problémech. Vše tam bylo jen krátce zmíněno, ale nic víc.
Nechci být až moc kritická, protože příběh byl moc pěkný, ale víc bych si s dějem pohrála a rozvinula ho. I o dalších postavách, co tam vystupovaly, bych se ráda více dozvěděla.

Lofda
09.01.2021 3 z 5

Nalákalo mě vysoké hodnocení, ale můj šálek kávy to zrovna nebyl. Nesedl mi styl vyprávění, navíc vydání, co se mi dostalo do ruky, bylo plné chyb. Původně jsem chtěla dát nižší hodnocení, ale musím uznat, že zhruba poslední čtvrtina knihy mě dostala, dokonce jsem neměla daleko k tomu si i pobrečet, vše bylo popsáno hodně věrohodně a na tak sladký román jsem takový zvrat nečekala.. Doktorka Stoneová a její moudrost byla dalším plusem tohoto příběhu. Každopádně vracet se k němu nemám důvod..


georginaa
19.12.2020 5 z 5

Když se sejdou dva tvrdohlavý protiklady vždy je to velká mela. Tentokrát si oba přinesli ze své minulosti příliš mnoho špatných emocí. Za každou cenu se každý snažit prosadit to své a neupadnout opět do dalších pádů. Jenže když pochopí, že vlastně chtějí toho druhého, překonají všechny překážky.

bekule
27.06.2020 5 z 5

Každý z nich si nese z bývalých manželství velké zklamání jehož příčinou je majetek.On se obává další zlatokopky která pújde jen po majetku, ona dalšího boháče který si myslí že si díky penězům může dovolit cokoli. Krásný ne jen romantický dojemný příběh.

FairyD.
13.05.2020 5 z 5

Krásny dojímavý príbeh s úžasným koncom. Hlavní hrdinovia sú veľmi tvrdohlavé osoby. Ona sa snaží za každú cenu dokázať a zvládnuť všetko sama, on si myslí že ho využíva iba pre peniaze. Až tragédia ich prinútila otvoriť oči a vidieť svet v iných farbách.

Jarysra
27.11.2019 5 z 5

Skvělá kniha, moc dobře se mi četla.

jitka7
04.10.2019 4 z 5

Cat byla strašně tvrdohlavá a za každou cenu chtěla dokázat, že se o sebe dokáže postarat sama. A Travis byl zase až chorobně paranoidní a to skoro až do samého konce. Začalo to hezky, příběh byl hezký a i ten konec byl hezký. Mě ale charakter hlavních hrdinů trošku rozčiloval. Nicméně jsem si u této knihy poplakala a cítila tlak na hrudi a Catinu tragédii jsem prožívala s ní. Za přečtení stojí.

Gi-Gi
17.05.2019 4 z 5

Tak brala jsem to jako jednodenní oddechovku, tak jsem si včera pobrecela, to prázdno na konci mě dostalo. Jinak je to klasická lowellova jen tentokrát byly asi jinak hvězdy a pak místo jednoduchého sladkého románu jsem četla víc catinu tragédii. Ta sladarna tam byla, ale pro mě tentokrát až druha????

brectanka
09.02.2019 5 z 5

Knihu jsem si vzala do práce, že ji jako přelouskám o přestávkách. Ale po pár dnech jsem si ji vzlala domů a večer jsem ji přečetla jedním dechem - s hromadou kapesníků u ruky. Hrdá, ale s korunou bojující Cat a proti ní hrdý a bohatý Travis. Stejné situace které každý vidí svým pohledem, což bylo dost zajímavé. A konec ? ten jsem fakt probrečela. Krásná kniha u které se dá i přemýšlet. Doporučuji k přečtení, není to jen červená knihovna...

havrmoni
07.06.2018 5 z 5

Ty dva komentáře pode mnou to vystihli i za mě. No i když já si nejsem jistá,že bych znovu vložila důvěru do takového chlápka jako byl Travis. I když vzhledem k jeho minulosti by tam mohlo být pochopení,ale.. Jak se to říká,že slova jednou vyřčená.. :(

Rozinka28
02.04.2018 4 z 5

Od této autorky je to má nejoblíbenější kniha. Ze série jsem ji četla jako první a jakožto čtenářka zvyklá čistě na oboustrannou romantiku od hlavních hrdinů jsem byla zprvu dost zaražená a překvapená. Ačkoliv romantika, přesto ukazuje rozdílné smýšlení a jednání dvou lidí, které vede k neodvratnému neštěstí, dokud nepochopí, o čem život je. On - že není jen o penězích, ona - že musí odpustit, aby na konci přeci jen získala.

moudivlacek
14.04.2017 5 z 5

Kdo si myslí, že za peníze lze koupit vše, tak ať si důkladně přečte tuto knihu, byť je to romantika, je to i dost častý životní příběh. Je pravda, že jsem nedokázala plně a jasně odsoudit chování Travise, protože ho na jednu stranu chápu, byl silně poznamený minulostí. A i když rozum vše vysvětlí, srdce se bojí další rány a hlubokých jizev.
Cat je velmi silná osobnost a málem na to doplatí. Teď se ukáže, kdo měl pravdu. Opravdu každý chce jen peníze a dává jim přednost před skutečnými city??
Mohu jen doporučit - skvělé čtení.

rajen
28.06.2016 3 z 5

Klasická nenáročná oddechovka. Neurazí, nenadchne. Čte se moc dobře, umí vtáhnout do děje, romantika tak akorát, naštěstí bez přehnané erotiky.

Suza
01.08.2015 3 z 5

Jak se tak dívám do komentářů, tak to skoro vypadá, jako bych četla úplně jinou knihu.
Nenadchla mě a vracet se k ní nebudu.

Samira
27.07.2015 3 z 5

Vzhledem k nadšeným recenzím jsem od knihy dost očekávala a stejnou měrou se na ní těšila. Bohužel způsob vyprávění, ale i příběh sám si mě nezískal. Na chuť jsem nepřišla ani hlavnímu hrdinovi a na mě smutně působícímu ladění knihy. Ale je to věc individuálního vkusu, že to nebude ono jsem věděla hned od začátku, kniha je jinak napsaná výborně.

Barbarka_CZ
20.07.2015 5 z 5

Jedna z nejlepších knih autorky.

alnahu
21.04.2015 5 z 5

Velmi příjemně se četla, nemohla jsem se od ní odtrhnout .

Mocharka
24.11.2014

Taky jsem ji přečetla jedním dechem...skvělá

Ivy
13.05.2014 5 z 5

Dočetla jsem poslední stránku, strašně se mi to líbilo a když kouknu na hodiny - ukazují jednu ráno. Nechala jsem se tím příběhem tak pohltit, že jsem zapomněla na okolní svět, což se mi povede při čtení opravdu málokdy. A navíc všechno to bylo tak krásně dojemný. Nemám, co vytknout :).

Allen28
12.05.2013

Romantické.. příjemné čtení u kterého nemusíte přemýšlet.