Komentáře knihy Duch za oponou
Duch potřetí. Podle mě lepší a lepší. Druhá polovina fakt napínavá. Do polední chvíle člověk netuší jak to dopadne ;)
Tady bych se zmínila asi jen u toho že je to opravdu knížka pro takové ty mladší čtenáře tipuji tak na osm až devět let.
Již třetí díl série a opět moc povedený. Vždy když knihu dcerka donese z knihovny, přečtu si ji i já. Je milá, vtipná, námět kamarádství lidské holčičky, která dokáže vidět duchy a opuštěného malého ducha, který hledá svou ztracenou rodinu je neotřelý a pro děti určitě atraktivní.
Knihu jsem koupila synovi - má tyto knížky rád, protože pro dítě je tam od všeho trochu - záhada, napětí i humor. V tomto dílu Kaz se svojí kamarádkou Klárkou (pevňačkou) dále pátrá po své duchrodině, a současně řeší záhadu ducha v Klárčině škole. Kniha se nám líbila, takže dávám plný počet hvězd.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
duchové a přízrakyDori Hillestad Butler také napsal(a)
| 2017 | Ztracený duch |
| 2017 | Na půdě je duch |
| 2017 | Duch za oponou |
| 2018 | Duch přichází v pět |
| 2019 | Tajný pokoj |

89 %
69 %

Třetí díl a pořád nás to s dětmi baví. Je fajn, že se v prvním díle rozvinula zápletka Kazovy ztracené rodiny. Pátrání po nich, spolu s řešením dalších "nepevňáckých" případů, se bude nejspíš odehrávat v celé desetidílné sérii.