Štítná žláza a její léčba

Štítná žláza a její léčba https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385540/bmid_stitna-zlaza-a-jeji-lecba-4Tr-385540.jpg 3 17 8

Stále více lidí všech věkových skupin slýchá, že za jejich únavu, přibírání na váze, problémy s pamětí, bolesti, nespavost a další zdravotní potíže může štítná žláza. A přestože lékařská věda věnuje této oblasti velkou pozornost, většina lidí se ani přes léčbu neuzdraví. Zásadní pravda totiž zůstává skryta - skutečnou příčinou onemocnění není porucha činnosti štítné žlázy. Je naopak příznakem něčeho mnohem komplexnějšího: invazivního procesu v těle, který zodpovídá za symptomy připisované onemocnění štítné žlázy. Mystický léčitel Anthony William přistupuje k epidemii nemocí štítné žlázy naprosto novým a převratným způsobem. Podrobně vysvětluje, jaký je pravý původ potíží, včetně toho, co se děje během zánětu a autoimunitního onemocnění. Doporučuje celou sadu řešení, s jejichž pomocí je možné štítnou žlázu uzdravit a získat zpět zdraví a vitalitu. Kniha obsahuje i recepty pro posílení štítné žlázy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Medical medium Thyroid Healing , 2017


více info...

Přidat komentář

kuky921
14.02.2024 2 z 5

Nerozumím proč někdo tuto knihu vůbec překládá a vydává. Je to ztráta času.... Jediný plus je sem tam fotografie a pár receptů. U některých komentářů jsme se vesela bavila celá naše rodina. ....
"Publikaci" klidně předávám dál do knihobudky, třeba si někoho najde, ale v mé knihovně to mít opravdu nechci.....

momo01
07.01.2024 2 z 5

Kniha je napsaná s obrovskou přesvědčivostí, jako by každé slovo bylo faktem. Nic z toho ale autor nepodporuje odkazem na zdroje. Své znalosti získává od Ducha se kterým komunikuje (a Duch prostě nepublikuje).
Co je na této knize dobré, jsou recepty, které vychází ze základních principů zdravého stravování. Na druhou stranu, pokud se poradíte se svým lékařem, chatem GPT, nebo kamarádem, který je fanda do zdravého stravování, dozvíte se totéž: méně živočišných tuků, cukru, pšenice, více ovoce a zeleniny a dostatečný pitný režim.


Lucie131313
02.04.2022 5 z 5

Jedno velké "AHA" po přečtení.... Ostatně jako u všech knih tohoto autora.
#miluju#dekuju :-)))

Anilka13
12.07.2020 5 z 5

Doporučuji všem, kdo trpí touto nemocí a kdo je ochotný pro zlepšení svého zdravotního stavu udělat víc než si vzít každé ráno svou pilulku, která vlastně nic neřeší.

Gabi13
08.09.2019 3 z 5

Je důležité uvěřit a to myslím potom funguje vše co je v knize popsáno. Mám respekt k lékařům i předepsaným lékům, ale mám ráda i alternativy. Zde je to tak, že spoustu věcí se jistě dá aplikovat. Minimálně pro všeobecné zdraví.

Motýlek73
01.01.2019

Jsem skeptická vůči mystickým léčitelům vůbec, ale název knihy mě kvůli štítné žláze přeci jen zaujal.

Nakonec jsem zjistila, že rady zde obsažené jsou podobné či stejné jako ty, které jsem už dřív dostala od jiných osob, které považuji za hodnověrné.

Takže určité rady na úpravu jídelníčku jsou určitě cenné (a člověk nemusí dodržovat slepě vše!).

a.k
31.07.2018 2 z 5

Netradiční pohled na úlohu štítné žlázy v našem těle a na onemocnění, která jsou s ní spojována. Primárně se v knize seznamujeme s viníkem, který způsobuje daleko širší spektrum nemocí. Autor popírá obecně zavedené definice zdravotních faktů jako pouhé teorie a nabízí svoje vysvětlení původu nemocí. Celkově mám z knihy velmi smíšené pocity. Více v mé recenzi v záložce.

moničina
30.07.2018 3 z 5

Zaujímavý a netypický pohľad na problémy so štítnou žľazou a pridruženými ťažkosťami. Takýto pohľad som dosiaľ nikde nečítala ani o ňom nepočula. Buď je autor úplne geniálny alebo ide o fikciu.