Stezka milenců

Stezka milenců https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80890/stezka-milencu-80890.jpg 3 5 2

Hrdinka, po tragických událostech, které ji potkaly, buduje nový život pro sebe a zejména pro svého syna, přičemž se celou dobu spoléhá jen sama na sebe, zkušnosti ji radí nikomu nedůvěřovat. Nikdo z ospalého městečka na pobřeží severní Kalifornie neví, že utíká před chybami, které udělala v mládí, před vzpomínkami na svého snoubence a jeho náhlou smrt, a především před jeho bohatými, mocnými rodiči, kteří chtějí jejího syna pro sebe. Po šest let se jí daří svou minulost tajit, konečně si našla stálou práci sevírky a ve volných chvílích se věnuje své veljké lásce - malování. Soukromý detektiv, Jake Montgomery, ode dne, kdy zmizela i s dítětem jeho tragicky zesnulého přítele Ricka Saunderse. Když ji konečně vypátrá pod novým jménem, zjistí, že to už dávno není nespoutaná a neodpovědná mladičká dívka, ale umoudřelá, půvabná a oddaná matka. Postupně se mezi detektivem a jeho kořístí vyváří citové pouto. Jake, zmítaný mezi svým posláním a hlubokou láskou, nalézá jediné východisko. smířit Carly a paní Saundersovou, už kvůli Christopherovi, který nikdy neměl úplnou rodinu jako jeho kamarádi. ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lover s Lane , 2003


více info...

Přidat komentář

TaLu
06.11.2017 5 z 5

Rovnám knihovnu. Být sama doma a zabývat se tímto přehrabováním, patří v dlouhém podzimním večeru ke kouzelné chvíli, která je plná slov. Jen si musím dávat pozor, abych mnoho knih neotevřela, protože bych pak zůstala obklopená hromádkami a srovnáno by nic nebylo.
Narazila jsem na tuto knihu, zařadila ji do svých knih a překvapilo mě, že tu má poměrně nízké hodnocení a téměř žádné komentáře. Pamatuji si, že se mi příběh opravdu líbil. Takový něžný, psychologicky propracovaný, dokonce nechybělo napětí. Hrdinům jsem opravdu přála, aby vše zdárně vyřešili. Na podobný večer, jako je tento, podle mě ideální kniha. Ovšem já ji musím honem zařadit, abych nezačala číst :o)

kika 13
27.10.2012 4 z 5

Krásně psaný příběh o lásce útěku a štěstí.


Kniha Stezka milenců je v

Přečtených4x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x